Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Teorija o uspjehu Braka??? u Društvo forumu; Vjerujete li u teoriju da par ako ima planove za brak i zadjeničko stvaranje obitelji, Morao pod obavezno otiči, u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-02-08, 12:32   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,540
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony
Teorija o uspjehu Braka???

Vjerujete li u teoriju da par ako ima planove za brak i zadjeničko stvaranje obitelji, Morao pod obavezno otiči, u zajednički život ali ne kod roditelja nego kao podstanar???

Ja smatram da mora!, jer nakon 2 god veze ja i moja sad bivša cura smo pošli u podstanare i nakon deset mjeseci booom, Mislim tj preporučavam toplo da svi parovi stvarno to probaju prije famoznog DA.
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 12:37   #2 (permalink)
irm
Banned

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 2,584
irm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku irm Pošalji poruku preko MSN-a korisniku irm
Re: Teorija o uspjehu Braka???

nevjerujem baš.....?!??

no nije ni to mjerilo......moram te razočarati.....ali opet zavisi od osobe do osobe odnosno od para do para.....

ja sam živio sa svojom bivšom više od godinu dana...... i naravno da nismo više skupa........
irm je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 12:40   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,376
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Ja to nisam probao - valjda sam zato još u braku?

Ozbiljno:

Nije to loše - bit će manje rastava braka, al će bit i puno manje skolopljenih brakova.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 12:41   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: irm Pogledaj Poruke
nevjerujem baš.....?!??

no nije ni to mjerilo......moram te razočarati.....ali opet zavisi od osobe do osobe odnosno od para do para.....

ja sam živio sa svojom bivšom više od godinu dana...... i naravno da nismo više skupa........
ali moraš upoznati partnerove navike, nije isto kad ste svak svojoj kuči i prespavanje tu i tamo koji put. a bar god dana triba imati zajednički život, da vidite kako se prilagođavate uvjetima podstanarstva, tj: Nedostatak love, podjela kučanskih poslova, još jedan kompromis u stanu ili kuči itd
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 12:55   #5 (permalink)
irm
Banned

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 2,584
irm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku irm Pošalji poruku preko MSN-a korisniku irm

pa jesmo, nečitaš ili..... živili smo skupa cijelo vrijeme... plačali račune, hranu kupovali....sve......
irm je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 15:12   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-02-08
Poruka: 775
Agness se izdvaja iz maseAgness se izdvaja iz maseAgness se izdvaja iz mase

Teorija o uspjehu braka ima samo jedna:

bez iluzija startati i sve sto zivot donese skupi pod ruku i vozi dalje

i naravno, tolerancija, razumijevanje, i sve ostalo sto pricaju oni sto imaju ''sretne brakove''...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 15:13   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
Teorija o uspjehu braka ima samo jedna:

bez iluzija startati i sve sto zivot donese skupi pod ruku i vozi dalje

i naravno, tolerancija, razumijevanje, i sve ostalo sto pricaju oni sto imaju ''sretne brakove''...
da ali mi pričamo o ovoj teoriji
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 15:32   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-02-08
Poruka: 775
Agness se izdvaja iz maseAgness se izdvaja iz maseAgness se izdvaja iz mase

Da to je ok, mada ja dosta tezim onoj tradiciji (jer ovako nista ne ostane wow do samog vjencanja)

i dalje dakle samo bez iluzija, ali super za tebe jer si izbjegao katastrofu
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 19:54   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 985
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Definitivno trebaju ljudi pokušati zajedno živjeti i tek onda stupiti u brak.
Lako je imati idealnu vezu dok se viđate preko vikenda.
Ako vam veza preživi zajednički život u četiri zida i svakodnevne probleme, onda ste jedno za drugo.
But a cold heart is a dead heart
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 20:39   #10 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,100
damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan

Brak kao takav je sranje, i svaki je osuđen na propast.

Jedini uspješan brak je onaj u kojem jedan partner svjesno i namjerno zatvara oči pred stvarnošću i svjesno i namjerno ignorira sve one negativne strane drugog partnera, i svjesno i namjerno se pomiri sa njima.

Naravno, taj partner je muškarac, a negativne strane drugog partnera (žene) koje on mora svjesno i namjerno prihvatit da bi brak uspio su ženska zloba i ženske laži.

To je jedina teorija za uspješan brak.

Primijenjeno na teoriju koja je postavljena u prvom postu ove teme:

ne, par ne mora po obavezno otiću podstanarstvo i zajednički živjet prije sudbonosnog (ja bi rekao: apokaliptičnog) "Da"

Dovoljno je da muškarac odluči, svjesno i namjerno, da neće vidjet ženske laži i da se neće obazirat na žensku zlobu. Ukratko - mora posve izgubit svoje ja, svoj identitet, svoju osobnost, svoj karakter i pretvorit se u beskičmenjaka, praznu ljušturu bez duše, formu bez sadržaja. Ukoliko to učini, brak će uspjeti.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103