| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? u Društvo forumu; Pitanje za dečke, tko je na prvom mjestu, cura ili prijatelji ?? Pitanje za cure, rade li vaši dečki to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| banned | Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Pitanje za dečke, tko je na prvom mjestu, cura ili prijatelji ?? Pitanje za cure, rade li vaši dečki to vama, i koliko jako pizdite na to ?? Mislim ja nemam problema sa time, ali vidim dosta sukoba u vezama upravo oko te stvari, "Jesu tebi tvoji prijatelji važniji od mene", "Ja njih poznam duže od tebe", "Ovaj je ovakav, onaj je onakav", "Kad god ih trebam, pomoći će mi" i u tom stilu.
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Celebrity | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? s bivšim dečkom sam imala problema po tom pitanju! ja nisam htjela biti na 1. mjestu nego sam htjela ravnopravnost! ali s vremenom mi je dosadila borba i sve ostalo! sadašnji dečko je po tom pitanju full ok,nije papučar,ali s njim se da sve dogovoriti,a i imamo dosta zajedničkih prijatelja pa često budemo zajedno u društvu. naravno kad su u pitanju nogomet i muški izlazak tu se ne miješam,kao što nebi da se on meni gura kad ja imam neki dogovor sa svojim curama.
__________________ A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't belive and leaves before she is left - Marilyn Monroe |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Najbolji mi je stih iz neke pjesme...nije važno koje. ali ide: "Ako želiš biti moj dečko, moraš se slagati s mojim frendicama" Pravilo zlata vrijedno ![]() ali ipak frendica ostaje frendica, a dečka češ promjeniti kad tad
__________________ This day will never happen again Zadnji Uredio icegirl : 25-03-08 u 20:58. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? pa ovako, ravnopravnost recimo znači kad sam sa curom očekujem da će prijaelji imati razumijevanja za to a isto tako i obrnuto, ako je nešto gdje je cijelo društvo očekujem da ona neće prigovarati zbog toga. a i ne vidim zašto ne bi i ona bila sa nama u društvu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Ne volim to bacati u isti koš. Svakome trebaju i frendovi i partner. Naravno da i moj dragi treba imati prijatelje i družiti. Nemam ništa protiv i ne smatram da bi ih zbog mene trebao zanemarivati. Zasada imam njegove pažnje koliko trebam.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Po pravilima gledano ravnopravnost,a li racionalno ni cura ni prijetelji, jer prije ili kasnije i jedni i drugi iznevjere i zajebu bez obzira na očekivanja.
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Ja ne razmišljam tako pesimistično......a i ne slažem se
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-02-08
Poruka: 46
![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? ja sam tolerantna pa mi dečko može izać s frendovima kad god poželi, nije da ni ja nemam frendice pa da mi se sve vrti oko njega. kad je moj komad zadovoljan onda sam i ja. i koji me onda dečko nebi za curu?![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: peanuts and penis gigantica
Poruka: 1,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Citat:
![]() vidit cemo oces tako pricat sa 30 godina ![]() po meni treba imat neki balans izmedu cure,prijatelja pa cak i roditelja i obitelji da svi imaju koristi od tebe...normalno da ti cura nece odma na pocetku veze bit vazna i draga ko dugogodisnji prijatelji,al isto tako nakon par godina veze ne treba ni prijatelje zapostavit... jebiga ljubav i prijateljstvo je zajebana stvar i treba se snac i izbalansirat to kroz zivot ![]()
__________________ Dobre barbe i tete vole lipit etikete, a ja, nisan sa ove planete. Ja san cudno dijete, nosin cudne epitete, iman cudne sklonosti. Mama, oprosti. totale psichiatria | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, mjesto, prijatelji, prvo, rivalstvo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:29.

i koji me onda dečko nebi za curu?