| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Teorija o uspjehu Braka??? u Društvo forumu; da bi brak uspio ne treba varati svoju ženu/muža naći ne treba se prcati izvan braka,ne treba ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Teorija o uspjehu Braka??? da bi brak uspio ne treba varati svoju ženu/muža naći ne treba se prcati izvan braka,ne treba psihički ni fizički zlostavljati svog bračnog partnera.... i evo ga poprilično uspješan brak....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teorija o uspjehu Braka??? Meni je brak i zajednicki zivot tako i tako, jedno te isto.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Teorija o uspjehu Braka??? a slično je..u braku imaš samo više papira.... .... ma brak ima i prednost a i nedostatke... no još sam ja mlada da bi pametovala o braku....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Teorija o uspjehu Braka??? Ništa nema bez poštovanja, povjerenja i iskrenosti. Mislim da je danas velik problem veza i brakova što osoba postane ovisna o svom partneru i počne sebe definirat kroz nju/njega. Mogu se nafilozofirati kolko hoćete, ali napominjem da govorim čisto teoretski ![]() |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teorija o uspjehu Braka??? Citat:
Nemislim da par prije braka mora jedno vrijeme živjeti skupa da bi se upoznao. Ali da se mora upoznati u svakodnevnim situacijama i reakcijama drugoga to definitivno.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teorija o uspjehu Braka??? U brak ne vjerujem, niti da bilo šta traje vječno (osim naravno ljubav između roditelja i djeteta). Muškarci su s Marsa, žene su s Venere. Kao što je Damfisk već napisao, već ispočetka je to osuđeno na propast. Naravno dozvoljavam si da ću jednog dana promijeniti mišljenje, ako se uvjerim u suprotno... Nisam više balavica da iz protesta govorim kako se nikad ne namjeravam udati. Namjeravam (ipak želim biti majka), ali pokušavam biti realna. Zvučim pesimistično, ali iz primjera drugih ljudi (koji su jako dugo u braku i imaju djecu) ni ne mogu biti optimistična. Jako malo bračnih parova je sretno i nakon 10, 20, 30 godina braka.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teorija o uspjehu Braka??? Nakon više od 35 godina braka moji roditelji su sretni! Imaju jedan drugog, vole se, poštuju, odgojili su uspješnu i pametnu djecu i nadam se da ću jednog dana biti ko oni! ![]() Njihov primjer pokazuje da postoje sretne obitelji i uspješan brak! I imam samo jedno za reći. Mama i tata, hvala vam na svemu! ![]() p.s. slažem se da je između zajedničkog života i braka jedina razlika malo više papiroligije. Druge razlike nema!!!!
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Poreč
Poruka: 69
![]() | Re: Teorija o uspjehu Braka??? U potpunosti se slažem s tim da par živi zajendo prije braka....bar se tako možete još više i dublje upoznati i znati kako koji diše,a ne ono nakon vjenčanja shvatite da ste zaj***li.... ![]()
__________________ "Ljubav su prostor i vrijeme mjereni srcem...." |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Teorija o uspjehu Braka??? ja sam čula teoriju da je puno gore kada par prije braka živi skupa,jer kažu da imaju osjećaj pritiska da se moraju vjenčati iako možda veza nije onakva kakvom su je smatrali prije zajedničkog života. pogotovo se misli na ženski rod koji smatra to sramotom i neuspjehom pa ulaze u brak iako sumnjaju u njegov uspjeh.... naravno da je to kod svakoga različito,ali to sam jednom čula teoriju od jedne osobe...... a ja mislim da treba živjeti skupa prije braka i nebi se složila sa LITTLE DEVIL-nije razlika između življenja i braka samo papir....govorim iz iskustva,kada si u braku ipak to malo sve ozbiljnije shvaćaš dok kad živite skupa svako može svoje prnje i svojoj kući,a brak je ipak nešto malo više...to je moje mišljenje Zadnji Uredio ivana0015 : 23-02-08 u 18:25. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teorija o uspjehu Braka??? I ja bih se složila sa ivanom0015...U braku možda malo više vodiš računa o odnosima dok u ovoj drugoj situaciji uvek imate tu veću slobodu otići ako naidje neki problem...mada, opet ne mora da znači.Sve je to individualno,odnosno zavisi od partnera do partnera.
__________________ ♥ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:50.

.... ma brak ima i prednost a i nedostatke... no još sam ja mlada da bi pametovala o braku....