| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Status u Društvo forumu; Hm....ja lično neću priznati da sam sponzoruša jer nisam....malo mi je smešan tvoj komentar........ |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Status Hah, zašto bi neko priznavao da je sponzoruša ako nije...a nadam se da znaš šta znači ta reč u pravom smislu.Imam dovoljno para (za sebe i svoje neke potrebe) tako da mi ne treba sponzor za nešto....Još uvek postoje normalne devojke!
__________________ ♥ |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Status Ma postoje, naravno! Ne boj se, nisam ja od onih koji su ljuti na cijeli ženski rod... al po ovim postovima dosad formiram svoje mišljenje koje izlazi iz mene u obliku ovih poruka... uglavnom mislim da sve (jebiga) žene manje il više briju na ovu sponzoruša priču, neke više, neke manje... al opet kažem, navika sam na to u životu... |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Status Citat:
![]() Ja sam lijena ko svinja, ali kad neke stvari moram napraviti onda moram. Kakve veze imaju novci sa lijenošću? Šta znači da oni koji se ubijaju na baušteli po 12 sati dnevno imaju novca ko šodera? ![]() | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Status Citat:
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Status nije mi bitno obrazovanje koliko god ima opcu kulturu( eto vam jedan primjer hamdije) poznam tipa koji je magistrirao a dume nema o zivotu,tog nece primit radit nigdje jer je bez duse kao da ga nema...dok taj doticni da dodje s srednjom skolom na isti razgovor iz njega prsti volja za radom ideje ambicioznost sposobnost za komunikaciju.....pogodite koga ce primiti naravno da ljubav nema veze sa novcem,ali kad tad ako ti imas vise od muskarca kojeg primis u zivot ces mu bar jednom nametnuti da je to tvoj stan da ti placas njemu benzin itd...kad tad----a onda krene sve nizbrdo pa ne govore bezveze stari nasi da s ene zivi od ljubavi mislim da je podjednak udio u brak super formula ,da priskrbljujes kao i on.,i nema svadje...nit ti on nemoze reci da zivis na njegovoj grbaci nit ti njemu..i svi sretni... |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Status Imam prijatelja koga upravo žena ostavlja zbog njegove neambicioznosti (usput, vodi i dite ća) Lik ima dućan (prodaje cipele) i skroz je zadovoljan sa tim, ali ona ne... očito... A znam za još brdo takvih slučajeva... I ne postoji niti jedna žena (pričam o svom iskustvu, o onome što nisam čuo ili doživio) koja ne gleda realno na takve stvari... i nažalost moram reći da su sve žene (manje ili više sponzoruše) Što, opet kažem nije ni dobro, niti loše, već jednostavno tako stoje stvari... Normalno je da svaka žena želi da joj dijete odrasta u što boljim uvjetima i to je bitan faktor u biranju vaših potencijalnih partnera... opet... pričam samo o stvarima koje sam doživio, a ako postoji neka idealiskinja kojoj je ljubav sve na svijetu, skidam kapu... Neko je napisa sereš kvake... ubuduće molim da objasniš zbog čega serem kvake... |
| | |
![]() |
| Tagovi: novac, obrazovanje, partner, status |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:41.