Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Teorija o uspjehu Braka??? u Društvo forumu; Sto se mene tice, ne mora ni postojati... A brak mi je cista formalnost, ja bih zaobisla te papire, necu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-02-08, 20:09   #41 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,160
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi
Re: Teorija o uspjehu Braka???

Sto se mene tice, ne mora ni postojati...

A brak mi je cista formalnost, ja bih zaobisla te papire, necu oni da me vezu, vec cista ljubav, pa da vidim koliko ce ljubav-kao-ljubav da traje!
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 11:14   #42 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,426
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

Evo malo prakse iz ''uspjesnog braka''
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg skladan brak.jpg (31.4 KB, 4 pogleda)
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 11:30   #43 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Kao i u svakom odnosu, nema prave formule za uspjeh.
Sve ovisi o partnerima i kako će se postaviti u određenim situacijama.
Danas je to sve malo otišlo u krivom smjeru, ljudi se žene i rastaju zbog gluposti.
Nema poštovanja i povjerenja, a brak je postao instant juha.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 07:19   #44 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: ivana0015 Pogledaj Poruke
ja sam čula teoriju da je puno gore kada par prije braka živi skupa,jer kažu da imaju osjećaj pritiska da se moraju vjenčati iako možda veza nije onakva kakvom su je smatrali prije zajedničkog života.
pogotovo se misli na ženski rod koji smatra to sramotom i neuspjehom pa ulaze u brak iako sumnjaju u njegov uspjeh..
Uopće se ne slažem. Totalno bezvezna teorija iz prošlosti.

Citat:
Pravi autor: ivana0015 Pogledaj Poruke
i nebi se složila sa LITTLE DEVIL-nije razlika između življenja i braka samo papir....govorim iz iskustva,kada si u braku ipak to malo sve ozbiljnije shvaćaš dok kad živite skupa svako može svoje prnje i svojoj kući,a brak je ipak nešto malo više...to je moje mišljenje
Je. Samo papir. Little Devil ti je baš dobro objasnila.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 21:12   #45 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika beauty-no-beast

Datum registracije: 10-03-08
Poruka: 44
beauty-no-beast se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku beauty-no-beast

Citat:
Pravi autor: Anthony Pogledaj Poruke
Vjerujete li u teoriju da par ako ima planove za brak i zadjeničko stvaranje obitelji, Morao pod obavezno otiči, u zajednički život ali ne kod roditelja nego kao podstanar???

Ja smatram da mora!, jer nakon 2 god veze ja i moja sad bivša cura smo pošli u podstanare i nakon deset mjeseci booom, Mislim tj preporučavam toplo da svi parovi stvarno to probaju prije famoznog DA.
Nije to neka velika teorija.
Ovo malo iskustva mi kaže da se mora živjeti sam bez njegovih ili svojih roditelja zauvijek!
Ako se može prije braka kud ćeš bolje.
No ovo malo iskustva mi opet govori da i kad si u braku i kad imaš svojjjjj stan,oni su tu-roditelji,braća,sestre.Recimo meni svaki dan nešto smišljaju da me nazovu ili uglavnom upropaste dan.
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 20:20   #46 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 1,528
dark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono nešto

Sve je to relativno i od para do para. Netko može živjeti i s roditeljima u kući i biti će sve uredu, a netko može imati i svoj stan ili kuću te da mu se nitko ne petlja u vezu ili brak pa će sve otići k vragu.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 11:44   #47 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-04-08
Godina: 34
Poruka: 180
magma10 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Anthony Pogledaj Poruke
Vjerujete li u teoriju da par ako ima planove za brak i zadjeničko stvaranje obitelji, Morao pod obavezno otiči, u zajednički život ali ne kod roditelja nego kao podstanar???

Ja smatram da mora!, jer nakon 2 god veze ja i moja sad bivša cura smo pošli u podstanare i nakon deset mjeseci booom, Mislim tj preporučavam toplo da svi parovi stvarno to probaju prije famoznog DA.
jako dobar prijedlog... ono sto je najvaznije za brak... da dvoje ljudi mogu razgovarati o svemu... nema tajni u braku...
magma10 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 12:31   #48 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
mafijas

moja teorija je: trebao sam se zenit prije 10 godina. danas nikako. jedino ako cu ozenit neku dosljakinju
mafijas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 14:16   #49 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-03-08
Godina: 33
Poruka: 64
SamSam se izdvaja iz mase

Truditi se najviše što možeš..voljeti, poštovati, biti maksimalno iskren i znati da nikada nema garancije.
SamSam je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 20:30   #50 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-04-08
Godina: 25
Poruka: 8
Josipa2607 se izdvaja iz mase
Wink Re: Teorija o uspjehu Braka???

Ja mislim da u kao prvo treba biti ljubavi a onda kompromis! Kompromis je majka ljubavi! Npr. ja i moj muž smo totalno različiti a slažemo se super! mi smo prvo živjeli kod mojih roditelja godinu dana pa smo otišli na stan i super smo se snašli i nakon godinu dana zajedničkog života smo kupili kuću i onda se bacili na pravljenje bebe!
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108