Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi STVARNOST JE NEŠTO DRUGO u Društvo forumu; U godinama u kojima jesam, možda neobično, ali eto ispričat ću vam dio moje priće. Nakon što sam ostala ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-08-08, 21:40   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-06-08
Poruka: 18
vesna55 se izdvaja iz mase
STVARNOST JE NEŠTO DRUGO

U godinama u kojima jesam, možda neobično, ali eto ispričat ću vam dio moje priće.
Nakon što sam ostala udovica, pojavio se stari porodični prijatelj koji je ostao udovac. I eto. Ta naša veza trajala je 10 godina.
Nikada u životu nisam niti pomišljala da bi mi partner mogao lagati, a kamoli prevariti. Izvinte molim vas pa nismo djeca. Ali dogodilo se. Znaš ono dok nevidiš svojim očima.....
I tako jednog dana, na moru, a imali smo polupansion, ja radila tu ko konj, skužim da se čudne stvari dešavaju. I naravno, odem u susjedno mjesto, i nadjem ga kako pije piće sa nekom osobom . .......To je jedna krasna dama, o kojoj mi je moj partner prićao kao o ljubavi iz mladosti. Prišla sam on skoro pao u nesvjest kad me je ugledao. I lijepo toj dami kažem da se upoznamo, moj gospodin mi je prićao o vama. Pa zašto nas ne dodjete posjetiti u našu kuću. E tu je tajac. A ja lijepo naljevo krug i nazad. Dodjem spakiram svoje stvari , ostavim ih kod susjeda i naravno čekam bus za nazad svojoj kući. A za 30 gostiju treba pripremiti večeru, i sve ostalo........
Kasnije sam saznala da je ta ženska sutradan iz Splita imala let za London. Znam da je moj bivši nije vozio. ....
Nakon mjesec dana završena sezona dovukao se kao gnjida i ono ponovo bi samnom . Može što se mene tiče. Ti u svom stanu, ja u svom, izdržavat ćeš me dragi moj. Sebi sam dala zadatak da ga "izludim " i onda šutnem. To sam i napravila. Prodao je kuću na moru, zeznuo se skroz, sada vozi nekog "Fiata", polovnog, prodao je stan koji je dobio u nasljedstvo,...........
I konačno kad mi je i tog bilo dosta noga iz mog života.
I dalje je bio pun sebe, živi u oblacima. Zadnji naš razgovor je bio pravi melem na sve moje rane.
Jasno i glasno sam mu rekla da mi takav muškarac kao on netreba jer sex traje par miinuta, ostario si o olizo se ko lističiji..... uživaj u ostatku svoje porodice, djeci i unučetu,. a za promjenu neka zove staru ljubav da mu pere pegla trpi i puši.
pouka ČUVAJ SE OSVETE PREVARENE ŽENE.

vesna55 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-08-08, 22:30   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-10-07
Poruka: 232
h.poirot se izdvaja iz maseh.poirot se izdvaja iz mase
Re: STVARNOST JE NEŠTO DRUGO

zanimljivo...
h.poirot je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-09-08, 10:20   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,736
dark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg

U, jako zanimljivo, ja znam za jedan sličan scenarij, samo su uloge muškarca i žene obrnuti, ali sa sličnim raspletom. Uglavnom vrlo neugodno za onu osobu koja si svojim postupcima zezne život.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-09-08, 12:11   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: vesna55 Pogledaj Poruke
ČUVAJ SE OSVETE PREVARENE ŽENE.

samo mogu reći da se u potpunosti slažem s ovom izjavom
Odgovori sa citatom
Star 01-09-08, 12:46   #5 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika immortal techniq

Datum registracije: 29-08-08
Poruka: 183
immortal techniq se izdvaja iz mase

Čuvaj se Crne ruke
Realist vidisvjetla vlaka.Strojovođa vidi tri idiota na pruzi.
immortal techniq je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-09-08, 14:10   #6 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,462
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

That's my girl!
And with soft deceitful wiles.
white devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-09-08, 15:01   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-05-07
Godina: 28
Poruka: 1,757
industrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku industrial

Milo za drago. Za mene je to fer
Odgovori sa citatom
Star 07-09-08, 15:24   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-09-08
Poruka: 53
croeten se izdvaja iz mase

u tome i je stvar....ako ti je do jebanja sa strane....onda ukljuci i svoju partnericu....

ako postignete dogovor...obostrano zadovojstvo

ako nema dogovora...bar znate na cemu ste....

ne razumijem tu bolesnu i destruktivnu opsesiju da se posli raspadnute veze toliko trudis i trosis energije za nanijeti zlo (samozvanu pravdu)....

sta ce posli toga bit u tebi...prazna olupina....osveta je mac sa dvi ostrice....

ima sigurno negdi jos neka srodna dusa koja bi ti dala puno bolji motiv za dalje....
Odgovori sa citatom
Star 07-09-08, 15:26   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 5,110
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: carica Pogledaj Poruke
samo mogu reći da se u potpunosti slažem s ovom izjavom
i ja
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-09-08, 15:34   #10 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,250
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs

kak veli od prileta baba.. poslje jebanja nema kajanja...
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prevarena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114