Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Status u Društvo forumu; zakon...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-10-07, 19:53   #51 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,185
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar
Re: Status

zakon
manekenka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-10-07, 12:48   #52 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,600
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
kresola-....ja sam napisala sereš kvake jer smatram da je glupo globalizirati i govoriti da su sve žene manje-više sponzoruše....time vrijeđaš žene koje se obrazuju, rade ko krave, privređuju, odgajaju djecu.......Sponzoruše postoje, uvijek će ih biti jer je to linija manjeg otpora......Iz tvojih postava izgleda kao da si razočaran u žene.........
pa do sada u životu na kraju se uvijek razočaram (ili ja razočaram nekoga)... nisam htio nikoga vrijeđati, nakon posta sam pomislio da mi i nije tribalo ono što sam napisao, jer ipak to biti sponzoruša je malo teška riječ za ono što sam htio reći.
U principu sam samo želio napomenuti da je šteta što ljubav sama po sebi više nije dovoljna... i što se moram (teška srca) stožit sa tim...
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-10-07, 17:24   #53 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

ajde, ajde izvukao si se
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-11-07, 13:27   #54 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-10-07
Godina: 18
Poruka: 71
aaancica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku aaancica

važno mi je obrazovanje....mislim nemora bit neznam kako obrazovan al da je pametan, da kuži stvari...neću debila kojem se treba sve crtat...to mislim i što se tiče dečkiju i cura...a sad novac nije bitan, kao ni ugled...to je sve promijenjivo...
Star 02-06-08, 18:38   #55 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 1,573
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mrkyblu

Citat:
Pravi autor: aaancica Pogledaj Poruke
važno mi je obrazovanje....mislim nemora bit neznam kako obrazovan al da je pametan, da kuži stvari...neću debila kojem se treba sve crtat...to mislim i što se tiče dečkiju i cura...a sad novac nije bitan, kao ni ugled...to je sve promijenjivo...
Odgovori sa citatom
Star 03-06-08, 09:26   #56 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-07-06
Godina: 28
Poruka: 1,384
visio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Zbilja...koliko vam je važno obrazovanje, novčano stanje, ugled.....vašeg partnera...?
Da li bi vas manjak nečeg od navedenog mogao odbiti od voljene osobe?

Probajmo izbjeći klišejaste odgovore tipa: Samo je ljubav bitna.....
"Da li bi vas manjak nečeg od navedenog mogao odbiti od voljene osobe?"

Gle, jako mi je važno da moja žena zarađuje dobro i da je obrazovana, zbog obitelji "and stuff"

ali da "trza veču pinku" od mene, mislim da bi joj pokazao gdje joj je mjesto... ŠALA!!!

Rekao bi joj da mi kupi neke stvari koje ona sada žica mene... i problem riješen, ali da bi je ostavio zato što više zarađuje...

Zar nije uspjeh uloviti pičića s parom??

Odnosno Ženu, pardon!
visio je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 13:34   #57 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,420
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

naravno da je bitno sve, i da je ljubav na prvom mjestu (tu imam primjer mojih roditelja)
obrazovanje- mislim da je tu najbolje da pariraju jedno drugom (iz više slučajeva sam uvjerena u ovu teoriju)
novčano stanje- naravno, ta ne živi se od sezonskog voća koje imaš u svom vrtu,
ugled- to sam gradiš, i jako mi je bitno, u krugu naših prijatelja i poznanika, nisam baš celebrity fan, da se razumijemo
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 15:44   #58 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 3,948
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Nije mi bitno da je dečko bogat, a ako je, ne vidim vlastitu korist od toga. Normalno da bih više voljela da radi jer to podrazumijeva određenu razinu samostalnosti od roditelja, ozbiljnosti i odgovornosti prema novcu.
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 18:10   #59 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-01-08
Poruka: 124
sukibo se izdvaja iz mase

Važno mi je obrazovanje (bez obrazovanja može
biti obični šljaker- znači sa malo kuna u džepu
uz obrazovanje poželjno je da je snalažljiv i radišan
sukibo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 18:14   #60 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,225
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: sukibo Pogledaj Poruke
Važno mi je obrazovanje (bez obrazovanja može
biti obični šljaker- znači sa malo kuna u džepu
uz obrazovanje poželjno je da je snalažljiv i radišan
????? u današnje vrijeme više zarađuju "obični šljakeri" nego oni sa diplomom (osim ako si menađer ili tak nekaj)
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: novac, obrazovanje, partner, status

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108