Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi rastava braka???? u Društvo forumu; tako je mama..... prvenstveno razgovor, jer on jedini pomaže, nemožete si misli čitati..... no ako se desi kao ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-02-08, 11:15   #21 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 4,556
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar
Re: rastava braka????

tako je mama..... prvenstveno razgovor, jer on jedini pomaže, nemožete si misli čitati.....

no ako se desi kao kod mene, da sam ja razgovarao i pričao i pričao i pričao ali to ništa nije dolazilo do glave dotične osobe odnosno ona je vidla u meni problem a ja u njoj.... razgovarao sam s hrpom ljudi, i svi su mi rekli da sam ja upravu...... i šta da ti kažem više..... ako je meni 1+1=2 a njoj 1+1=5 možeš ga s oproštenjem jebat..... nažalost......

najbolje je da razgovarate i sve si kažete u lice......ako ni to nepomogne, onda mi je žao.....
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 11:17   #22 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 867
ivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

već smo dosad razgovarali 100 puta i svaki puta je svjestan toga svega,nezna kao šta je razlog (ali svaki put natukne kako se rijetko sexamo) i zašto se tako ponaša. sve bude super jedno vrijeme i onda opet po starom. da li se muškarac stvarno može tolikoooo promjeniti ako se nesexa najmanje svaki 2-3 dan???????????????????-može li biti to razlog njegovom ponašanju????
ivana0015 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 11:22   #23 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 4,556
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

to samo on zna......

muškarci su u principu jednaki po tom pitanju, no mislim da nije samo sex u pitanju...........

sad OPET razgovaraj po 101. put s njim, ali mu ovaj put uistinu daj doznanja tvoje namjere za budućnost...... i da vidi da mora malo mućnit glavom i razmisliti o tome svemu...... jer ako se njemu jebe za vaš brak zašto bi ti bila ta koja če se stalno živcirati, poticati na razgovor i sve ostalo.......

moje mišljenje je,.,... ako mora puknit, bolje da pukne sad nego za godinu, dvije ili možda više.....

ja sam svoje rješio odmah....
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 11:45   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 867
ivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

imaš pravo.....
ako treba puknuti bolje prije nego poslje....
ivana0015 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 19:21   #25 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,781
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: ivana0015 Pogledaj Poruke
već smo dosad razgovarali 100 puta i svaki puta je svjestan toga svega,nezna kao šta je razlog (ali svaki put natukne kako se rijetko sexamo) i zašto se tako ponaša. sve bude super jedno vrijeme i onda opet po starom. da li se muškarac stvarno može tolikoooo promjeniti ako se nesexa najmanje svaki 2-3 dan???????????????????-može li biti to razlog njegovom ponašanju????

Pitaš se da li se muškarac može toliko promijeniti ako se ne seksa

Da,srećo
Nama je sex život
Nema tog muškarca na svijetu koji će ti reći da može bez seksa...nije mi jasno kako do sada nisi shvatila da seksom i uskraćivanjem istog od svog muža možeš napravit kaj god hoćeš

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 19:58   #26 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-01-08
Poruka: 69
real0slut se izdvaja iz mase

Moji su starci rastavljeni već godinama i kad sad pogledam nevidim niti jedan razlog,al ustvari ima ih...Stvarno oni se nikada nisu svađali,niti mlatarali,al shvatili su da jednostavno nisu jedno za drugo i odlučili pokušati odvojeno...moja je stara uspjela al moji stari ne...jako je žalosno al ja već godinama nemam kontakt s ocem i mislim da je tako najbolje za mene...
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 21:34   #27 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,349
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: ivana0015 Pogledaj Poruke
zanimljivih stvari sam pročitala...da malo je gadno o tome pisati jer svako ima svoje probleme i svi smo različiti....
da se ne preseravam i čitam samo šta ste vi napisali....
ja sam zadnjih dana razmišljala ozbiljno o rastavi....uhvatilo me,pukla sam i gotovo....naime sve je počelo od valentinova,nisam čak ni zagrljaj dobila od njega,poljubac...jako me to povrijedilo jer nisam to zaslužila nakon 7 godina veze....,sjela sam i razmišljala pun ku..c
onda sam shvatila da već 2 godine od kad smo u braku nije mi niti jednom rekao da me voli,što se tiče spontanih zagrljaja i nježnosti da i nepričam.....shvatila sam da se ne osjećam dobro kraj njega i da mi nepruža ljubav i nježnost koju bi ja htjela.
da li je to dovoljno za rastavu???-mislim da je.
samo što me kopa-šta ako i njega tako nešto ebe pa se zato ponaša tako...ili trebam razmišljati o sebi,,,,,
Stvarno mi je žao...
Citat:
da li je to dovoljno za rastavu???-mislim da je.
I ja isto mislim da je. Ali slažem se s Mamom, najbolje s njim o tome porazgovarati.
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 22:10   #28 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,813
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

