| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Protivljenje u Društvo forumu; Osoba koji me poštuje mora poštovati i moj izbor (kakav god on bio) jer to i ja radim. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Protivljenje Osoba koji me poštuje mora poštovati i moj izbor (kakav god on bio) jer to i ja radim. Da se bilotko protivi mojoj vezi smatrala bih da me ne poštuje. Vezu ne bih prekinula.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,898
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Protivljenje Moje iskustvo je jako jako ružno i bolno.. No, nije se desilo do strane mojih roditelja, kojima također nije baš bilo pravo, kada sam iz vedra neba spakirala torbu i rekla da odlazim ..Nisu se protivili, ali su me uvjeravali da razmislim, jer on je bio 26 godina stariji od mene i da ga ne po znam dobro, jer smo se upoznali na ljetovanju izvan Hrvatske.No, Ja nisam imala šta razmišljati, jer sam pročitala već na ljetovanju u njegovim očima, što sam trebala..I to su prihvatili.. No, dolazak u njegovu kuću i reakcija njegovih sinova, osobito starijeg, koji je i sam bio stariji od mene, uzrokovalo mi je takvu patnju, psihičko i fizičko maltretiranje i boli, no, ni to me nije spriječilo..Ono što sam naumila, a to je da budem s Njim pod svaku cijenu, sam i ostvarila. I nakon nekoliko godina, kad odem u zemlju gdje smo živjeli i uđem u kuću, njegov sin, tih deset dana, mog posjeta kući, radi ne scene, nego horor filmove..
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: protiv, roditelji, veza, zabrana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:50.

upravo tako.....