ženo, kao da si ispričala moju priču!!!!! godinu dana živimo skupa i ..šta da ti kažem, pa osjećam se ponekaad kao muško, ne mogu si pomoći da ne navaljujem, a on je umoran, ili se uljenio, ili je napet... ne znam šta im se dogodi...
Raspravljate o temi seks-reanimacija u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; dakle ovako...klasika: seks doživio arest. i to žešći ...i iskreno, čini mi se da je moj libido nešto veći nego ...
Zadnji Uredio ninissima : 03-12-08 u 21:12
Nekad je bolje je pogriješiti nego ne činiti ništa
ženo, kao da si ispričala moju priču!!!!! godinu dana živimo skupa i ..šta da ti kažem, pa osjećam se ponekaad kao muško, ne mogu si pomoći da ne navaljujem, a on je umoran, ili se uljenio, ili je napet... ne znam šta im se dogodi...
Čovjek možda ima svojih problema + previše navaljujete.Ohladite malo sa sexom i da vidite što će skočiti na vas.
Sorry za double-post.Hebe me browser nešto.
Zadnji Uredio Replica : 06-12-08 u 07:19
Tko teži za pravdom i dobrohotnošću, nalazi život i čast.
zbilja, nikom nije napaljujuce kad ti se partnerica doslovce uvaljuje..
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
mislim da nije došlo do nikakvog pada u odnosima ili zasičenja. po meni odgovor je samo jedan, niste kompatibilni, odnosno ti imaš stalnu želju za sexom, a on jednostavno nema.
takvih primjera imaš na stotine, svi smo drugačiji i svi imamo različite potrebe, nekom je sex potreban svaki dan, a nekom ne treba niti jednom u mjesec dana.
pustimo na stranu što mi muškarci stalno pričamo o sexu, pa time stvorimo dojam da bi mogli deset puta na dan, to jednostavno u stvarnosti nije tako ( osim izuzetaka koji potvrđuju pravilo), osim možda između 16 i 21, 22 godine, godina više manje, kad bi vjerovatno sami sebe poj....i da nam je dost dugačak.
jednostavno mislim da ste po tom pitanju drugačijih potreba i to se neće promjeniti, on je takav kakav je i to je to, isto važi i za tebe.
Razumijem da ne može biti kao na početku...no moram priznati da sam malo razočarana, budući da je dok smo hodali i na samom početku zajedničkog života bio lav...sad tek perzijska maca:-( Ne smatram da imam i sama nešto veliki libido...zaboga, 2x tjedno trebalo bi biti nekakva normala, i to na donjoj granici...
da se razumijemo, sve ostale stvari u našoj vezi su predobre, i ponekad zapravo pomislim kako je seks takav upravo zato što ne može sve biti savršeno...no ipak mi smeta što mislim na sex češće nego on, a takva sam da ga ne napadam nikad sama( ne znam zašto, ali to ne mogu), nego čekam da se on sjeti...kad se sjeti. k vragu, cijeli bi mi se dan umiljavao, mazio me, tepao mi i govorio da me voli...ali taj, najjednostavniji način kojim bi mi to pokazao, kao da je stavio u treći plan...
skoro sam zapala u zamku razmišljanja da je možda do mene...da možda ja nisam onako privlačna kao što sam mu bila prije...no ( ne bih da sad ispadnem umišljena, ni nešto slično) još uvijek kad god se uredim i izađem van primjetim mnogo muških pogleda i toliko mi njih da komplimente...udvara...tako da pretpostavljam da nije u tome stvar.
većina vas tvrdi da će se to teško ikada promijeniti, no ako će uvijek biti tako, znači li to da , želim li biti sa ljubavi svog života, moram vječno biti nezadovoljna i razočarana u ovom aspektu?! prihvatiti sve kako je i pomiriti se da nema boljeg...
Nekad je bolje je pogriješiti nego ne činiti ništa
Na seks se potiče djelima, a ne riječima. Kupi seksi rublje i obuci minicu pa ga čekaj negdje na uglu, neka te pokupi kao kurvu u gradu. Možda mu se to svidi. Ili igrajte se doktora, pokaži mu guzu i obećaj da će ti smjeti dati injekciju.
Imaš mali milijun načina da uneseš promjene u seksualni život. Nagovori ga da ti ispriča fantazije pa mu ispuni što možeš, svaku večer drugu. Sveži mu oči maramom i namaži ga šlagom ili tekućom čokoladom pa liži. Ili on tebe, meni je tako slađe.Ševite se na neobičnim mjestima, rutina je stalno biti u krevetu. I popuši mu ga u poluvremenu utakmice, vidjet ćeš hoće li poslije misliti samo na nogomet. Upotrijebi maštu, uglavnom.
![]()
Potpisi su za budale.