| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Sudbonosna odluka u Društvo forumu; Neznan je li bila mozda vakva tema, ali zanima me kako ste uopce odlucili da ostanete samo sa jednon osobon ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-10-07 Godina: 17
Poruka: 67
![]() | Sudbonosna odluka Neznan je li bila mozda vakva tema, ali zanima me kako ste uopce odlucili da ostanete samo sa jednon osobon do kraja i jeste li znali da ce te moci izdrzati sa ton osobon do kraja i je je ste li jos uvik sigurnoi da ce te moci izdrzati do kraja sa ton jednon osobon? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sudbonosna odluka kad si zaljubljen sve je ružičasto.. da bi bio siguran da baš s tom određenom osobom želiš provesti cijeli život (ili barem dobar dio) bitno je da naučiš nekoga prihvatiti sa svim njegovim manama i vrlinama. barem po meni. bit spreman na razgovore i kompromise, te pružiti nekome podršku i utjehu, pronaći u nekome povjerenje i oslonac i obrnuto.. kad se te stvari poklope, po meni je to to.
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sudbonosna odluka Sinek, nemoj mi zamjeriti. Ali imas 16 godina koliko vidim. do prave ljubavi i veze imas ti još jaaaako puno
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-10-07 Godina: 17
Poruka: 67
![]() | Re: Sudbonosna odluka Dobro to imas pravo. Ali iskreno pocinjen se bojati vec sad jer iskreno ne mogu izdrzati 5 min. biti vjeran. Jer cin neka naleti ako mene cura ne drzi ja iden za njon. Ali to sto kazes je istina sve ce doci na svoje s vrimenon. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sudbonosna odluka Citat:
![]() opusti se i uživaj u onim stvarima koje te vesele, sad očito nisi za vezu (i bolje u tim godinama da se ne opteretiš tim stvarima ako ovako razmišljaš) kad se "ispucaš" i zaljubiš- onda ti neće bit do drugih! a do toga imaš vremena, sa 16 još ni ne trebaš mislit o tome! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:33.