npr kad bi ja bila udana-za rastavu bi bilo potrebno:da me muž udari,ili da me prevari,ili da se dere na mene redovoto,ili da se napija...takog muža sigurno ne bi imala i trpila-to bi bilo s njegove strane....
a npr meni da se neko drugi svidi i da želim bit il imat afere s drugim ostavila bi muža-ne bi ga varala....
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 08:34   #29 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 906
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto

oo, da ivana ...sex i te kako može biti razlog njegovom nezadovoljstvu...no nije i jedini...misli su mu negdje drugdje..

a o rastavi kad već razmišljaš, to je dio posla već obavljen

Sretno!
kontrolaleta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-02-08, 20:48   #30 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 19-02-08
Godina: 36
Poruka: 592
waitaminute će uskoro biti poznatwaitaminute će uskoro biti poznatwaitaminute će uskoro biti poznatwaitaminute će uskoro biti poznatwaitaminute će uskoro biti poznatwaitaminute će uskoro biti poznatwaitaminute će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku waitaminute

Evo vidim da diskutirate pa sam pomislio da se i ja ukljucim
Moja prica:
Ozenio sam se sa Madzaricom(u AUT),dobili smo sina(Sebastijan) i sve je bilo u redu.Uselili se u novi stan,ja sam digao Kredu za namjestaj i kucne aparate. Nakon 3 god. braka pocela se tuziti kako nema novaca da prezivi u tjednu(ona je imala 100 Eura u tjednu isto kao i ja na montazi) i mi smo pricali o tome(vise puta) i reko sam joj da kad se rijesimo Krede da ce sve biti drugacije,da onda mozemo poceti sa gradnjom kuce,uzeti novi auto itd.Ustvari poceti novi zivot(bez dugova).
Nakon toga je pocela prodavati svoje lancice,prstene(kaj sam joj ja poklonil i kaj je imala od prije)i pocela si kupovati masine za kavu(jednu je dobila od mene na pocetku braka i kostala je 330Euro,onda si je jednu uzela za 250Eura,poslije toga si je uzela jednu za 90Euro),ja je pitam koji ce joj ku..c te sve masine za kavu ,ona meni "pa treba mi",Za sta ?Pa da imam veli mi.Ajde ja sam se nekako pomirio s tim(skuzio sam da je novcano bolesna),ali mi se zivci popeli na 180.Nije proslo dugo vremena ona zavrsila u ludnici(posto nije imala love pa je poludila).Mjesec dana nakon toga imal je Sebastijan rodendan,ja dodem doma ono opet nova masina za kavu i to ne bilo kakva(za 1000Euro) pitam je kaj je sad ovo,ona meni da li imam jednu cigaretu,ja je pitam"kaj ti nemas cigarete?".Ona kaze ne,posto nije imala vise love da si kupi i nije imala vise love da Sebastijanu nesto za rodendan kupi.Tad sam popizdil i reko sam joj da cu se rastati.I tak je i bilo,ja sam se rastal(sept.2006).Nakon toga mi je stalno prijetila ako imam drugu da necu vise Sebastijana vidjeti,da ce ga odvesti kod njezine mame u Madzarsku itd.Ja sam si samo mislil BLA,BLA,BLA.I znate kaj ja sam dobro mislil,jer u Maju 2007 me je zvala da ona nece vise Sebastijana,jer joj je on prenaporan i ona ga vise nemoze izdrzati,a meni nije bolje doslo nego to.Sad je Sebastijan kod mene i mogu vam reci da je gubica biti samohranioc.Prijepodne je u vrticu ,poslijepodne je kod moje mame dok ja ne dodem s posla.Ona ga moze vidjeti svaki drugi tjedan u mjesecu,ali to nije slucaj posto ga je zadjni put vidjela za Bozic.I tako bi bilo dobro da ostane posto niti on za nju ne pita,makar mi je sa jedne strane zao njega da ju ne vidi,posto svako dijete treba MAMU.Ona se odselila i promijenila broj mob.tako da ju niti mogu zvati.Eto to bi bilo to.LP od mene i Sebastijana
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg DSC00148.JPG (177.6 KB, 5 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00150.JPG (163.2 KB, 2 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00151.JPG (180.8 KB, 1 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00152.JPG (161.4 KB, 3 pogleda)

Zadnji Uredio waitaminute : 24-02-08 u 20:51.
waitaminute je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114