Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Teorija o uspjehu Braka??? u Društvo forumu; Ja mislim da bi trebali prije živiti skupa da se upoznaju navike....

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-02-08, 20:41   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 3,943
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin
Re: Teorija o uspjehu Braka???

Ja mislim da bi trebali prije živiti skupa da se upoznaju navike.
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 22:29   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Nije neophodno živeti sa partnerom pre braka , jer ako ste dugo u vezi i ako ste barem jednom godišnje išli zajedno na primer na letovanje ili zimovanje od 10 , 15 dana i tada možeš uvideti partnerove navike,mane ili vrline koje do tada nisi ni znao.
Ali sve zavisi od partnera do partnera.Neki se veoma i mladi usude na taj korak zajedničkog života pa jednostavno ne mogu izdržati,a znam jedan takav primer.Važno je biti zreo na taj korak pogotovo korak braka!!
Star 21-02-08, 23:41   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Ne vjerujem da brak "uspijeva".

Vjerujem da je brak nešto na čemu se mora raditi non stop kako bi se odnos između dvoje ljudi održao...
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 06:23   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 56
Poruka: 712
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Ovo sve što ste dosad napisali, dičije priče. Pa a ko ste sa nekim u vezi a niste ga upoznali, navike , i sve ono što dvoje ljudi drži zajedno, zaključiujem da su to onda uglavnom površne veze. Istina je da se puno toga mijenja kad živite zajedno, ali živjeti s nekim da bi ste ga samo upoznali, to je odmah osuđeno na propast. Valjda ste zajedno i zbog toga što postoji obostrana ljubav među vama a ne samo neka ''kemija''.

Zajednički život je pun problema, manje onih na ljubavnom planu, a više svakodnevnih. Ako osobu voliš i ona tebe onda nema razloga da se veza ili brak ne održe i odupru svim ''atmosferskim'' utjecajima.
I idealan brak ''pukne''. Evo moj prijatelj u braku je proveo više od 30 godina, dica, unuci sve dobro. Dica otišla, njih dvoje ostalo smi i onda nakon mislim 32 god. braka puklo, razveli se. Žive i dalje u istoj kući on u jednom ona u drugom stanu, i šta kazati sad na to. Mislite da do toga nebi došlo da su neko vrima prije braka živili zajedno i upoznavali se?
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 09:24   #15 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,863
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

da bi brak bio uspješan treba pomiriti sljedeće razlike i naći neki kompromis:

fat_boy_slim je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 09:49   #16 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Don`t know don`t care, ne udajem se

Kad se uđe u zajednički život dvije osobe pocinju djeliti nesto, znaci treba nestati sva sebicnost (to je moje, to je tvoje...) i drskost (vidi konja on nije to napravio, ja necu ovo napraviti...) plus uložiti ekstra kompromisa i to je to.
Po mom mišljenju svaki par treba malo živjeti skupa prije
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 11:22   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,548
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

Citat:
Pravi autor: tonini Pogledaj Poruke
Ovo sve što ste dosad napisali, dičije priče. Pa a ko ste sa nekim u vezi a niste ga upoznali, navike , i sve ono što dvoje ljudi drži zajedno, zaključiujem da su to onda uglavnom površne veze. Istina je da se puno toga mijenja kad živite zajedno, ali živjeti s nekim da bi ste ga samo upoznali, to je odmah osuđeno na propast. Valjda ste zajedno i zbog toga što postoji obostrana ljubav među vama a ne samo neka ''kemija''.

