Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Status u Društvo forumu; Zbilja...koliko vam je važno obrazovanje, novčano stanje, ugled.....vašeg partnera...? Da li bi vas manjak nečeg od ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-09-07, 19:22   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,510
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan
Status

Zbilja...koliko vam je važno obrazovanje, novčano stanje, ugled.....vašeg partnera...?
Da li bi vas manjak nečeg od navedenog mogao odbiti od voljene osobe?

Probajmo izbjeći klišejaste odgovore tipa: Samo je ljubav bitna.....
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 19:32   #2 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,602
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Status

Bitno mi je....
Ne bi mogao biti s nekime tko ne zna koliko 2+2..ili da se ne zna ni potpisat...
Novčano stanje...hmm...bitno mi je da želi radit,da nije lijenčina...
Ugled...ako ne slovi kao laka žena onda ima prolaz...

Sve u svemu,mora biti u granicama normale

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 19:41   #3 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Zbilja...koliko vam je važno obrazovanje, novčano stanje, ugled.....vašeg partnera...?

Probajmo izbjeći klišejaste odgovore tipa: Samo je ljubav bitna.....
Iskreno:

Bitno je

Ne toliko novčano stanje koliko obrazovanje. Imam nultu toleranciju na glupe i neambiciozne frajere.
Nije toliko ni bitna škola/fax koju je dotični završio koliko njegova "pamet". Ne smatram sebe nešto pretjerano pametnom, ali ako njegov vokabular završava kod rečenice duže od pet riječi kod mene se pojavljuje alergija i odbojnost.

Ugled: Pa ne znam, to nikad nisam toliko gledala osim u OŠ i srednjoj školi gdje su uglavnom sve cure ludile na "popularne" dečke. Mene šorao pubertet, pa sam i ja morala biti sa največim frajerom iz kvarta. Glupača!
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 02:36   #4 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,329
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Imam nultu toleranciju na glupe i neambiciozne frajere.
Nije toliko ni bitna škola/fax koju je dotični završio koliko njegova "pamet". Ne smatram sebe nešto pretjerano pametnom, ali ako njegov vokabular završava kod rečenice duže od pet riječi kod mene se pojavljuje alergija i odbojnost.
Evo upravo ovo. Iako ima i onih dečki koji su završili fakultet.. ali i dalje su priglupi i seljačine samo takve.

Citat:
Samo manjak pameti. Novčano stanje mi nije bitno. Niti bi me ikada moglo odbiti od nekog dečka to što ima manje novca od mene, ili čak da ga nema. Odbiti me od njega može jedino manjak ambicije i nesnalažljivosti za život. Jer sam imala situaciju gdje sam ja morala dečka vadit iz "govana"..

Što se ugleda tiče, ne znam, samo da ne slovi kao nepopravljivi ženskar...
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 11:09   #5 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,025
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Obrazovanje mi je bitno, dobro, ne sad mora imati fax ili sl. ali nezavisno složenu rečenicu mora znat sastavit!
I mrzim lijene... ili ti one koji imaju teoriju kako zakucati čavao, a u praxi su 0 bodova!
Novac? Nije bitno. Lijepo da ga ima, a koliko god da ima, ima sebi!
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 12:01   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,576
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

Ma samo mi recite šta je to nezavisno složena rečenica i složit ću vam jednu majke mi
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 12:47   #7 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,190
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

Naravno da je bitno.
Ne može biti telac, volim kad decko zna puno stvari, pa cak i kad se pravi pametan bez da ga je netko nešto pitao
Ne volim lijene ljude opcenito.
A status...jebe mi se za njegov status u drustvu, ako ja procjenim da mi odgovara ne treba necije trece, deseto mišljenje.

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 13:09   #8 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,418
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Citat:
Važno mi je da ima nekakvo obrazovanje, barem trogodišnju srednju školu, i to je dovoljno, jer ako nije bila u stanju nikakvu školu završit bilo zbog lošeg vladanja ili zbog totalnog "antitalenta" za školu onda stvarno nije osoba za mene...
Novčano stanje mi nije tolko bitno. Jedino da nije lijena i da nije neka sponzoruša koja očekuje da ja sve plačam.
Što se ugleda tiče samo da nije na nekom najlošijem glasu...inače mi nije bitno.

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 13:22   #9 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,025
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Ma samo mi recite šta je to nezavisno složena rečenica i složit ću vam jednu majke mi
Evo:
1. Samo mi recite što je to nezavisno složena rečenica.
2. Složit ću vam jednu, majke mi.
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 13:34   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,576
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

Znači pismeni sam prošao
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: novac, obrazovanje, partner, status

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103