| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Status u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 Ma samo mi recite šta je to nezavisno složena rečenica i složit ću vam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Status Citat:
![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Status Nije mi bitno da li ima završen fax, magisteriji ili nešto slično jer kao što su tu već mnogi naglasili, to uopće ne mora značiti da je dotični pametan, ali mi je bitno da se razumijemo, da imamo slične interese i najbitnije da mogu razgovarati s njim (o svemu i svačemu), da ima neke ambicije i da nije ljenčina. Što se tiče love, nije uopće preduvjet za vezu, naravno da je bolje da oboje nismo siromašni ko crkveni miševi (kao što je trenutna situacija u mojoj vezi), ali nadam se da će u budućnosti ta situacija popravit, ali mrzim rasipnike i one koji se k**** po birtijama s čašćenjem teško zarađenog novca (totalno podivljam na to)! Ugled-hm, pa bitno da nije kurva i lažljivac, to prezirem!
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Status Naravno da mi je važno. Ako ja ulažem u sebe, svoje obrazovanje i sve što ima veze s tim, jasno da želim da je i osoba uz mene sličnih ambicija i interesa. Ne mora imati fakultet, ali onda barem srednju školu i želju za radom, a ne oni šta se doma češu. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Status Citat:
jedino preferiram da ima zavrsenu srednju skolu, koju - nije bitno. ionako se stupanj strucne spreme ne smije povezivati sa znanjem jer danas svaka budala moze zavrsiti fax vaznija mi je opca informiranost, zainteresiranost za daljnje ucenje, dakle da nije zatupljen u svoj svijet i samo ono sto ga je naucila osnovna/srednja skola/fax... svidjaju mi se decki koji su pametniji od mene, koji imaju brdo hobija kojima su predani i koji stalno prosiruju svoje znanje na razne nacine ugl.. osobe s kojima mozes pricati o svemu ![]() novcano stanje... nikad mi niej bilo vazno. ionako se trudim i uvijek cu se truditi biti neovisna o nekome jedino volim stedljive tipove, sebi slicne ![]() ugled.. naah, pa nisam vlatka pokos LOL ugl.. niti najmanje bitan ![]() manjak svega navedenog sto sam rekla da mi je vazno bi mi ucinilo tu osobu nezanimljivom u smislu decka, partnera ![]() edit.. jbt koja suma smajlica ![]()
__________________ | |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,087
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Status Citat:
A da li može da me manjak nečega odbije ? Pa možda ne dok sam zaljubljena,ali da sam sa takvim dečkom (da ima manjak nečega od navedenog) verovatno bi došao i taj trenutak kad bi mi zasmetalo što neke stvari ne gleda kao ja.
__________________ N ♥ J Zadnji Uredio Lulu Bg : 19-10-07 u 21:27. | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Status Ma svi pričaju da im pare nisu bitne, a govorite : smeta mi njegova lijenost, neambicioznost... ma samo priznajte da ste sponzoruše i to je to... ta tako je cijeli svijet sazdan! lijenost i neambicioznost u muškarca = muškarac koji nema para, vjerojatno je dubok (umjetnik ili sanjar) kojega boli nešto za sve to, jednostavno se želi opustiti i uživat u životu bez stresa). Al meni bit sponzoruša i nije baš i nešto osobito loša stvar... |
| | |
![]() |
| Tagovi: novac, obrazovanje, partner, status |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:48.

jedino preferiram da ima zavrsenu srednju skolu, koju - nije bitno. ionako se stupanj strucne spreme ne smije povezivati sa znanjem jer danas svaka budala moze zavrsiti fax
vaznija mi je opca informiranost, zainteresiranost za daljnje ucenje, dakle da nije zatupljen u svoj svijet i samo ono sto ga je naucila osnovna/srednja skola/fax... svidjaju mi se decki koji su pametniji od mene, koji imaju brdo hobija kojima su predani i koji stalno prosiruju svoje znanje na razne nacine
LOL ugl.. niti najmanje bitan