| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi STVARNOST JE NEŠTO DRUGO u Društvo forumu; U godinama u kojima jesam, možda neobično, ali eto ispričat ću vam dio moje priće. Nakon što sam ostala ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-06-08
Poruka: 18
![]() | STVARNOST JE NEŠTO DRUGO U godinama u kojima jesam, možda neobično, ali eto ispričat ću vam dio moje priće. Nakon što sam ostala udovica, pojavio se stari porodični prijatelj koji je ostao udovac. I eto. Ta naša veza trajala je 10 godina. Nikada u životu nisam niti pomišljala da bi mi partner mogao lagati, a kamoli prevariti. Izvinte molim vas pa nismo djeca. Ali dogodilo se. Znaš ono dok nevidiš svojim očima..... I tako jednog dana, na moru, a imali smo polupansion, ja radila tu ko konj, skužim da se čudne stvari dešavaju. I naravno, odem u susjedno mjesto, i nadjem ga kako pije piće sa nekom osobom . .......To je jedna krasna dama, o kojoj mi je moj partner prićao kao o ljubavi iz mladosti. Prišla sam on skoro pao u nesvjest kad me je ugledao. I lijepo toj dami kažem da se upoznamo, moj gospodin mi je prićao o vama. Pa zašto nas ne dodjete posjetiti u našu kuću. E tu je tajac. A ja lijepo naljevo krug i nazad. Dodjem spakiram svoje stvari , ostavim ih kod susjeda i naravno čekam bus za nazad svojoj kući. A za 30 gostiju treba pripremiti večeru, i sve ostalo........ Kasnije sam saznala da je ta ženska sutradan iz Splita imala let za London. Znam da je moj bivši nije vozio. .... Nakon mjesec dana završena sezona dovukao se kao gnjida i ono ponovo bi samnom . Može što se mene tiče. Ti u svom stanu, ja u svom, izdržavat ćeš me dragi moj. Sebi sam dala zadatak da ga "izludim " i onda šutnem. To sam i napravila. Prodao je kuću na moru, zeznuo se skroz, sada vozi nekog "Fiata", polovnog, prodao je stan koji je dobio u nasljedstvo,........... I konačno kad mi je i tog bilo dosta noga iz mog života. I dalje je bio pun sebe, živi u oblacima. Zadnji naš razgovor je bio pravi melem na sve moje rane. Jasno i glasno sam mu rekla da mi takav muškarac kao on netreba jer sex traje par miinuta, ostario si o olizo se ko lističiji..... uživaj u ostatku svoje porodice, djeci i unučetu,. a za promjenu neka zove staru ljubav da mu pere pegla trpi i puši. pouka ČUVAJ SE OSVETE PREVARENE ŽENE. ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: STVARNOST JE NEŠTO DRUGO samo mogu reći da se u potpunosti slažem s ovom izjavom ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-08-08 Lokacija: Na granici sa bespuči
Poruka: 183
![]() | Re: STVARNOST JE NEŠTO DRUGO Čuvaj se Crne ruke ![]() ![]()
__________________ To see the unseen,to understand.Thats my goal! Pesimist vidi samo tamu u tunelu. Optimist vidi svjetlo na kraju tunela. ![]() Realist vidisvjetla vlaka.Strojovođa vidi tri idiota na pruzi. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-09-08 Lokacija: Split
Poruka: 53
![]() | Re: STVARNOST JE NEŠTO DRUGO u tome i je stvar....ako ti je do jebanja sa strane....onda ukljuci i svoju partnericu.... ako postignete dogovor...obostrano zadovojstvo ako nema dogovora...bar znate na cemu ste.... ne razumijem tu bolesnu i destruktivnu opsesiju da se posli raspadnute veze toliko trudis i trosis energije za nanijeti zlo (samozvanu pravdu).... sta ce posli toga bit u tebi...prazna olupina....osveta je mac sa dvi ostrice.... ima sigurno negdi jos neka srodna dusa koja bi ti dala puno bolji motiv za dalje....
__________________ life is too short... .... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: STVARNOST JE NEŠTO DRUGO
__________________ Sportske vijesti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
![]() |
| Tagovi: prevarena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:46.

....