Pokazujem rezultate 1 do 9 od 9

svađalica

Raspravljate o temi svađalica u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Još jednom ću pokušati tražiti pametne savjete od nadam se - pametnih ljudi.... Kako smiriti gadnu narav ??? Moj dragi ...

Starter
    Datum registracije
    26-10-09
    Poruka
    12
    Liked
    0 times

svađalica

Još jednom ću pokušati tražiti pametne savjete od nadam se - pametnih ljudi.... Kako smiriti gadnu narav ??? Moj dragi kaže da sam velika svađalica , a to je nažalost istina....jako brzo se naljutim na njega za svaku sitnicu...teško je sa mnom, a ne želim ovo upropastiti . Kad mi nešto digne tlak nemogu si pomoći da ne sipam otrov iako znam da ne bih trebala tako reagirati....ima li tko nešto pametno savjetovati? hvala

prof. Foruma Avatar od korisnika little_devil
    Datum registracije
    21-02-07
    Poruka
    1,263
    Liked
    0 times

Re: svađalica

Prije nego ti dam bilo kakav odgovor, zanima me da li si inače takva prema svima oko sebe ili samo prema svojem partneru?
    Kdo z diamanti strast kupuje?
    Komu ljubezen ne diši?
    Ni tako daleč stran kjer vrag stanuje.
    Le poglej me v oči, vidiš tu zdaj živi!

Uvaženi forumas Avatar od korisnika _tea_
    Datum registracije
    19-04-08
    Starost
    35
    Poruka
    607
    Liked
    0 times

Voljela bih isto znati više informacija...

Koliko ste skupa?
    Koliko imaš godina?
    Da li si po prirodi eksplozivna prema svima?
    Neko to od gore vidi sve...

Starter
    Datum registracije
    26-10-09
    Poruka
    12
    Liked
    0 times

da...moja mama je dok sam bila mala dobivala slomove živaca sa mnom jer sam uvijek bila ljuta i vječito plakala, uvijek mi nešto nije štimalo....pa me to prati i kao odraslu . a imam 30 godina , ali kao da imam 17 - još sam dijete u duši - preosjetljivo i sve me vrijeđa....

Starter
    Datum registracije
    26-10-09
    Poruka
    12
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: _tea_ Pogledaj Poruke
    Voljela bih isto znati više informacija...

Koliko ste skupa?
    Koliko imaš godina?
    Da li si po prirodi eksplozivna prema svima?
    skupa smo godinu i pol....a može se reći i da sam sa drugima takva da se lako uvrijedim - ne u tolikoj mjeri ,ali najviše se iskalim na njemu jadnom.

prof. Foruma Avatar od korisnika little_devil
    Datum registracije
    21-02-07
    Poruka
    1,263
    Liked
    0 times

prvi korak u rješavanju ovog problema je da dobro razmisliš i postaviš sebi pitanje: da li sam takva jer sam sa nečime u svom životu nezadovoljna? da li je to moja veza? moj posao ili škola? i sl.
    Najčešće kad riješiš ono što te muči, mrgud najčešće postaje vesela osoba.
    Vjeruj mi, ja sam jedna od bivših mrguda!

Ako dođeš do zaključka da nije problem u nezadovoljstvu, već da si jednostavno takva, tada probaj vježbati samokontrolu. Ako dečka jako voliš, svaki puta se samo sjeti koliko ga svaki šuta povrijediš i lakše ćeš se kontrolirati. Ne kažem da će biti lako, ali probaj.
    Obavezno sa njime porazgovaraj i reci mu kako da ti pomogne. npr. kad vidi da si u elementu da te zagrli ili sl.
    Kdo z diamanti strast kupuje?
    Komu ljubezen ne diši?
    Ni tako daleč stran kjer vrag stanuje.
    Le poglej me v oči, vidiš tu zdaj živi!

Starter
    Datum registracije
    26-10-09
    Poruka
    12
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: little_devil Pogledaj Poruke
    prvi korak u rješavanju ovog problema je da dobro razmisliš i postaviš sebi pitanje: da li sam takva jer sam sa nečime u svom životu nezadovoljna? da li je to moja veza? moj posao ili škola? i sl.
    Najčešće kad riješiš ono što te muči, mrgud najčešće postaje vesela osoba.
    Vjeruj mi, ja sam jedna od bivših mrguda!

Ako dođeš do zaključka da nije problem u nezadovoljstvu, već da si jednostavno takva, tada probaj vježbati samokontrolu. Ako dečka jako voliš, svaki puta se samo sjeti koliko ga svaki šuta povrijediš i lakše ćeš se kontrolirati. Ne kažem da će biti lako, ali probaj.
    Obavezno sa njime porazgovaraj i reci mu kako da ti pomogne. npr. kad vidi da si u elementu da te zagrli ili sl.
    da...pametno rečeno...ja sam zapravo kronično nezadovoljna osoba i uvijek ću naći nešto zbog čega ću biti bezvoljna. a moj dečko i moja obitelj su mi već rekli da poradim na sebi i da se probam kontrolirati . dečku sam naravno na to rekla- što ti mene želiš promijeniti, ako me voliš onda me prihvati takvu kakva jesam....ali ipak sam dosta teška osoba ,pa bolje da se promijenim nekako. ne znam kako....

prof. Foruma Avatar od korisnika Agness
    Datum registracije
    21-02-08
    Poruka
    1,916
    Liked
    6 times

osim navedenog od forumaša, i ovo:
    svaki dan provedi desetak minuta razmišljajući o sebi, onako sam sa sobom...

malo razmišljaj kako se ponašaš, organiziraj ponašanje
    ipak nam glava ne služi isključivo za frizuru

sretno

Citat Pravi autor: tikvicaa Pogledaj Poruke
    ...što ti mene želiš promijeniti, ako me voliš onda me prihvati takvu kakva jesam....ali ipak sam dosta teška osoba ,pa bolje da se promijenim nekako. ne znam kako....
    imaju ljudi i kronične upale sinusa pa ih izliječe, stvar je o tome da se vjerojatno nisi ozbiljnije uhvatila u koštac sa sobom...

poznajem isto osobu kronično nezadovoljnu, samo je ona u dvostrukom problemu jer ne shvata da ima problem,
    osim toga što ćeš uvijek biti crna ovca, ostat bez dečka itd itd, nesretni ljudi se godinama proružne

imaš jedan život, i svaki dan je kraći da jedan dan
    odaberi, pod A ili pod B
    Zadnji Uredio Agness : 23-11-09 u 10:26

Starter
    Datum registracije
    26-10-09
    Poruka
    12
    Liked
    0 times

da....točno . ima jedna kolegica na poslu kojoj su isto znali prigovoriti drugi kolege ,ali ona im se samo nekako iskrevelji i napravi grimasu ...sve shvati kroz šalu -pa čak i kritiku. a ja - kad mi netko prigovori na poslu - to je za mene kraj svijeta...odmah ne pričam s tom osobom umjesto da se postavim kao ova kolegica...ali ja nisam takva i ja to ne znam
    Zadnji Uredio tikvicaa : 23-11-09 u 10:37

Lajkaj nas na Facebooku