Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Sudbonosna odluka u Društvo forumu; ...i kad se ženiš?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-12-07, 07:52   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi
Re: Sudbonosna odluka

...i kad se ženiš?
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 10:17   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,563
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Los ucenik Pogledaj Poruke
Samo jednom u zivotu se mos zaljubiti.
Ja san se zaljubija u krivu, koja jos uvik savako malo voli baciti malo soli na ranu.
ne vjeruj u bajke, sapunice, šamponice i slicne gluposti zvucis ko neka klinka

Citat:
Pravi autor: Los ucenik Pogledaj Poruke
Dobro to imas pravo.
Ali iskreno pocinjen se bojati vec sad jer iskreno ne mogu izdrzati 5 min. biti vjeran.
Jer cin neka naleti ako mene cura ne drzi ja iden za njon.
Ali to sto kazes je istina sve ce doci na svoje s vrimenon.

LOL, pa o cem ces drugom razmisljat i kako ces se drugacije ponasat kad ti je malac non stop kamen?
kad te prodju ove godine onda razmisljaj o vezama, sad se opusti
Star 03-12-07, 10:53   #13 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Zakaj se to naziva sudbonosno?
Pa ako razdijeliš riječ znači sudba i odnositi. Dakle, odnosi ti sudbinu?? Dalje, ta osoba za koju se odlučuješ je zapravo kazna????

Kako to jezivo zvuči! brrrrrr

(kak je meni dosadno)
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 11:00   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 854
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

ma joj nema tu puno kompliciranja....il voliš il nevoliš,ako misliš na druge i razmišljaš dal ćeš moći cjeli život provesti kraj jedne osobe-nevoliš ju dovoljno i nebi se niti treba oženiti...kad si nebudeš postavljao takva pitanja znat ćeš da je to to...
ivana0015 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 11:59   #15 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto

sa skoro trideset, sve izgleda drugačije-kako stari kažu-da mi je one godine i ova pamet.....šala!

sve to dođe samo od sebe-nitko ti neće trebati reći-sve se to osjeti ili ne osjeti.
ako ikada uđem u bračnu zajednicu, molim Boga da budemo oboje jaki, ustrajni, podrška jedno drugom, sličnih ciljeva, puno volje i snage da uspijemo

...iako trava stvarno ponekad kod susjeda izgleda zelenija-želim željeti svoj travnjak.
kontrolaleta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 14:15   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Pa ako razdijeliš riječ znači sudba i odnositi. Dakle, odnosi ti sudbinu??

(kak je meni dosadno)
Ne. To bi onda bila sudboodnosna odluka

(i ja meljem gluposti a nije mi dosadno)
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 15:49   #17 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-10-07
Godina: 17
Poruka: 67
Los ucenik se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Pa ako razdijeliš riječ znači sudba i odnositi. Dakle, odnosi ti sudbinu?? Dalje, ta osoba za koju se odlučuješ je zapravo kazna????

Kako to jezivo zvuči! brrrrrr

Ko zna mozda i bude kazna, znate sto imate potpuno pravo previse razbijan glavu radi gluposti, a sve je u stvari jednostavno. Samo se triba opustiti i uzivati a vrime ce doniti svoje. Valjda.
Los ucenik je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 08:58   #18 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Ti stvarno imaš "sudbonosni problem", opusti se i nemoj razmišljat o tome, još si mlad, svi su ti prije mene dobro rekli, kad budeš spreman znat ćeš sve, a do tad uživaj.
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 20:21   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-11-07
Godina: 37
Poruka: 29
zara999 se izdvaja iz mase

Moram priznati da me ovo pitanje "malo "mučilo prije vjenčanja.
Što će reći, malo me panika ulovila upravo od toga da je to jednom i zauvijek. Imala sam 25 godina i zaista sam se udala iz ljubavi i ludo ga voljela, ali svejedno me mučilo upravo to "sudbonosno da "( kao što je netko prije rekao - zvuči zlokobno).
Uglavnom, prestalo me mučiti kad sam ja u svojoj glavi raščistila da to nije ništa jednom , zauvijek, sudbonosno itd. Zajedno smo jer se volimo i bit ćemo zajedno dok smo sretni. Ne razmišljam o tome koliko ću ga još dugo voljeti, jer mi se čini da ga poslije 12 godina volim više nego na dan vjenčanja ......

A tebi sa 16 godina to sve i mora izgledati grozno. Bar sam ja sa 16 mislila da su duge veze sve one preko tjedan dana ....Tko bi rekao da ću jednog dana biti vjerna supruga.....
zara999 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-01-08, 09:50   #20 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-01-08
Godina: 22
Poruka: 2
sssamyica se izdvaja iz mase

e ljudi moji nemate pojma tko sam,nova sam tu...
al prosvijetlite me...
U savršenoj sam vezi koja i nije tako savršena...volimo se,slažemo...al on preko jedne jedine sitnice nemože preći a to je da ja imam frenda pedera sa kojim sam najmanje 15 godina dobra i taj peder me je jedanput pred njim poškakljao i on nikako preko toga preći misleći da ću ja biti s tom osobom tj. pederom
sssamyica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111