ako je bivša i ako se udala prije 5 godina,onda te boli pišo za nju![]()
Raspravljate o temi Sexualna nekompatibilnost. u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Jedna moja bivša toliko puna sebe, koja voli da ti nanosi boli udala se prije pet godina, naravno još nema ...
ako je bivša i ako se udala prije 5 godina,onda te boli pišo za nju![]()
bolje da si ju povalio nego što si ju pito jeli ima decu. Trebao si malo probati da vidiš dali imaš kakve šamse kod nje.
i? nisam skonto pitanje
pitas nas sto ona nema djecu
cekaj da ti se jave doktori, ja bas i nisam strucan za to
a i dobro ti je neukrotiva rekla, zaboli te ud za njomimala djecu ili ne nije tvoj problem
ili ti mozda zelis da taj novi majstor budes ti
stavi pokoji zarez, jedva ja skonta sta si htio rec
![]()
kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!
I u cemu je sada zapravo problem![]()
Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...
Mislim da je problem je u tome sta on misli da ima pravu krvnu grupu... i da bi joj on bebu napravija iz prve.
TalovDuh; ostavi zenu na miru... Normalno da se naljutila kad se misas tamo di ti nije misto, niti te pitala za savjet. Zene ako su pod jakim stresom ponekad ne mogu zatrudnit godinama. A to sta ne moze ostat trudna joj vjerojatno stvara jos veci stres... I tako u krug. A mozda ne zele jos djecu, mozda je netko od njih neplodan... Njen problem, i cisto sumnjam da zeli da joj ga ti rijesis.![]()
kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!
Pročitah naslov i pomislih neka pametna tema, a ono jal na bivušu. Čovječe kaj te briga. Najviše mi idu na živac pitanja u stilu "kad ćeš se oženit", "kaj čekaš, pa imaš sve" itd. Kaj te boli za moj život, moj život, moja stvar! Nikad mi neće biti jasno to virenje u tuđu spavaću sobu!
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Kaj tebe ili bilo koga drugoga boli q kad će tko imati djece ili da li ih uopće može imati!
Zadnji Uredio dorina : 08-09-08 u 17:55
stupid is as stupid does
Upće mi nije jasan tvoj motiv da ti njoj spočitavaš nešto..Svatko živi kako želi..Ja jako volim djecu i htjela bi imati djete.No, isto tako poštujem odluke onih koji to ne žele.Nije sve u djeci i može se dobro živjeti i bez djece.
Ista krvna grupa nije razlog neplodnosti i to nema veze s time.
Bravo
Divno![]()