Stranica 3 od 3 PrvoPrvo 123
Pokazujem rezultate 21 do 23 od 23

tko ce kome

Raspravljate o temi tko ce kome u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; hvala ljudi,mislim da je ovo oslo malo u krivom smijeru....u svakom slucaju potvrdili ste moja razmisljanja...

Starter
    Datum registracije
    23-01-10
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

Re: tko ce kome

hvala ljudi,mislim da je ovo oslo malo u krivom smijeru....u svakom slucaju potvrdili ste moja razmisljanja

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

ja mislim da je najbolje da i klinca spojite na forum pa da se svo troje tu pokefate

a sad ozbiljno...

6 mj i nije bas puno, ne znam cemu presa oko preseljenja, puno je tu komplikacija. ali tko sam ja da vam sudim, dogovorite se izmedu sebe i mimo foruma, jer, stvarno izgleda kao neka sprdacina.

gud lak

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

mislim da je zgb bolji izbor za zivot, sto se tice posla, sto se tice dostupnosti ama bas svega, sto se tice skole i obrazovanja za dijete.. sto se tice vaseg problema, definitivno je prerano razmisljati uopce o zajednickom zivotu.. 6mj.. jbt pa oboje ste dovoljno odrasli da mozete sami zakljuciti da u tom kratkom vremenu svog partnera jos niste mogli niti bolje upoznati. ako vam je dobro u vezi - uzivajte, upoznajte se, pustite da vrijeme ucini svoje. ako vas odnos nakon koje godine bude jos uvijek dobar, ja bi na vasem mjestu otplatila kredit i prodala taj stan, kupila novi u zgb i tamo pocela "novi" zivot. ali to je samo moje misljenje

Stranica 3 od 3 PrvoPrvo 123

Lajkaj nas na Facebooku