Zajednički život je pun problema, manje onih na ljubavnom planu, a više svakodnevnih. Ako osobu voliš i ona tebe onda nema razloga da se veza ili brak ne održe i odupru svim ''atmosferskim'' utjecajima.
I idealan brak ''pukne''. Evo moj prijatelj u braku je proveo više od 30 godina, dica, unuci sve dobro. Dica otišla, njih dvoje ostalo smi i onda nakon mislim 32 god. braka puklo, razveli se. Žive i dalje u istoj kući on u jednom ona u drugom stanu, i šta kazati sad na to. Mislite da do toga nebi došlo da su neko vrima prije braka živili zajedno i upoznavali se?
ja iman osječaj da si ti pa s marsa frendino. Taj tvoj frend ima drukčijih problema i ne želim ulaziti u to. Mnogi maldi koji ulaze u zajednički život sami prije braka prolaze jedan zajeban život osim ako imaju sreče i s lovom i itd. kad ulaziš u brak onda to planiraš negdi oko pola godine prije, pa roditelji se potrude u večini slučajeva da ti obezbjede krov nad glavom, ili kod njih ili kat kuče ili kredit ili prodaju komad zemlje itd. tako da praktički dobiješ opet kažem ne svatko osnovno. A ovako ne dobiješ nego sam stvaraš od nule i to je jebeno

Citat:
Kad se uđe u zajednički život dvije osobe pocinju djeliti nesto, znaci treba nestati sva sebicnost (to je moje, to je tvoje...) i drskost (vidi konja on nije to napravio, ja necu ovo napraviti...) plus uložiti ekstra kompromisa i to je to.
Po mom mišljenju svaki par treba malo živjeti skupa prije
odlično mama to je to baš o tome pričam i sad odeš iz doma di nije bilo kompromisa i di si radija praktički šta očeš i onda ona tako i da vidiš 3 svijetski rat. zato smatram da prije braka jedno pla godine moraš otiči u zajednički život da vidiš kako je to 24 sata u 4 zida s osobom koju poznaš (ili tek počinješ upoznavati)

Zadnji Uredio Anthony : 22-02-08 u 11:26.
Anthony je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 16:09   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,550
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

mislim da se rijeci "teorija" i "brak" ne mogu bas povezati jedna s drugom

ugl. smatram da je pametno zivjeti neko vrijeme s deckom/curom prije braka.. ali ne vidim potrebu forsirati podstanarstvo ako ono nije potrebno

mislim.. cemu si stvarati dodatne probleme kad ih ne mora biti?
Star 23-02-08, 07:03   #19 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke

ali ne vidim potrebu forsirati podstanarstvo ako ono nije potrebno

mislim.. cemu si stvarati dodatne probleme kad ih ne mora biti?

Zato jer ničiji roditelji nisu toliko krasni da s vremenom ne bi "pridošlica" imao problema.
Obično žene naj***, jer mamice misle da ni jedna žena osim nje nije dovoljno dobra za njenog savršenog sineka i ako još sinek nije muškarac, već pi***ca i nema snage stati na stranu svoje žene/cure, raspad sistema je zajamčen.

Ni jedan suživot u zajednici sa više generacija ne valja!!!! (osim kad rodite svoje dijete, naravno)
And no one's gonna catch you when you fall
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 08:11   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 56
Poruka: 712
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Anthony Pogledaj Poruke
ja iman osječaj da si ti pa s marsa frendino. Taj tvoj frend ima drukčijih problema i ne želim ulaziti u to. Mnogi maldi koji ulaze u zajednički život sami prije braka prolaze jedan zajeban život osim ako imaju sreče i s lovom i itd. kad ulaziš u brak onda to planiraš negdi oko pola godine prije, pa roditelji se potrude u večini slučajeva da ti obezbjede krov nad glavom, ili kod njih ili kat kuče ili kredit ili prodaju komad zemlje itd. tako da praktički dobiješ opet kažem ne svatko osnovno. A ovako ne dobiješ nego sam stvaraš od nule i to je jebeno

Zašto misliš da san pa sa Marsa, jel misliš da je prije kad sam ja bija mlad bilo lakše ući u brak. Nisam te razumija jer mislin da nisam ništa nerazumno napisa, već realno kako se i dešava u životu. Biti bogat ili dobrostojeći ne znači da češ imati dobar brak, pa vrag odnija nije u šoldima sve. Život zajednički se gradi i živi.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108