| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Status u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ancksunamun Sve to štima par mjeseci, dok se strasti ne stišaju, a onda kad nemaš da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Status Citat:
da se razumijemo, nisam neki bogataš i tajkun, jednostavno normalan čovjek koji ima i imat će koju kunu u džepu... ![]() a što se strasti tiče, kao i na svemu ostalom u vezi, i to je nešto na čemu se mora raditi, osvježavati, tu i tamo bježat iz monotonije... sve se može kada dvoje ljudi zapnu zajedno gradit nešto.... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| | |
| | #72 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Status Citat:
ne treba mi jos jedan "roditelj" koji ce me do smrti financirat. vise mi je bitno kako se decko odnosi s novcem.. ako ga rasipava po kladionicama i birtijama - ocito je da necemo imati lijepu buducnost, ali ako ga cuva i ne trosi pa pizdarije - e onda bi se mogli slozit jer sam i ja takva ![]()
__________________ | |
| | |
| | #73 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
Poruka: 121
![]() | Re: Status Citat:
Evo ne mora čak ni srednju do kraja imati. Samo da je dobra i jednostavna osoba, koja nije umišljena. Dobar i vedar duh, i mi oboje sretni I da mi se fizički svidi..a mislim da nisam nešto zahtjevan.. Novca bolje ne imat u izobilju, ali da se radi i da se zaradi za normalan život.. Kažu da rad oplemenjuje čovjeka, ja se slažem s tim. Mislim, ja bi mogao imati i viša mjerila s obzirom da sam inženjer.. no s mog gledišta obično osobe koje nisu jednostavne, a to su ove, dosta fakultetski obrazovane; automatski teže komplikacijama, a to mi ne treba u životu. Najbolji duh je jednostavan duh ![]()
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." | |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-01-08
Poruka: 122
![]() | Re: Status Vidim da sam svojim izjavama kod nekih podigla veliku prašinu. Da razjasnim neke stvari: smatram se jednostavnom osobom koja ne bira prijatelje prema obrazovanju( nisam fakultetski obazovana ,suprug i ja imamo privatni obrt i zadovoljni smo poslom), većina naših prijatelja i poznanika su takodjer prosječni ljudi... OBIČNI ŠLJAKER- možda sam se malo grubo izrazila, isprika svima koje je to povrijedilo |
| | |
| | #75 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,088
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Status Citat:
Bravo za tebe ![]() Nisam nikada ni gledala na to, ali sa svi stvorovi su bili u takvom miljeu.A moja ljubav i više od njih.Pa nisam mislila da mora imati milijarde, ali nekakav status i položaj, i financijsku stabilnost,da Citat:
Dušo, Ja sama zarađujem i od struke i od drugih poslova, pa mi ne pada na pamet biti s nekim ili s nekom koju ću ja financirati jer nema za pristojan život.O tome ti pričam. Iako svi mi volimo novac i lagodan život i tko kaže suprotno, laže sam sebe.
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | ||
| | |
| | #76 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Status nisam niti rekla da ja zelim nekoga financirat.. procitaj malo iznad.. meni je vaznije da doticna osoba zna RASPOLAGATI novcem na neki normalan nacin vise nego da ima debele dzepove. i potrudit cu se da si sama stvorim lagodan zivot.
__________________ |
| | |
| | #78 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Status Citat:
![]()
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,579
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Status Citat:
Ovako, nije mi bitno da nuzno mora biti fakultetski obrazovan (iako ja jesam), ali takodje, ne bih mogla sa osobom koja nema pojma o nekim stvarima (opsta kultura i obavestenost, za sta ne treba faks), niti neciju inteligenciju merim po tome da li je i sta je zavrsio! Dakle, vazno je da se slazemo, da imamo teme za razgovor (naravno, pored privlacnosti, ljubavi i strasti!), da ima neki normalan pogled na zivot, da se mogu osloniti na njega... Pre svega, mora biti kulturan, ne volim prostake sa kojima samo cekas momenat kad ce te obrukati! Sto se tice novcanog stanja, normalno da mi je vazno da covek ima zelju i volju da radi i zaradi, da stvara za buducnost, a ne da je neki rasipnik koji ce danas potrositi sve sto ima, a sutra je pitanje da li ce imati jesti! Moramo se slagati u nekim prioritetima kada je u pitanju kupovina...Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji ce, recimo, neverovatnu cifru dati za neki sportski automobil, a ovamo nemaju reseno ni stambeno pitanje,...i to samo iz neke zelje za dokazivanjem i pokazivanjem! Kod muskarca ne gledam kesh, niti mi treba bilo ciji novac, jer sama sebi to uvek mogu obezbediti koliko mi treba, a, s druge strane, ne bih kraj sebe ima ni bezobraznika koji ce da se grebe, a muka mu je da mrdne dupe da zaradi nesto! Veliko bogatstvo - ne trazim, ne bih nikad mogla biti s tipom samo zbog love! Ugled - sirok pojam, zavisi iz cije perspektive se gleda... Isto kao sto za mene neki ljudi tvrde da sam veoma ugledna i zaradjujem dobro, nekima 'iznad mene' po poziciji i novcu, je to prosek ili ispod proseka... Uglavnom, ja cu ovde pod 'ugledom' pretpostaviti da se radi o gradjaninu koji se normalno ponasa, izrazava, koji se ne bavi mutnim radnjama i malo-malo, pa zavrsi u zatvoru i koji je za vecinu koji ga znaju nikakav covek i nula od osobe.
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: novac, obrazovanje, partner, status |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:50.

I da mi se fizički svidi..a mislim da nisam nešto zahtjevan.. 
) i baš pričamo o tome kako je tužno što neki čovjeka cijene po krivim kriterijima, kad uđu dvije zgodne žene, zriktane, onak, komadi.. Obadvije su neke face u dinersu.
Grijesiti je ljudski ...