| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Teorija o uspjehu Braka??? u Društvo forumu; Sto se mene tice, ne mora ni postojati... A brak mi je cista formalnost, ja bih zaobisla te papire, necu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teorija o uspjehu Braka??? Sto se mene tice, ne mora ni postojati... A brak mi je cista formalnost, ja bih zaobisla te papire, necu oni da me vezu, vec cista ljubav, pa da vidim koliko ce ljubav-kao-ljubav da traje!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teorija o uspjehu Braka??? Kao i u svakom odnosu, nema prave formule za uspjeh. Sve ovisi o partnerima i kako će se postaviti u određenim situacijama. Danas je to sve malo otišlo u krivom smjeru, ljudi se žene i rastaju zbog gluposti. Nema poštovanja i povjerenja, a brak je postao instant juha.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teorija o uspjehu Braka??? Citat:
Je. Samo papir. Little Devil ti je baš dobro objasnila. | |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Starter | Re: Teorija o uspjehu Braka??? Citat:
Ovo malo iskustva mi kaže da se mora živjeti sam bez njegovih ili svojih roditelja zauvijek!Ako se može prije braka kud ćeš bolje. No ovo malo iskustva mi opet govori da i kad si u braku i kad imaš svojjjjj stan,oni su tu-roditelji,braća,sestre.Recimo meni svaki dan nešto smišljaju da me nazovu ili uglavnom upropaste dan.![]()
__________________ "Jedino klaunovi znaju kako se to radi,kad im se smije oni plaču,kad im se plače oni se smiju" | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,528
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teorija o uspjehu Braka??? Sve je to relativno i od para do para. Netko može živjeti i s roditeljima u kući i biti će sve uredu, a netko može imati i svoj stan ili kuću te da mu se nitko ne petlja u vezu ili brak pa će sve otići k vragu. |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-04-08 Lokacija: Njemacka Godina: 34
Poruka: 180
![]() | Re: Teorija o uspjehu Braka??? Citat:
| |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-04-08 Lokacija: Slavonija Godina: 25
Poruka: 8
![]() | Ja mislim da u kao prvo treba biti ljubavi a onda kompromis! Kompromis je majka ljubavi! Npr. ja i moj muž smo totalno različiti a slažemo se super! mi smo prvo živjeli kod mojih roditelja godinu dana pa smo otišli na stan i super smo se snašli i nakon godinu dana zajedničkog života smo kupili kuću i onda se bacili na pravljenje bebe! ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:32.

iskustva mi kaže da se mora živjeti sam bez njegovih ili svojih roditelja zauvijek!