podpitanje prije odgovora - koliko ste sve zajedno u vezi?
da li šest mjeseci ili više?
Raspravljate o temi tko ce kome u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; ovako,ja sam zadnjih skoro pola godine u vezi na daljinu.....sve je ok ali vec smo poceli pomalo razgovarati o tome ...
podpitanje prije odgovora - koliko ste sve zajedno u vezi?
da li šest mjeseci ili više?
Neko to od gore vidi sve...
Ništa, to je najbolje prekinut dok je vrijeme
On tebi sigurno neće doći, ti nisi luda da se sa djetetom vraćaš u mjesto manjeg potencijala za sebe, a i za dijete.
Pogotovo ne u ova doba, gdje danas imaš posao-sutra nemaš
![]()
RISE and SHINE
[QUOTE=_tea_;2071849]podpitanje prije odgovora - koliko ste sve zajedno u vezi?
da li šest mjeseci ili više?[/QUbit ce skoro pa 6 mjeseci,mozda zvuci malo ali kao sto sam rekla,nismo klinci,ja 28 on 39 tak da sve je jasno osim tog "problemcica"
6 mjeseci
i razmišljaš se preseliti s djetetom
to je tvoja odluka..a moje mišljenje je definitivno NE
imaš 166 ali...i kada bi bilo šta bi bilo...preseliš se...popaseš posao...upišeš dijete u školu....promjeni totalno sredinu...posvađate se ( u vezama se ljudi svađaju...)...on je svjestan šta si napravila zbog njega i drži te u šaci...
strašno....
niti u bunilu....da si sama sasvim druga pjesma...ovako niti slučajno
može on živjeti u Zagrebu i plaćati ratu za stan
uostalom...čemu žurba?
draga moja kao da mi citas misli....bas i ja tako cijelo vrijeme razmisljam....pogotovo jer je danas ionako sve vise razvoda....kud cu ja ako negdje pukne.....opet ajd negdje s malim klincem.....ne ,nikako....znaci moram njega nagovoriti....lako se njemu vratit kuci ako sta pukne....pa da...
Mislim da je Tea u potpunosti u pravu. Ako mu je stalo do tebe logično je da se on doseli u Zagreb, a ne ti da se seljakaš sa malim djetetom.
A 6 mjeseci je premalo da bi u potpunosti upaznala tipa, bar ja tako mislim. I još nešto jedno je živjeti sa nekim, a druga stvar je viđati se povremeno.
Sirotinji i pas kurac pokazuje.
pametno
pričekaj malo....sve će biti OK
sada si u komi ali proći će
vrijeme će pokazati koliko mu je stalo i koliko je uopće veza jaka...možda je rješenje život u malom mjestu ali eto ja osobno sumnjam u to
tek ste šest mjeseci zajedno...pričekaj barem još toliko...ako nije munjen shvatiti će zašto se dvoumiš...ti moraš misliti na još jednog malog čovjeka![]()