| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Teorija o uspjehu Braka??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dark_zg Sve je to relativno i od para do para. Netko može živjeti i s roditeljima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-05-08
Poruka: 46
![]() | Re: Teorija o uspjehu Braka??? slazem se svakako..ali opet mislim da vise sanse za uspjeh imaju parovi koji zive samostalno i koji nad glavom nemaju roditelje ili svekrvu/svekra da im stvaraju dodatan presing ili problem.. ionako je veza, brak, zivot sam po sebi pun problema.. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 06-05-08
Poruka: 1,736
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teorija o uspjehu Braka??? Živit sam sa svojom boljom polovicom dalje od roditelja i više čete se volit vi,roditelji vas i nemaš beda a ne sa njima u kuči il u stanu il svaki za sebe al u istoj kuči,e to nije dobro nikako!!!!!!! |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-01-08
Poruka: 119
![]() | Re: Teorija o uspjehu Braka??? definitivno sam za zajednički život prije braka jer se na taj način par može istinski upoznati i odlučiti se za brak. Tajna uspješnog braka? Ljubav, obostrno poštovanje tolerancija, prihvaćanje partnera sa svim njegovim manama i vrlinama idakako vjernost... |
| | |
| | #55 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Teorija o uspjehu Braka??? moja teorija: Ljubav prođe nakon xy godina Nakon toga samo podrška,poštovanje i tolerancija. Može se imati sretan brak, jer za mene je brak niš više nego da su dvoje mladih/starih ljudi potpisali na papir ili rekli "DA" u crkvi da se vole. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teorija o uspjehu Braka??? Teorija ![]() Koliko ja znam teorija je jedno, a stvarnost drugo ![]() Načelno sam za zajednički suživot prije braka jer tek tada osobu možeš istinski upoznati, a da se brak održi, kao i veza potrebno je puno truda, kompromisa, tolerancije....
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:27.