Raspravljate o temi tko ce kome u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Istina...
Sirotinji i pas kurac pokazuje.
e evo i druge strane,ja sam u vezi s kaktuss.živim u malom mjestu i zaposlen sam već dugo u dobroj firmi,za to mjesto.posao je siguran i nije toliko loša ni plaća i imam kredit s kojim sam kupio stan koji trenutno renoviram.ja volim kaktuss,slažemo se i lijepo nam je skupa,al isto kako je njoj teško otići iz zgb tako je i meni iz mog grada pogotovo što bi u zgb bili podstanari i plačali na dvije strane,malo ja puno.ne želim je na ništa požurivati i tjerati previše je cijenim i volim.i ovdje bi mogla raditi i zajedno bi gradili budućnost s njezinim djetetom i nadan se našim.nije sve ni u novcima,imali bi ga i ovdje za normalan život.radio bi od jutra do sutra samo da njima bude dobro i da nikad ne požali što se vratila.Volim te,moj kaktusse!!!!
Mora biti, on ima 39 godina, uhvatio je dosta mlađu ribu,ako misli s njom ozbiljno, onda će ju i ženit.
Ne kažem ja da mora loše ispasti, ali zbog toga se ne isplati seliti natrag.
![]()
Nekome je jebeno dosadno![]()
RISE and SHINE
Neko to od gore vidi sve...
Ne,mi smo obadvoje pričali o tome,ne samo ja.Ja mogu čekati još,ne želim je ninašto terati.Neka me upozna bolje,kad nekog voliš možeš čekati.Volim i nju i njeno dijete. I,Mirko,nije zajebancija,vjeruj mi!!!
Mislim,briga me. Ja sam svoje rekao
![]()
RISE and SHINE