| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi rastava braka???? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ivana0015 evo ovako,zanima me koji su razlozi rastave braka? kužim da je kod svakoga drukčije,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-02-08 Lokacija: Crikvenica Godina: 17
Poruka: 13
![]() | Re: rastava braka???? Da bi kap prelila čašu, mora se čaša najprije napunit.... Neznan da svaćaš ča oću reć... Ta kap koja je prelila čašu more izgledat ko mala stvar (ko ča si rekla, neka ružna riječ ili sl.), ali je možda prije toga bilo brdo ružnih riječi ili nedaj Bože batina... Tako da se uvik radi o nečemu većen, goren, jačen nego ča izgleda |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rastava braka???? Citat:
boldano znači da je čaša već odavno puna ![]() ...izašla bi iz braka i ako se ne sexamo onoliko često koliko to meni paše... šala...ali i nije....postoji divna rečenica"svatko ima svoje razloge" i o tome je mrvu nepotrebno raspravljati. Netko tolerira batine-netko radi toga odlazi, psihičko zlostavljanje netko može podnjeti, netko ubija pod pritiskom... teška su ovo vremena u kojima je lakše postaviti pitanje--čemu ulaziti u brak uopće!? | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rastava braka???? ja se s ovim slažem u potpusnosti s malom nadopunom: dodatak na vječite svađe je ponašanje druge osobe i ako posttane: previše ljubomorna sarkastična počne lagati nepovjerenje kad te jebe za svaku sitnicu kad sve radiš kako treba ali ti se uvijek nađe greška..... mogao bi u nedogled.... no nije mi baš ovo pravo mjesto za pisanje......... ja sam ti rastavljen inače....... bio sam u braku 6-7 mjeseci...... ![]()
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #14 (permalink) | |
mjeseci ![]() ![]() | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rastava braka???? da mjeseci........ i znam da nije moja greška za rastavu sigurno..... to otvoreno kažem, greške uvijek priznam kad ih napravim ali ovo nije bila moja greška....
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #16 (permalink) | |
nemoj me krivo shvatiti, ali tvoja je greška očito bio sam ulazak u tako nešto. Morao si je više ili bolje upoznati! Osim toga, ti si je zaprosio, šta ne!?? ![]() | |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | istina... pojeo svoje govno kako da se drugačije izrazim.... samo što je tu drugi problem...... nije bila takva prije braka............... nego kad sam dobio prsten na ruku ko da sam njen i ničiji.... ma duga priča..... budem ti jednom prilikom napisao kad če mi se dati toliko pisati......... edit: prije svadbe smo živjeli skupa više od godinu dana..... edit2: samo da kažem da je sreća u nesreći što se nisam ženio u crkvi, nemam djece, nema zajedničke imovine i to..... eto....
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! Zadnji Uredio Joks : 18-02-08 u 08:58. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-02-08 Lokacija: Crikvenica Godina: 17
Poruka: 13
![]() | Re: rastava braka???? iman poznanika/prijatelja tvojih godina koji je bil sa ženskon nekih 7 godina. Nakon tih 7 godina su se odlučili oženit. Nakon 4 mj. braka žena njemu veli:,, A ni brak za mene. Oću rastavu.'' Ja baš ne vidin prevelu razliku između braka i ozbiljne veze, brak je više manje samo potpis na papiru... Možda se varan, ali nema veze, vidit ću kad se ja oženin. Inače ja san zaključila da je ta njegova u ta 4 miseca našla drugoga, pa mu možda ni htila reć....![]() |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: rastava braka???? zanimljivih stvari sam pročitala...da malo je gadno o tome pisati jer svako ima svoje probleme i svi smo različiti.... da se ne preseravam i čitam samo šta ste vi napisali.... ja sam zadnjih dana razmišljala ozbiljno o rastavi....uhvatilo me,pukla sam i gotovo....naime sve je počelo od valentinova,nisam čak ni zagrljaj dobila od njega,poljubac...jako me to povrijedilo jer nisam to zaslužila nakon 7 godina veze....,sjela sam i razmišljala pun ku..c onda sam shvatila da već 2 godine od kad smo u braku nije mi niti jednom rekao da me voli,što se tiče spontanih zagrljaja i nježnosti da i nepričam.....shvatila sam da se ne osjećam dobro kraj njega i da mi nepruža ljubav i nježnost koju bi ja htjela. da li je to dovoljno za rastavu???-mislim da je. samo što me kopa-šta ako i njega tako nešto ebe pa se zato ponaša tako...ili trebam razmišljati o sebi,,,,, ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:30.

Inače ja san zaključila da je ta njegova u ta 4 miseca našla drugoga, pa mu možda ni htila reć....