| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Status u Društvo forumu; Zbilja...koliko vam je važno obrazovanje, novčano stanje, ugled.....vašeg partnera...? Da li bi vas manjak nečeg od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Status Zbilja...koliko vam je važno obrazovanje, novčano stanje, ugled.....vašeg partnera...? Da li bi vas manjak nečeg od navedenog mogao odbiti od voljene osobe? Probajmo izbjeći klišejaste odgovore tipa: Samo je ljubav bitna.....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Status Bitno mi je.... Ne bi mogao biti s nekime tko ne zna koliko 2+2..ili da se ne zna ni potpisat... Novčano stanje...hmm...bitno mi je da želi radit,da nije lijenčina... Ugled...ako ne slovi kao laka žena onda ima prolaz... Sve u svemu,mora biti u granicama normale ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Status Citat:
Bitno je Ne toliko novčano stanje koliko obrazovanje. Imam nultu toleranciju na glupe i neambiciozne frajere. Nije toliko ni bitna škola/fax koju je dotični završio koliko njegova "pamet". Ne smatram sebe nešto pretjerano pametnom, ali ako njegov vokabular završava kod rečenice duže od pet riječi kod mene se pojavljuje alergija i odbojnost. Ugled: Pa ne znam, to nikad nisam toliko gledala osim u OŠ i srednjoj školi gdje su uglavnom sve cure ludile na "popularne" dečke. Mene šorao pubertet, pa sam i ja morala biti sa največim frajerom iz kvarta. Glupača!
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Status Citat:
Samo manjak pameti. Novčano stanje mi nije bitno. Niti bi me ikada moglo odbiti od nekog dečka to što ima manje novca od mene, ili čak da ga nema. Odbiti me od njega može jedino manjak ambicije i nesnalažljivosti za život. Jer sam imala situaciju gdje sam ja morala dečka vadit iz "govana".. Što se ugleda tiče, ne znam, samo da ne slovi kao nepopravljivi ženskar...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Status Obrazovanje mi je bitno, dobro, ne sad mora imati fax ili sl. ali nezavisno složenu rečenicu mora znat sastavit! I mrzim lijene... ili ti one koji imaju teoriju kako zakucati čavao, a u praxi su 0 bodova! Novac? Nije bitno. Lijepo da ga ima, a koliko god da ima, ima sebi!
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Status Naravno da je bitno. Ne može biti telac, volim kad decko zna puno stvari, pa cak i kad se pravi pametan bez da ga je netko nešto pitao Ne volim lijene ljude opcenito. A status...jebe mi se za njegov status u drustvu, ako ja procjenim da mi odgovara ne treba necije trece, deseto mišljenje.
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Veteran | Re: Status Citat:
Novčano stanje mi nije tolko bitno. Jedino da nije lijena i da nije neka sponzoruša koja očekuje da ja sve plačam. Što se ugleda tiče samo da nije na nekom najlošijem glasu...inače mi nije bitno.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,025
1. Samo mi recite što je to nezavisno složena rečenica. 2. Složit ću vam jednu, majke mi. ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care | |
| | |
![]() |
| Tagovi: novac, obrazovanje, partner, status |
« Ljubavnici
|
Ljetovanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:30.

Pa ne znam, to nikad nisam toliko gledala osim u OŠ i srednjoj školi gdje su uglavnom sve cure ludile na "popularne" dečke. Mene šorao pubertet, pa sam i ja morala biti sa največim frajerom iz kvarta. Glupača!