Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Teorija o uspjehu Braka??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ivana0015 ja sam čula teoriju da je puno gore kada par prije braka živi skupa,jer kaž...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-02-08, 07:28   #31 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan
Re: Teorija o uspjehu Braka???

Citat:
Pravi autor: ivana0015 Pogledaj Poruke
ja sam čula teoriju da je puno gore kada par prije braka živi skupa,jer kažu da imaju osjećaj pritiska da se moraju vjenčati iako možda veza nije onakva kakvom su je smatrali prije zajedničkog života.
pogotovo se misli na ženski rod koji smatra to sramotom i neuspjehom pa ulaze u brak iako sumnjaju u njegov uspjeh....
naravno da je to kod svakoga različito,ali to sam jednom čula teoriju od jedne osobe......
ajme...koja zatucanost....

iskreno žalim sve ljude koji ne žive svoj život, već postupaju navođeni tuđim "očekivanjima"!
Ljudi moji, imate jedan život i živite ga onako kako je vama volja, a ne onako kako većina misli da bi trebali!
Dobro, neću vam lagati. To dovodi do konflikta sa okolinom, do šaputanja iza leđa etc...ali barem ćete u starosti znati da ste postupili kako ste vi htjeli i da je svaka pogreška vaša i da je proizašla iz srca ili vašeg mozga!

Citat:
a ja mislim da treba živjeti skupa prije braka
i nebi se složila sa LITTLE DEVIL-nije razlika između življenja i braka samo papir....govorim iz iskustva,kada si u braku ipak to malo sve ozbiljnije shvaćaš dok kad živite skupa svako može svoje prnje i svojoj kući,a brak je ipak nešto malo više...to je moje mišljenje
mene jedan komad papira ne može spriječiti da odem ako hoću! Ni zajednička imovina, ni zajednički prijatelji, ni navika...ništa mi nije važnije od mojeg ponosa, moje sreće...i ako tip mulja, čeka ga "noga"!!!!
a što se tiče djece, bolje im je da nisu u zajednici gdje se roditelji svađaju!

p.s. i kako se ne bi krivo shvatilo, ivana ovaj moj post nije "napad" na tebe. poštujem tvoje i mišljenja drugih, samo što me život neke stvari naučio imožda sam malo i "svoja" pa se na određene stvari kao npr. "mi živimo tako samo zato da netko ne bi na nas uperio prstom" zapale. Cijeli život idem protiv struje, borim se sa drugima, ali sam sretna! No regrets for my actions!!!!
And no one's gonna catch you when you fall

Zadnji Uredio little_devil : 24-02-08 u 07:30.
little_devil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-02-08, 11:51   #32 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: little_devil Pogledaj Poruke

mene jedan komad papira ne može spriječiti da odem ako hoću! Ni zajednička imovina, ni zajednički prijatelji, ni navika...ništa mi nije važnije od mojeg ponosa, moje sreće...i ako tip mulja, čeka ga "noga"!!!!
a što se tiče djece, bolje im je da nisu u zajednici gdje se roditelji svađaju!
Rep + za ovo
Odgovori sa citatom
Star 24-02-08, 22:22   #33 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

na devilin post nemam sto dodati.lijepo i zrelo razmisljanje
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 19:03   #34 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,563
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: little_devil Pogledaj Poruke
Zato jer ničiji roditelji nisu toliko krasni da s vremenom ne bi "pridošlica" imao problema.
Obično žene naj***, jer mamice misle da ni jedna žena osim nje nije dovoljno dobra za njenog savršenog sineka i ako još sinek nije muškarac, već pi***ca i nema snage stati na stranu svoje žene/cure, raspad sistema je zajamčen.

Ni jedan suživot u zajednici sa više generacija ne valja!!!! (osim kad rodite svoje dijete, naravno)

iskreno.. ne znam kakve su mame vasih decki, ali ako bi ja s nekim morala zivjeti (uz muza) onda bi to definitivno bila mama od sadasnjeg decka. istina da preferiram zivot bez icijih roditelja ili bilo kakve rodbine, ali si dodatne probleme ne planiram stvarati, bar dok financijski ne budem spremna za to
Star 25-02-08, 22:57   #35 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,163
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Nažalost ne vjerujem u brak. Ne vidim smisao njegov jer nakon početne ljubavi i ushićenja, brak postane samo navika i preživljavanje da bi se djeca podigla na noge.

Divim se svojima kako su nas 3 brata podigli (ja sam im još uvijek na grbači) i divim se kako se još uvijek drže. Ja ne bih mogao...Nije svaki brak nužno osuđen na propast ali previše se brakova raspada.

Nemam snage ni volje za inteligentniji post. Dovoljno je reći da u brak ne vjerujem. Jesam li radi toga izopačeni član društva u kojem živimo? Možda.
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 11:05   #36 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 854
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

LITTLE_DEVIL-naravno da tvoj post ne smatram nekim napadom na sebe....super je čuti tuđa mišljenja i raspravljati o svojima...
iskreno da ti kažem ponekada i sama poželim da sam kao ti,da malo manje živim po stvarima "kakve bi trebale biti" a malo više po stvarima"kakve ja želim da budu"....
nemoj te me shvatiti da sam zatucana glupača koja smatra da žena treba trpjeti uvrede,maltretiranje,šamarčine i neznam ti ja što sve ne radi ebenoga braka,netreba ništa trpiti radi nikoga i radi nečega.....
ali kad si već ušao u taj brak,mislim da se treba boriti do zadnjega da uspije dok smatram da u vezi i nemora baš biti tako (možda imam glupo mišljenje al šta mogu)
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 18:36   #37 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Slažem se sa ivanom0015.Ako se već ulazi u brak to se valjda podrazumeva da si spreman na brak i na veće kompromise nego dok si u vezi.Ne mislim , naravno trpeti sve i svašta ali treba se boriti da to tj brak i uspe a ne skakati na prvu loptu kao što to možeš dok si u vezi.
Star 26-02-08, 21:08   #38 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 854
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

lulu
to sam htjela reći...
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 19:54   #39 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,160
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Dovoljno je da muškarac odluči, svjesno i namjerno, da neće vidjet ženske laži i da se neće obazirat na žensku zlobu. Ukratko - mora posve izgubit svoje ja, svoj identitet, svoju osobnost, svoj karakter i pretvorit se u beskičmenjaka, praznu ljušturu bez duše, formu bez sadržaja. Ukoliko to učini, brak će uspjeti.
Mozda, ukoliko nema jak karakter da on bude taj cije misljenje ce preovladati! Istina da jedan, kao i u vezi, tako i u braku, mora biti popustljiviji od drugog, sto ne znaci i da mora biti budala!

Delimicno se slazem sa Anthonyem, stari kazu da tek upoznas nekog nakon 100 dana zajednickog zivota, ali ne mora to biti i nuzan preduslov za uspesan brak...
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 19:59   #40 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ne postoji, niti će postojat, muškarac koji je uspio nadvladat laži, zlobu, podlost i pokvarenost neke žene.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111