| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Status u Društvo forumu; zakon... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Status Citat:
U principu sam samo želio napomenuti da je šteta što ljubav sama po sebi više nije dovoljna... i što se moram (teška srca) stožit sa tim... | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Starter | Re: Status važno mi je obrazovanje....mislim nemora bit neznam kako obrazovan al da je pametan, da kuži stvari...neću debila kojem se treba sve crtat...to mislim i što se tiče dečkiju i cura...a sad novac nije bitan, kao ni ugled...to je sve promijenjivo...
__________________ |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Status Citat:
![]()
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 28
Poruka: 1,384
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Status Citat:
Gle, jako mi je važno da moja žena zarađuje dobro i da je obrazovana, zbog obitelji "and stuff" ali da "trza veču pinku" od mene, mislim da bi joj pokazao gdje joj je mjesto... ŠALA!!! Rekao bi joj da mi kupi neke stvari koje ona sada žica mene... i problem riješen, ali da bi je ostavio zato što više zarađuje... Zar nije uspjeh uloviti pičića s parom?? Odnosno Ženu, pardon! | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,420
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Status naravno da je bitno sve, i da je ljubav na prvom mjestu (tu imam primjer mojih roditelja) obrazovanje- mislim da je tu najbolje da pariraju jedno drugom (iz više slučajeva sam uvjerena u ovu teoriju) novčano stanje- naravno, ta ne živi se od sezonskog voća koje imaš u svom vrtu, ugled- to sam gradiš, i jako mi je bitno, u krugu naših prijatelja i poznanika, nisam baš celebrity fan, da se razumijemo ![]() |
| | |
| | #60 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,225
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Status ????? u današnje vrijeme više zarađuju "obični šljakeri" nego oni sa diplomom (osim ako si menađer ili tak nekaj)
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: novac, obrazovanje, partner, status |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:04.