Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 21

Sexualna nekompatibilnost.

Raspravljate o temi Sexualna nekompatibilnost. u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Jedna moja bivša toliko puna sebe, koja voli da ti nanosi boli udala se prije pet godina, naravno još nema ...

Regularni forumaš Avatar od korisnika TalovDuh
    Datum registracije
    19-08-08
    Poruka
    123
    Liked
    0 times

Sexualna nekompatibilnost.

Jedna moja bivša toliko puna sebe, koja voli da ti nanosi boli udala se prije pet godina, naravno još nema djece, sva onakva fina i profinjena kakva već je odselila još onda u veliki grad, često voli doći u svoj kraj onako da se pokaže sa svojim tzv. frajerom jer se cijeli svemir vrti oko nje naravno. I tako ja malo sa njom u razgovoru i pitam je kako to da još nemaju djece a ona će meni pa znaš to ti se mora planirati ne ide to samo tako prvo sve dobro treba isplanirati a onda dolaze djeca ( a da ne kažem da već ima preko 30 godina). Ovdje su i neke daleko mlađe njene prijateljice koje su se udale puno kasnije već odavno rodile djecu i tako da ona u njihovom društvu ispadne kao pokisla kokoš a da ne napominjem kako im je prije oholo nanosila boli onako u smislu ja sam se udala a vi još niste. I kažem ja njoj da su vjerojatno ona i partner sexualno nekompatibilni a uzroka može biti i više jedan od njih je da imaju istu krvnu grupu, pa da bi za nju bilo dobro da pokuša sa drugim jer u mome kraju kažu ako ne možeš imati djece mijenjaj majstora, ju ona se tako uvrijedila, kao što ja to mislim o njoj, za koga ja nju smatram, okrenula se i otišla.

Banned
    Datum registracije
    17-11-07
    Starost
    22
    Poruka
    7,774
    Liked
    0 times

Re: Sexualna nekompatibilnost.

ako je bivša i ako se udala prije 5 godina,onda te boli pišo za nju

Akademik Foruma Avatar od korisnika saban sajnovic
    Datum registracije
    14-12-07
    Starost
    51
    Poruka
    5,862
    Liked
    1 times

bolje da si ju povalio nego što si ju pito jeli ima decu. Trebao si malo probati da vidiš dali imaš kakve šamse kod nje.

prof. Foruma Avatar od korisnika sanelXXL
    Datum registracije
    18-08-08
    Starost
    26
    Poruka
    1,742
    Liked
    0 times

i? nisam skonto pitanje

pitas nas sto ona nema djecu

cekaj da ti se jave doktori, ja bas i nisam strucan za to

a i dobro ti je neukrotiva rekla, zaboli te ud za njom imala djecu ili ne nije tvoj problem

ili ti mozda zelis da taj novi majstor budes ti

stavi pokoji zarez, jedva ja skonta sta si htio rec
    kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!

prof. Foruma Avatar od korisnika EvilM@ster
    Datum registracije
    26-09-06
    Starost
    25
    Poruka
    1,584
    Liked
    5 times

I u cemu je sada zapravo problem
    Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
    Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...

eva
    eva je offline
    tuka Avatar od korisnika eva
    Datum registracije
    12-12-06
    Starost
    27
    Poruka
    3,673
    Liked
    5 times

Mislim da je problem je u tome sta on misli da ima pravu krvnu grupu... i da bi joj on bebu napravija iz prve.

TalovDuh; ostavi zenu na miru... Normalno da se naljutila kad se misas tamo di ti nije misto, niti te pitala za savjet. Zene ako su pod jakim stresom ponekad ne mogu zatrudnit godinama. A to sta ne moze ostat trudna joj vjerojatno stvara jos veci stres... I tako u krug. A mozda ne zele jos djecu, mozda je netko od njih neplodan... Njen problem, i cisto sumnjam da zeli da joj ga ti rijesis.

prof. Foruma Avatar od korisnika sanelXXL
    Datum registracije
    18-08-08
    Starost
    26
    Poruka
    1,742
    Liked
    0 times

kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Pročitah naslov i pomislih neka pametna tema, a ono jal na bivušu. Čovječe kaj te briga. Najviše mi idu na živac pitanja u stilu "kad ćeš se oženit", "kaj čekaš, pa imaš sve" itd. Kaj te boli za moj život, moj život, moja stvar! Nikad mi neće biti jasno to virenje u tuđu spavaću sobu!
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Kaj tebe ili bilo koga drugoga boli q kad će tko imati djece ili da li ih uopće može imati!
    Zadnji Uredio dorina : 08-09-08 u 17:55
    stupid is as stupid does

Banned
    Datum registracije
    08-09-07
    Poruka
    2,517
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: TalovDuh Pogledaj Poruke
    Jedna moja bivša toliko puna sebe, koja voli da ti nanosi boli udala se prije pet godina, naravno još nema djece, sva onakva fina i profinjena kakva već je odselila još onda u veliki grad, često voli doći u svoj kraj onako da se pokaže sa svojim tzv. frajerom jer se cijeli svemir vrti oko nje naravno. I tako ja malo sa njom u razgovoru i pitam je kako to da još nemaju djece a ona će meni pa znaš to ti se mora planirati ne ide to samo tako prvo sve dobro treba isplanirati a onda dolaze djeca ( a da ne kažem da već ima preko 30 godina). Ovdje su i neke daleko mlađe njene prijateljice koje su se udale puno kasnije već odavno rodile djecu i tako da ona u njihovom društvu ispadne kao pokisla kokoš a da ne napominjem kako im je prije oholo nanosila boli onako u smislu ja sam se udala a vi još niste. I kažem ja njoj da su vjerojatno ona i partner sexualno nekompatibilni a uzroka može biti i više jedan od njih je da imaju istu krvnu grupu, pa da bi za nju bilo dobro da pokuša sa drugim jer u mome kraju kažu ako ne možeš imati djece mijenjaj majstora, ju ona se tako uvrijedila, kao što ja to mislim o njoj, za koga ja nju smatram, okrenula se i otišla.
    Upće mi nije jasan tvoj motiv da ti njoj spočitavaš nešto..Svatko živi kako želi..Ja jako volim djecu i htjela bi imati djete.No, isto tako poštujem odluke onih koji to ne žele.Nije sve u djeci i može se dobro živjeti i bez djece.
    Ista krvna grupa nije razlog neplodnosti i to nema veze s time.
    Citat Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
    Kaj tebe ili bilo koga drugoga boli q kad će tko imati djece ili da li ih uopće može imati!

Bravo
    Divno

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku