| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Teorija o uspjehu Braka??? u Društvo forumu; Ja mislim da bi trebali prije živiti skupa da se upoznaju navike.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teorija o uspjehu Braka??? Nije neophodno živeti sa partnerom pre braka , jer ako ste dugo u vezi i ako ste barem jednom godišnje išli zajedno na primer na letovanje ili zimovanje od 10 , 15 dana i tada možeš uvideti partnerove navike,mane ili vrline koje do tada nisi ni znao. Ali sve zavisi od partnera do partnera.Neki se veoma i mladi usude na taj korak zajedničkog života pa jednostavno ne mogu izdržati,a znam jedan takav primer.Važno je biti zreo na taj korak pogotovo korak braka!!
__________________ ♥ |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teorija o uspjehu Braka??? Ne vjerujem da brak "uspijeva". Vjerujem da je brak nešto na čemu se mora raditi non stop kako bi se odnos između dvoje ljudi održao...
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 712
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teorija o uspjehu Braka??? Ovo sve što ste dosad napisali, dičije priče. Pa a ko ste sa nekim u vezi a niste ga upoznali, navike , i sve ono što dvoje ljudi drži zajedno, zaključiujem da su to onda uglavnom površne veze. Istina je da se puno toga mijenja kad živite zajedno, ali živjeti s nekim da bi ste ga samo upoznali, to je odmah osuđeno na propast. Valjda ste zajedno i zbog toga što postoji obostrana ljubav među vama a ne samo neka ''kemija''. Zajednički život je pun problema, manje onih na ljubavnom planu, a više svakodnevnih. Ako osobu voliš i ona tebe onda nema razloga da se veza ili brak ne održe i odupru svim ''atmosferskim'' utjecajima. I idealan brak ''pukne''. Evo moj prijatelj u braku je proveo više od 30 godina, dica, unuci sve dobro. Dica otišla, njih dvoje ostalo smi i onda nakon mislim 32 god. braka puklo, razveli se. Žive i dalje u istoj kući on u jednom ona u drugom stanu, i šta kazati sad na to. Mislite da do toga nebi došlo da su neko vrima prije braka živili zajedno i upoznavali se?
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teorija o uspjehu Braka??? Don`t know don`t care, ne udajem se ![]() Kad se uđe u zajednički život dvije osobe pocinju djeliti nesto, znaci treba nestati sva sebicnost (to je moje, to je tvoje...) i drskost (vidi konja on nije to napravio, ja necu ovo napraviti...) plus uložiti ekstra kompromisa i to je to. Po mom mišljenju svaki par treba malo živjeti skupa prije ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma | Re: Teorija o uspjehu Braka??? Citat:
Citat:
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" Zadnji Uredio Anthony : 22-02-08 u 11:26. | ||
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Teorija o uspjehu Braka??? mislim da se rijeci "teorija" i "brak" ne mogu bas povezati jedna s drugom ugl. smatram da je pametno zivjeti neko vrijeme s deckom/curom prije braka.. ali ne vidim potrebu forsirati podstanarstvo ako ono nije potrebno ![]() mislim.. cemu si stvarati dodatne probleme kad ih ne mora biti?
__________________ |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teorija o uspjehu Braka??? Citat:
Zato jer ničiji roditelji nisu toliko krasni da s vremenom ne bi "pridošlica" imao problema. Obično žene naj***, jer mamice misle da ni jedna žena osim nje nije dovoljno dobra za njenog savršenog sineka i ako još sinek nije muškarac, već pi***ca i nema snage stati na stranu svoje žene/cure, raspad sistema je zajamčen. Ni jedan suživot u zajednici sa više generacija ne valja!!!! (osim kad rodite svoje dijete, naravno)
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 712
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teorija o uspjehu Braka??? Citat:
Zašto misliš da san pa sa Marsa, jel misliš da je prije kad sam ja bija mlad bilo lakše ući u brak. Nisam te razumija jer mislin da nisam ništa nerazumno napisa, već realno kako se i dešava u životu. Biti bogat ili dobrostojeći ne znači da češ imati dobar brak, pa vrag odnija nije u šoldima sve. Život zajednički se gradi i živi.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:38.