| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Sudbonosna odluka u Društvo forumu; ...i kad se ženiš?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: Sudbonosna odluka Citat:
zvucis ko neka klinka ![]() Citat:
LOL, pa o cem ces drugom razmisljat i kako ces se drugacije ponasat kad ti je malac non stop kamen? kad te prodju ove godine onda razmisljaj o vezama, sad se opusti ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #13 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sudbonosna odluka Zakaj se to naziva sudbonosno? Pa ako razdijeliš riječ znači sudba i odnositi. Dakle, odnosi ti sudbinu?? Dalje, ta osoba za koju se odlučuješ je zapravo kazna???? Kako to jezivo zvuči! brrrrrr (kak je meni dosadno) ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Sudbonosna odluka ma joj nema tu puno kompliciranja....il voliš il nevoliš,ako misliš na druge i razmišljaš dal ćeš moći cjeli život provesti kraj jedne osobe-nevoliš ju dovoljno i nebi se niti treba oženiti...kad si nebudeš postavljao takva pitanja znat ćeš da je to to... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sudbonosna odluka sa skoro trideset, sve izgleda drugačije-kako stari kažu-da mi je one godine i ova pamet... ..šala!sve to dođe samo od sebe-nitko ti neće trebati reći-sve se to osjeti ili ne osjeti. ako ikada uđem u bračnu zajednicu, molim Boga da budemo oboje jaki, ustrajni, podrška jedno drugom, sličnih ciljeva, puno volje i snage da uspijemo ...iako trava stvarno ponekad kod susjeda izgleda zelenija-želim željeti svoj travnjak. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 16-10-07 Godina: 17
Poruka: 67
![]() | Re: Sudbonosna odluka Citat:
Ko zna mozda i bude kazna, znate sto imate potpuno pravo previse razbijan glavu radi gluposti, a sve je u stvari jednostavno. Samo se triba opustiti i uzivati a vrime ce doniti svoje. Valjda. | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-11-07 Lokacija: a stigla...tko zna od kud. Godina: 37
Poruka: 29
![]() | Re: Sudbonosna odluka Moram priznati da me ovo pitanje "malo "mučilo prije vjenčanja. Što će reći, malo me panika ulovila upravo od toga da je to jednom i zauvijek. Imala sam 25 godina i zaista sam se udala iz ljubavi i ludo ga voljela, ali svejedno me mučilo upravo to "sudbonosno da "( kao što je netko prije rekao - zvuči zlokobno). Uglavnom, prestalo me mučiti kad sam ja u svojoj glavi raščistila da to nije ništa jednom , zauvijek, sudbonosno itd. Zajedno smo jer se volimo i bit ćemo zajedno dok smo sretni. Ne razmišljam o tome koliko ću ga još dugo voljeti, jer mi se čini da ga poslije 12 godina volim više nego na dan vjenčanja ...... A tebi sa 16 godina to sve i mora izgledati grozno. Bar sam ja sa 16 mislila da su duge veze sve one preko tjedan dana ....Tko bi rekao da ću jednog dana biti vjerna supruga..... ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-01-08 Godina: 22
Poruka: 2
![]() | Re: Sudbonosna odluka e ljudi moji nemate pojma tko sam,nova sam tu... al prosvijetlite me... U savršenoj sam vezi koja i nije tako savršena...volimo se,slažemo...al on preko jedne jedine sitnice nemože preći a to je da ja imam frenda pedera sa kojim sam najmanje 15 godina dobra i taj peder me je jedanput pred njim poškakljao i on nikako preko toga preći misleći da ću ja biti s tom osobom tj. pederom |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:49.

zvucis ko neka klinka
..šala!