Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi rastava braka???? u Društvo forumu; Uh, tužna priča Sebastijan je pravi frajer...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-02-08, 20:50   #31 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,137
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: rastava braka????

Uh, tužna priča

Sebastijan je pravi frajer

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-02-08, 20:57   #32 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-02-08
Poruka: 275
waitaminute se izdvaja iz masewaitaminute se izdvaja iz masewaitaminute se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku waitaminute

Ti mene zaje....s ili kaj?
A sto se tice Sebastijana imas pravo
waitaminute je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-02-08, 21:01   #33 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,137
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Zašto bi te zajebavao??

Pa ne znam, meni je tužno jer vam nije išlo

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-02-08, 21:03   #34 (permalink)
Regularni forumas

waitaminute se izdvaja iz masewaitaminute se izdvaja iz masewaitaminute se izdvaja iz mase

Ok,ja sam mislio da me zezas.Sorry
waitaminute je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-02-08, 21:55   #35 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Pošto sam iz advokatske porodice i ovako iz priče mojih roditelja uglavnom se ljudi razvode zbog prevare jednog partnera,zatim zbog fizičkog zlostavljanja...Naravno, ima slučajeva gde je žena pod uticajem svoje majke (a majka nije volela njenog muža) krala mužu pare....ma ima milion raznih slučajeva ali prevara je na prvom mestu što je i okej.
Star 24-02-08, 22:16   #36 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-02-08
Poruka: 42
ssanja se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: waitaminute Pogledaj Poruke
Evo vidim da diskutirate pa sam pomislio da se i ja ukljucim
Moja prica:
Ozenio sam se sa Madzaricom(u AUT),dobili smo sina(Sebastijan) i sve je bilo u redu.Uselili se u novi stan,ja sam digao Kredu za namjestaj i kucne aparate. Nakon 3 god. braka pocela se tuziti kako nema novaca da prezivi u tjednu(ona je imala 100 Eura u tjednu isto kao i ja na montazi) i mi smo pricali o tome(vise puta) i reko sam joj da kad se rijesimo Krede da ce sve biti drugacije,da onda mozemo poceti sa gradnjom kuce,uzeti novi auto itd.Ustvari poceti novi zivot(bez dugova).
Nakon toga je pocela prodavati svoje lancice,prstene(kaj sam joj ja poklonil i kaj je imala od prije)i pocela si kupovati masine za kavu(jednu je dobila od mene na pocetku braka i kostala je 330Euro,onda si je jednu uzela za 250Eura,poslije toga si je uzela jednu za 90Euro),ja je pitam koji ce joj ku..c te sve masine za kavu ,ona meni "pa treba mi",Za sta ?Pa da imam veli mi.Ajde ja sam se nekako pomirio s tim(skuzio sam da je novcano bolesna),ali mi se zivci popeli na 180.Nije proslo dugo vremena ona zavrsila u ludnici(posto nije imala love pa je poludila).Mjesec dana nakon toga imal je Sebastijan rodendan,ja dodem doma ono opet nova masina za kavu i to ne bilo kakva(za 1000Euro) pitam je kaj je sad ovo,ona meni da li imam jednu cigaretu,ja je pitam"kaj ti nemas cigarete?".Ona kaze ne,posto nije imala vise love da si kupi i nije imala vise love da Sebastijanu nesto za rodendan kupi.Tad sam popizdil i reko sam joj da cu se rastati.I tak je i bilo,ja sam se rastal(sept.2006).Nakon toga mi je stalno prijetila ako imam drugu da necu vise Sebastijana vidjeti,da ce ga odvesti kod njezine mame u Madzarsku itd.Ja sam si samo mislil BLA,BLA,BLA.I znate kaj ja sam dobro mislil,jer u Maju 2007 me je zvala da ona nece vise Sebastijana,jer joj je on prenaporan i ona ga vise nemoze izdrzati,a meni nije bolje doslo nego to.Sad je Sebastijan kod mene i mogu vam reci da je gubica biti samohranioc.Prijepodne je u vrticu ,poslijepodne je kod moje mame dok ja ne dodem s posla.Ona ga moze vidjeti svaki drugi tjedan u mjesecu,ali to nije slucaj posto ga je zadjni put vidjela za Bozic.I tako bi bilo dobro da ostane posto niti on za nju ne pita,makar mi je sa jedne strane zao njega da ju ne vidi,posto svako dijete treba MAMU.Ona se odselila i promijenila broj mob.tako da ju niti mogu zvati.Eto to bi bilo to.LP od mene i Sebastijana
Evo dokaz da postoje i dobri razvodi !!
Dobri,prvenstveno za dijete,budući sam mišljenja da je bolje da dijete odrasta s jednim zadovoljnim i normalnim roditeljem, nego s dva koja će se "gristi" ,da sluša svađe i trza se u krevetu po noći,piški u snu i sl.

Tebi svaka čast na hrabrosti da postaneš samohrani otac!!

Mamu mu možda zamijeni neka normalna,osjećajna žena koja može uletjeti u vaš život kad se tomu budeš najmanje nadao,jer: nije mama ona koja rodi,nego ona koja odgoji dijete s puno ljubavi,i kad to dijete izraste u stabilnu i odgovornu osobu-ona je ta koja "bere" plodove svog truda!

Tebi i Sebastianu želim puno sreće!
ssanja je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-02-08, 22:38   #37 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: ssanja Pogledaj Poruke
Evo dokaz da postoje i dobri razvodi !!
Dobri,prvenstveno za dijete,budući sam mišljenja da je bolje da dijete odrasta s jednim zadovoljnim i normalnim roditeljem, nego s dva koja će se "gristi" ,da sluša svađe i trza se u krevetu po noći,piški u snu i sl.

Tebi svaka čast na hrabrosti da postaneš samohrani otac!!

Mamu mu možda zamijeni neka normalna,osjećajna žena koja može uletjeti u vaš život kad se tomu budeš najmanje nadao,jer: nije mama ona koja rodi,nego ona koja odgoji dijete s puno ljubavi,i kad to dijete izraste u stabilnu i odgovornu osobu-ona je ta koja "bere" plodove svog truda!

Tebi i Sebastianu želim puno sreće!
Hvala na podrsci
waitaminute je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 22:56   #38 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 851
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

Da,srećo
Nama je sex život
Nema tog muškarca na svijetu koji će ti reći da može bez seksa...nije mi jasno kako do sada nisi shvatila da seksom i uskraćivanjem istog od svog muža možeš napravit kaj god hoćeš [/quote]

a nisam sasha,
razgovarali smo,sad je sve ok (do kada neznam) al ja uživam u pažnji,a on u .... pa sad bumo vidli....
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-03-08, 08:40   #39 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 3,771
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

ajde drago mi je da ste to riješili i držim fige da tako ostane duuuuugoooooo
Odgovori sa citatom
Star 03-03-08, 11:55   #40 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-01-08
Godina: 25
Poruka: 949
special0312 se izdvaja iz masespecial0312 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku special0312

rastava braka - ako me tuče (što ne znači da nebi ja njemu vratila kad to najmanje očekuje), da me psihički maltretira i da mi uskračuje sex, e da i nemogučnost razgovora normalnog....

ivana - držim fige da sve bude ok i nadalje
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108