Stranica 1 od 28 12345611 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 271

Tko je br. 1, cura ili prijatelji ?

Raspravljate o temi Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Pitanje za dečke, tko je na prvom mjestu, cura ili prijatelji ?? Pitanje za cure, rade li vaši dečki to ...

30215 Avatar od korisnika pharaoh
    Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

Tko je br. 1, cura ili prijatelji ?

Pitanje za dečke, tko je na prvom mjestu, cura ili prijatelji ??

Pitanje za cure, rade li vaši dečki to vama, i koliko jako pizdite na to ??

Mislim ja nemam problema sa time, ali vidim dosta sukoba u vezama upravo oko te stvari, "Jesu tebi tvoji prijatelji važniji od mene", "Ja njih poznam duže od tebe", "Ovaj je ovakav, onaj je onakav", "Kad god ih trebam, pomoći će mi" i u tom stilu.

Celebrity Avatar od korisnika deedee00
    Datum registracije
    14-04-06
    Poruka
    1,956
    Liked
    4 times

Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ?

s bivšim dečkom sam imala problema po tom pitanju! ja nisam htjela biti na 1. mjestu nego sam htjela ravnopravnost! ali s vremenom mi je dosadila borba i sve ostalo! sadašnji dečko je po tom pitanju full ok,nije papučar,ali s njim se da sve dogovoriti,a i imamo dosta zajedničkih prijatelja pa često budemo zajedno u društvu. naravno kad su u pitanju nogomet i muški izlazak tu se ne miješam,kao što nebi da se on meni gura kad ja imam neki dogovor sa svojim curama.
    Dont like me? sit with the other bitches waiting for me to give a fuck

xD Avatar od korisnika icegirl
    Datum registracije
    26-06-06
    Starost
    17
    Poruka
    6,735
    Liked
    3 times

Najbolji mi je stih iz neke pjesme...nije važno koje.

ali ide:

"Ako želiš biti moj dečko, moraš se slagati s mojim frendicama"

Pravilo zlata vrijedno

ali ipak frendica ostaje frendica, a dečka češ promjeniti kad tad
    Zadnji Uredio icegirl : 25-03-08 u 21:58
    (¯`v´&#175
    `*.¸ .*´
    ¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
    (¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,907
    Liked
    399 times

pa ovako, ravnopravnost recimo

znači kad sam sa curom očekujem da će prijaelji imati razumijevanja za to a isto tako i obrnuto, ako je nešto gdje je cijelo društvo očekujem da ona neće prigovarati zbog toga.

a i ne vidim zašto ne bi i ona bila sa nama u društvu
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Nefertiti
    Datum registracije
    18-02-07
    Starost
    28
    Poruka
    2,898
    Liked
    5 times

Ne volim to bacati u isti koš. Svakome trebaju i frendovi i partner. Naravno da i moj dragi treba imati prijatelje i družiti. Nemam ništa protiv i ne smatram da bi ih zbog mene trebao zanemarivati. Zasada imam njegove pažnje koliko trebam.
    I only know how to do things 3 ways:
    -the WRONG way
    -the RIGHT way
    -and MY way, which is really the WRONG way, only faster!

Master of Sex n Sin Avatar od korisnika tarquino
    Datum registracije
    28-09-05
    Poruka
    3,072
    Liked
    2 times

Arrow Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ?

Po pravilima gledano ravnopravnost,a li racionalno ni cura ni prijetelji, jer prije ili kasnije i jedni i drugi iznevjere i zajebu bez obzira na očekivanja.
    ....žrtva sam bludnih misli....

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Nefertiti
    Datum registracije
    18-02-07
    Starost
    28
    Poruka
    2,898
    Liked
    5 times

Ja ne razmišljam tako pesimistično......a i ne slažem se
    I only know how to do things 3 ways:
    -the WRONG way
    -the RIGHT way
    -and MY way, which is really the WRONG way, only faster!

KURŠLUS Avatar od korisnika cina
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    24
    Poruka
    6,178
    Liked
    221 times

meni su br. 1 prijatelji ali cesto primjetim da mojim prijateljima partner zauzima prvo mjesto pa to ponekad zaboli...iako nije mozda u redu od mene da mi to smeta ali eto
    jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu

Starter Avatar od korisnika Nat@zg
    Datum registracije
    06-02-08
    Poruka
    37
    Liked
    0 times

ja sam tolerantna pa mi dečko može izać s frendovima kad god poželi, nije da ni ja nemam frendice pa da mi se sve vrti oko njega. kad je moj komad zadovoljan onda sam i ja. i koji me onda dečko nebi za curu?

prof. Foruma Avatar od korisnika RizLA
    Datum registracije
    12-12-07
    Palatium laetum Spalatum, Salonae quietum
    Poruka
    1,833
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
    Najbolji mi je stih iz neke pjesme...nije važno koje.

ali ide:

"Ako želiš biti moj dečko, moraš se slagati s mojim frendicama"

Pravilo zlata vrijedno

ali ipak frendica ostaje frendica, a dečka češ promjeniti kad tad
    "Godina: 14"

vidit cemo oces tako pricat sa 30 godina

po meni treba imat neki balans izmedu cure,prijatelja pa cak i roditelja i obitelji da svi imaju koristi od tebe...normalno da ti cura nece odma na pocetku veze bit vazna i draga ko dugogodisnji prijatelji,al isto tako nakon par godina veze ne treba ni prijatelje zapostavit...
    jebiga ljubav i prijateljstvo je zajebana stvar i treba se snac i izbalansirat to kroz zivot
    every damn Sunday

Stranica 1 od 28 12345611 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku