Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Status u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ancksunamun Sve to štima par mjeseci, dok se strasti ne stišaju, a onda kad nemaš da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-06-08, 05:33   #71 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,645
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola
Re: Status

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Sve to štima par mjeseci, dok se strasti ne stišaju, a onda kad nemaš da si priuštiš nešto više za jesti osim graha, će se sve okrenuti u drugome smjeru...
kažem da ću uvijek imat šta za jest, znam se sam pobrinut za sebe i za još koju osobu u životu....prema tome, tom segmentu i ne pridajem neku veliku pažnju....

da se razumijemo, nisam neki bogataš i tajkun, jednostavno normalan čovjek koji ima i imat će koju kunu u džepu...

a što se strasti tiče, kao i na svemu ostalom u vezi, i to je nešto na čemu se mora raditi, osvježavati, tu i tamo bježat iz monotonije...

sve se može kada dvoje ljudi zapnu zajedno gradit nešto....
Odgovori sa citatom
Star 07-06-08, 07:36   #72 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,003
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Sve to štima par mjeseci, dok se strasti ne stišaju, aonda kad nemaš da si priuštiš nešto više za jesti osim graha, će se sve okrenuti u drugome smjeru...
Ja iskreno i otvoreno priznajem..Da mi je to sve izuzeno važno, ali da mora biti i privlačnosti..
radim na tome da si SAMA priustim novac od kojeg cu zivjet i to mi zasad poprilicno dobro ide ne treba mi jos jedan "roditelj" koji ce me do smrti financirat. vise mi je bitno kako se decko odnosi s novcem.. ako ga rasipava po kladionicama i birtijama - ocito je da necemo imati lijepu buducnost, ali ako ga cuva i ne trosi pa pizdarije - e onda bi se mogli slozit jer sam i ja takva
Star 07-06-08, 08:00   #73 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 24
Poruka: 121
poeticni se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Zbilja...koliko vam je važno obrazovanje, novčano stanje, ugled.....vašeg partnera...?
Da li bi vas manjak nečeg od navedenog mogao odbiti od voljene osobe?
Ugled mi je najmanje bitan. Može ne znati reći ni jednu riječ. Ako me zavoli, uzvratiti ću..
Evo ne mora čak ni srednju do kraja imati. Samo da je dobra i jednostavna osoba, koja nije umišljena. Dobar i vedar duh, i mi oboje sretni I da mi se fizički svidi..a mislim da nisam nešto zahtjevan..
Novca bolje ne imat u izobilju, ali da se radi i da se zaradi za normalan život..
Kažu da rad oplemenjuje čovjeka, ja se slažem s tim.

Mislim, ja bi mogao imati i viša mjerila s obzirom da sam inženjer.. no s mog gledišta obično osobe koje nisu jednostavne, a to su ove, dosta fakultetski obrazovane; automatski teže komplikacijama, a to mi ne treba u životu. Najbolji duh je jednostavan duh
kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.."
poeticni je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-06-08, 09:35   #74 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-01-08
Poruka: 122
sukibo se izdvaja iz mase

Vidim da sam svojim izjavama kod nekih podigla veliku prašinu. Da razjasnim neke stvari:
smatram se jednostavnom osobom koja ne bira prijatelje prema obrazovanju( nisam fakultetski obazovana ,suprug i ja imamo privatni obrt i zadovoljni smo poslom), većina naših prijatelja i poznanika su takodjer prosječni ljudi...
OBIČNI ŠLJAKER- možda sam se malo grubo izrazila,
isprika svima koje je to povrijedilo
sukibo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-06-08, 10:12   #75 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,088
Ancksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
kažem da ću uvijek imat šta za jest, znam se sam pobrinut za sebe i za još koju osobu u životu....prema tome, tom segmentu i ne pridajem neku veliku pažnju....

da se razumijemo, nisam neki bogataš i tajkun, jednostavno normalan čovjek koji ima i imat će koju kunu u džepu...

a što se strasti tiče, kao i na svemu ostalom u vezi, i to je nešto na čemu se mora raditi, osvježavati, tu i tamo bježat iz monotonije...

sve se može kada dvoje ljudi zapnu zajedno gradit nešto....

Bravo za tebe
Nisam nikada ni gledala na to, ali sa svi stvorovi su bili u takvom miljeu.A moja ljubav i više od njih.Pa nisam mislila da mora imati milijarde, ali nekakav status i položaj, i financijsku stabilnost,da
Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
radim na tome da si SAMA priustim novac od kojeg cu zivjet i to mi zasad poprilicno dobro ide ne treba mi jos jedan "roditelj" koji ce me do smrti financirat. vise mi je bitno kako se decko odnosi s novcem.. ako ga rasipava po kladionicama i birtijama - ocito je da necemo imati lijepu buducnost, ali ako ga cuva i ne trosi pa pizdarije - e onda bi se mogli slozit jer sam i ja takva

Dušo, Ja sama zarađujem i od struke i od drugih poslova, pa mi ne pada na pamet biti s nekim ili s nekom koju ću ja financirati jer nema za pristojan život.O tome ti pričam.
Iako svi mi volimo novac i lagodan život i tko kaže suprotno, laže sam sebe.

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-06-08, 13:39   #76 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,003
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

nisam niti rekla da ja zelim nekoga financirat.. procitaj malo iznad.. meni je vaznije da doticna osoba zna RASPOLAGATI novcem na neki normalan nacin vise nego da ima debele dzepove. i potrudit cu se da si sama stvorim lagodan zivot.
Star 09-06-08, 16:16   #77 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,601
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Dar 1 svaka čast
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 16:39   #78 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,667
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Baš mi je drago da je neko napisao ovakav post jer sam siguran da ima puno ljudi koji su takvog mišljenja.

Običan šljaker. Sa malo kuna u džepu.
"Šljaker-obični". Za mnoge, pogrdno ime za čovjeka.

S druge strane sukibo. Žena koja zna šta hoće. Nikad ne psuje. Kaže da je to prostački. Sin joj je najdraža osoba u životu. Katolkinja... ali iako je katolkinja, nikad nebi mogla živjeti sa čovjekom koji ima završenu samo osnovnu školu. Naravno da nebi. To bi značilo imati niske kriterije! Tako kaže. Stvarno katoličko razmišljanje.
Na jednom mjestu je napisala ovo:
Valjda je zaboravila dodat i to da ne smiješ bit "običan šljaker" sa osnovnom školom, jer ko bi takvog tipa htio. Ako si "obični šljaker", onda se možeš oženit sam sa sobom.
Na drugom mjestu je napisala ovo:
Opet je zaboravila napisat da ne prolazi "obični šljaker" sa malo kuna u džepu.

Ja sam skroz drukčiji tip. Završio sam faks, ali smatram to bačenim vremenom jer vjerojatno nikada neću raditi u struci. Ne živim za to da bi stekao ugled ili status. Za to ne dajem ni 5 lipa. U mom društvu mogu se mogu naći djeca (nekima poznajem roditelje a nekima ne) koja će me uvijek zvati po imenu. Imam prijatelja raznih obrazovanja. Npr, moj dobar frend je doktor kakvih ima samo 40 u svijetu, imam prijatelja stolara, kontrolora leta, automehaničara itd.. Nije da imam niske kriterije nego imam drukčije kriterije po kojima biram ljude u svoje društvo. Ne biram ljude po obrazovanju.
Kada se zabavljamo, ni po čemu se ne može otkriti koji je od nas doktor, a ko stolar. Ni po odjeći, ni po riječniku. Znamo bit znojni, blatnjavi, zamusani...
Moj frend doktor ima u ormaru jedno jedino odijelo. Možda ga je nosio jednom ili dvaput. Češće ga možeš vidjet u nečem poderanom.

Kad sam se već raspričao, ajde da vam ispričam jednu priču o mom prijatelju stolaru..
Upoznao je krasnu curu. Dobru, pametnu, ali sa prilično čudnim roditeljima. Bili su obrazovani, ali su se ipak ponašali čudno. Njoj su branili da se viđa s njim, vrijeđali ga, nisu htjeli da se njihova kćer petlja sa "običnim šljakerom". Njeni roditelji čak nisu htjeli doć na njihovo vjenčanje. Valjda da tako kazne i svoju kćer jer se udaje za "običnog šljakera". Pa gdje joj je razum...
Kada im se rodilo dijete, prvi put su razgovarali sa njim. Čuj, moraš sad.. ne možeš doć na njegova vrata, vidjet svog unuka a ne reć čovjeku ni dobar dan. Da sam ja na njegovom mjestu, okrenuo bi tasta i punicu odmah na vratima u suprotnom smjeru, šutnuo u dupe, tako da se nebi zaustavili do Županje, ali moj prijatelj stolar, dobrica kakav već je, ponašao se kao da se ništa loše prije nije dogodilo.
I sam moj prijatelj stolar neki put kaže za sebe da je šljaker. Kaže to sa smješkom na licu jer je to sretan čovjek. Ne znam koliko točno zarađuje, ali vidim da njegovoj obitelji ništa ne fali. Budući da znam šta on radi, i da me neko pita, ja bi rekao da je on umjetnik a ne šljaker.

Priča druga. Firma u kojoj radim posluje sa 50-tak tvrtki sa čijim vlasnicima sam na "ti". Nedavno sam s jednim od njih sjedio u kafiću nakon što smo obavili posao. To je jednostavan poslovni čovjek kojeg poznaju svi u njegovom malom gradu. I tako sjedimo mi obučeni normalno (ko šljakeri ) i baš pričamo o tome kako je tužno što neki čovjeka cijene po krivim kriterijima, kad uđu dvije zgodne žene, zriktane, onak, komadi.. Obadvije su neke face u dinersu.
..i odmah se bace na njega: o pa to ste vi gospodine Š.. pa nismo do kraja razgovarali.. Pa dajte ..kad ćete preć kod nas..bla bla.. uvaljuju mu svoje kartice itd.. mene nisu ni pogledale.
I kako smo baš o tome malo prije razgovarali, gospodin Š meni migne i kaže, e cure, da vas upoznam sa svojim poslovnim partnerom. I upozna on mene s njima, a one odmah promjene sliku, pružaju ruke, upoznaju se samnom, započinju neki razgovor kako nam baš dobro stoje te iste majice i još sličnih gluposti. Jedna od te dvije me čak i prečesto pogledavala nekako hahah
I nakon nekog vremena, pitaju oni mene nešto u vezi firme u kojoj ja radim. U tom trenu gospodin Š meni lukavo opet namigne, i ja odgovorim da ne znam ništa o tome jer sam ja tamo samo šljaker. Odmah u toj sekundi, slika se opet promjenila, više me ni jedna od njih dvije nije ni pogledala, razgovor je bio brzo završen. One su otišle a nas dvojica smo se baš dobro nasmijali.
odlicno receno.....
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 18:41   #79 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,579
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Zbilja...koliko vam je važno obrazovanje, novčano stanje, ugled.....vašeg partnera....

Ovako, nije mi bitno da nuzno mora biti fakultetski obrazovan (iako ja jesam), ali takodje, ne bih mogla sa osobom koja nema pojma o nekim stvarima (opsta kultura i obavestenost, za sta ne treba faks), niti neciju inteligenciju merim po tome da li je i sta je zavrsio! Dakle, vazno je da se slazemo, da imamo teme za razgovor (naravno, pored privlacnosti, ljubavi i strasti!), da ima neki normalan pogled na zivot, da se mogu osloniti na njega... Pre svega, mora biti kulturan, ne volim prostake sa kojima samo cekas momenat kad ce te obrukati!

Sto se tice novcanog stanja, normalno da mi je vazno da covek ima zelju i volju da radi i zaradi, da stvara za buducnost, a ne da je neki rasipnik koji ce danas potrositi sve sto ima, a sutra je pitanje da li ce imati jesti! Moramo se slagati u nekim prioritetima kada je u pitanju kupovina...Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji ce, recimo, neverovatnu cifru dati za neki sportski automobil, a ovamo nemaju reseno ni stambeno pitanje,...i to samo iz neke zelje za dokazivanjem i pokazivanjem!
Kod muskarca ne gledam kesh, niti mi treba bilo ciji novac, jer sama sebi to uvek mogu obezbediti koliko mi treba, a, s druge strane, ne bih kraj sebe ima ni bezobraznika koji ce da se grebe, a muka mu je da mrdne dupe da zaradi nesto!
Veliko bogatstvo - ne trazim, ne bih nikad mogla biti s tipom samo zbog love!

Ugled - sirok pojam, zavisi iz cije perspektive se gleda... Isto kao sto za mene neki ljudi tvrde da sam veoma ugledna i zaradjujem dobro, nekima 'iznad mene' po poziciji i novcu, je to prosek ili ispod proseka...
Uglavnom, ja cu ovde pod 'ugledom' pretpostaviti da se radi o gradjaninu koji se normalno ponasa, izrazava, koji se ne bavi mutnim radnjama i malo-malo, pa zavrsi u zatvoru i koji je za vecinu koji ga znaju nikakav covek i nula od osobe.
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 20:16   #80 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,667
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Takodjer odlicno receno.....
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: novac, obrazovanje, partner, status

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113