| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi rastava braka???? u Društvo forumu; Uh, tužna priča Sebastijan je pravi frajer... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| charolastra | Re: rastava braka???? Uh, tužna priča ![]() Sebastijan je pravi frajer ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #33 (permalink) |
| charolastra | Re: rastava braka???? Zašto bi te zajebavao?? Pa ne znam, meni je tužno jer vam nije išlo ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rastava braka???? Pošto sam iz advokatske porodice i ovako iz priče mojih roditelja uglavnom se ljudi razvode zbog prevare jednog partnera,zatim zbog fizičkog zlostavljanja...Naravno, ima slučajeva gde je žena pod uticajem svoje majke (a majka nije volela njenog muža) krala mužu pare....ma ima milion raznih slučajeva ali prevara je na prvom mestu što je i okej.
__________________ ♥ |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-02-08
Poruka: 42
![]() | Re: rastava braka???? Citat:
Dobri,prvenstveno za dijete,budući sam mišljenja da je bolje da dijete odrasta s jednim zadovoljnim i normalnim roditeljem, nego s dva koja će se "gristi" ,da sluša svađe i trza se u krevetu po noći,piški u snu i sl. Tebi svaka čast na hrabrosti da postaneš samohrani otac !!Mamu mu možda zamijeni neka normalna,osjećajna žena koja može uletjeti u vaš život kad se tomu budeš najmanje nadao,jer: nije mama ona koja rodi,nego ona koja odgoji dijete s puno ljubavi,i kad to dijete izraste u stabilnu i odgovornu osobu-ona je ta koja "bere" plodove svog truda! Tebi i Sebastianu želim puno sreće! | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: rastava braka???? Citat:
![]() | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: rastava braka???? Da,srećo ![]() Nama je sex život ![]() Nema tog muškarca na svijetu koji će ti reći da može bez seksa...nije mi jasno kako do sada nisi shvatila da seksom i uskraćivanjem istog od svog muža možeš napravit kaj god hoćeš [/quote]a nisam sasha, razgovarali smo,sad je sve ok (do kada neznam) al ja uživam u pažnji,a on u .... pa sad bumo vidli.... |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: rastava braka???? rastava braka - ako me tuče (što ne znači da nebi ja njemu vratila kad to najmanje očekuje), da me psihički maltretira i da mi uskračuje sex, e da i nemogučnost razgovora normalnog.... ivana - držim fige da sve bude ok i nadalje ![]()
__________________ ..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"... tbf |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:00.

!!

[/quote]
.... pa sad bumo vidli....
i držim fige da tako ostane duuuuugoooooo