Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Status u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 Ma samo mi recite šta je to nezavisno složena rečenica i složit ću vam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-09-07, 10:32   #21 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,193
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto
Re: Status

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Ma samo mi recite šta je to nezavisno složena rečenica i složit ću vam jednu majke mi
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-09-07, 13:27   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,609
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Nije mi bitno da li ima završen fax, magisteriji ili nešto slično jer kao što su tu već mnogi naglasili, to uopće ne mora značiti da je dotični pametan, ali mi je bitno da se razumijemo, da imamo slične interese i najbitnije da mogu razgovarati s njim (o svemu i svačemu), da ima neke ambicije i da nije ljenčina.
Što se tiče love, nije uopće preduvjet za vezu, naravno da je bolje da oboje nismo siromašni ko crkveni miševi (kao što je trenutna situacija u mojoj vezi), ali nadam se da će u budućnosti ta situacija popravit, ali mrzim rasipnike i one koji se k**** po birtijama s čašćenjem teško zarađenog novca (totalno podivljam na to)!
Ugled-hm, pa bitno da nije kurva i lažljivac, to prezirem!
Odgovori sa citatom
Star 18-10-07, 16:52   #23 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,141
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Naravno da mi je važno. Ako ja ulažem u sebe, svoje obrazovanje i sve što ima veze s tim, jasno da želim da je i osoba uz mene sličnih ambicija i interesa. Ne mora imati fakultet, ali onda barem srednju školu i želju za radom, a ne oni šta se doma češu.
Odgovori sa citatom
Star 18-10-07, 19:34   #24 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,020
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Zbilja...koliko vam je važno obrazovanje, novčano stanje, ugled.....vašeg partnera...?
Da li bi vas manjak nečeg od navedenog mogao odbiti od voljene osobe?
obrazovanje.. ne bas jedino preferiram da ima zavrsenu srednju skolu, koju - nije bitno. ionako se stupanj strucne spreme ne smije povezivati sa znanjem jer danas svaka budala moze zavrsiti fax vaznija mi je opca informiranost, zainteresiranost za daljnje ucenje, dakle da nije zatupljen u svoj svijet i samo ono sto ga je naucila osnovna/srednja skola/fax... svidjaju mi se decki koji su pametniji od mene, koji imaju brdo hobija kojima su predani i koji stalno prosiruju svoje znanje na razne nacine ugl.. osobe s kojima mozes pricati o svemu
novcano stanje... nikad mi niej bilo vazno. ionako se trudim i uvijek cu se truditi biti neovisna o nekome jedino volim stedljive tipove, sebi slicne
ugled.. naah, pa nisam vlatka pokos LOL ugl.. niti najmanje bitan
manjak svega navedenog sto sam rekla da mi je vazno bi mi ucinilo tu osobu nezanimljivom u smislu decka, partnera

edit.. jbt koja suma smajlica
Star 18-10-07, 19:40   #25 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,160
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

I meni je bitnije da je pametniji od mene.
A to nije neki problem.
Odgovori sa citatom
Star 18-10-07, 19:42   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,020
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
I meni je bitnije da je pametniji od mene.
A to nije neki problem.
pa zapravo.. iz tvojih postova.. ne bih rekla da nije prob
Star 18-10-07, 19:50   #27 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 5,160
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Hvala ti
Odgovori sa citatom
Star 18-10-07, 23:04   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 2,624
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
pa zapravo.. iz tvojih postova.. ne bih rekla da nije prob
potpisujem
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-10-07, 21:19   #29 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,087
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Zbilja...koliko vam je važno obrazovanje, novčano stanje, ugled.....vašeg partnera...?
Da li bi vas manjak nečeg od navedenog mogao odbiti od voljene osobe?

Probajmo izbjeći klišejaste odgovore tipa: Samo je ljubav bitna.....
Da, bitno mi je od svega po malo...Sada imam 22 godine i studiram, znači obrazujem se,imam dečka koji isto studira ...naravno da nisam tražila dečka koji studira, ali ne bih mogla biti sa dečkom koji nema nikakav cilj u životu,da ne radi , da se ne obrazuje...jednostavno sebe ne vidim sa takvim muškarcem.Ako ja želim da napredujem , želim i da i moja jača polovina napreduje (bilo poslovno ili u studiranju). Kasnije kad budem završila faks , zajedno sa svojim muškarcem ću se truditi da i novčano napredujemo, a ne samo ja ili samo on....
A da li može da me manjak nečega odbije ? Pa možda ne dok sam zaljubljena,ali da sam sa takvim dečkom (da ima manjak nečega od navedenog) verovatno bi došao i taj trenutak kad bi mi zasmetalo što neke stvari ne gleda kao ja.

Zadnji Uredio Lulu Bg : 19-10-07 u 21:27.
Lulu Bg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-10-07, 22:33   #30 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,645
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Ma svi pričaju da im pare nisu bitne, a govorite : smeta mi njegova lijenost, neambicioznost... ma samo priznajte da ste sponzoruše i to je to... ta tako je cijeli svijet sazdan!

lijenost i neambicioznost u muškarca = muškarac koji nema para, vjerojatno je dubok (umjetnik ili sanjar) kojega boli nešto za sve to, jednostavno se želi opustiti i uživat u životu bez stresa).

Al meni bit sponzoruša i nije baš i nešto osobito loša stvar...
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: novac, obrazovanje, partner, status

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113