| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Sudbonosna odluka u Društvo forumu; ti mene zezaš,on misli da ćeš biti sa pederom??možda misli da nije peder zaista pa da bi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sudbonosna odluka ti mene zezaš,on misli da ćeš biti sa pederom??možda misli da nije peder zaista pa da bi te mogao željeti.imam i ja prijatelje koji su gay ali dečko mi za njih jedino nikada nije srao..još bi se ja trebala više bojati za dečka da mi ga ne otme nego da će mene dirati ahaha
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. Zadnji Uredio ROBIN : 27-01-08 u 17:08. |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Sudbonosna odluka Citat:
![]()
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 09-07-08 Lokacija: Rijeka Godina: 27
Poruka: 26
![]() | Re: Sudbonosna odluka Citat:
Kad se dvoje zavole i kad znaju da se mogu osloniti jedno na drugo u baš svakom trenutku svog života, to je stabilna veza. Ali....i u toj vezi će jedno (a najčešće i oboje) nekad poželiti seks s drugima (u prirodi čovjeka nije da se stalno seksa s istim partnerom - mi se mučimo idući protiv prirode). Mnogi će se oduprijeti porivu a slabiji popustiti. A onda će biti tuge i bola. Sve je to naše ljudsko društvo krivo zadavši nam takva pravila ponašanja.. Nebi li bilo lijepo da dvoje prožive život zajedno, da imaju oslonac jedno u drugom a da je seks dopušten i s drugim osobama - tada ne bi bilo prevara, ne bi bilo suza i povrijeđenih srca... To bi se uzimalo pod normalno i živjeli bismo u skladu s onim što nam je urođeno. ![]() | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sudbonosna odluka sa tim godinama koje ti imaš o tome fakat ne trebaš razmišljati, ali ako već hoćeš, kad se zaljubiš i staviš ružičaste naočale, sve je moguće, savršeno i izvedivo uz samo malčice truda i čarobne riječi "ljubav" i "zaljubljenost" ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:25.

Grijesiti je ljudski ...