Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? u Društvo forumu; Pitanje za dečke, tko je na prvom mjestu, cura ili prijatelji ?? Pitanje za cure, rade li vaši dečki to ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-03-08, 20:41   #1 (permalink)
banned

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 4,591
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Tko je br. 1, cura ili prijatelji ?

Pitanje za dečke, tko je na prvom mjestu, cura ili prijatelji ??

Pitanje za cure, rade li vaši dečki to vama, i koliko jako pizdite na to ??

Mislim ja nemam problema sa time, ali vidim dosta sukoba u vezama upravo oko te stvari, "Jesu tebi tvoji prijatelji važniji od mene", "Ja njih poznam duže od tebe", "Ovaj je ovakav, onaj je onakav", "Kad god ih trebam, pomoći će mi" i u tom stilu.

"Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru"
pharaoh je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 20:53   #2 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,505
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00
Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ?

s bivšim dečkom sam imala problema po tom pitanju! ja nisam htjela biti na 1. mjestu nego sam htjela ravnopravnost! ali s vremenom mi je dosadila borba i sve ostalo! sadašnji dečko je po tom pitanju full ok,nije papučar,ali s njim se da sve dogovoriti,a i imamo dosta zajedničkih prijatelja pa često budemo zajedno u društvu. naravno kad su u pitanju nogomet i muški izlazak tu se ne miješam,kao što nebi da se on meni gura kad ja imam neki dogovor sa svojim curama.
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 20:55   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 13
Poruka: 1,952
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Najbolji mi je stih iz neke pjesme...nije važno koje.

ali ide:

"Ako želiš biti moj dečko, moraš se slagati s mojim frendicama"

Pravilo zlata vrijedno

ali ipak frendica ostaje frendica, a dečka češ promjeniti kad tad

Zadnji Uredio icegirl : 25-03-08 u 20:58.
icegirl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 20:55   #4 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,975
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

pa ovako, ravnopravnost recimo

znači kad sam sa curom očekujem da će prijaelji imati razumijevanja za to a isto tako i obrnuto, ako je nešto gdje je cijelo društvo očekujem da ona neće prigovarati zbog toga.

a i ne vidim zašto ne bi i ona bila sa nama u društvu

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 20:56   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,510
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Ne volim to bacati u isti koš. Svakome trebaju i frendovi i partner. Naravno da i moj dragi treba imati prijatelje i družiti. Nemam ništa protiv i ne smatram da bi ih zbog mene trebao zanemarivati. Zasada imam njegove pažnje koliko trebam.
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 20:59   #6 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ?

Po pravilima gledano ravnopravnost,a li racionalno ni cura ni prijetelji, jer prije ili kasnije i jedni i drugi iznevjere i zajebu bez obzira na očekivanja.
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 21:01   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,510
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Ja ne razmišljam tako pesimistično......a i ne slažem se
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 21:01   #8 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,629
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

meni su br. 1 prijatelji ali cesto primjetim da mojim prijateljima partner zauzima prvo mjesto pa to ponekad zaboli...iako nije mozda u redu od mene da mi to smeta ali eto
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 21:02   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-02-08
Poruka: 46
Nat@zg se izdvaja iz mase

ja sam tolerantna pa mi dečko može izać s frendovima kad god poželi, nije da ni ja nemam frendice pa da mi se sve vrti oko njega. kad je moj komad zadovoljan onda sam i ja. i koji me onda dečko nebi za curu?
Nat@zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 21:11   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,188
RizLA ima ono neštoRizLA ima ono neštoRizLA ima ono neštoRizLA ima ono neštoRizLA ima ono neštoRizLA ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
Najbolji mi je stih iz neke pjesme...nije važno koje.

ali ide:

"Ako želiš biti moj dečko, moraš se slagati s mojim frendicama"

Pravilo zlata vrijedno

ali ipak frendica ostaje frendica, a dečka češ promjeniti kad tad
"Godina: 14"

vidit cemo oces tako pricat sa 30 godina

po meni treba imat neki balans izmedu cure,prijatelja pa cak i roditelja i obitelji da svi imaju koristi od tebe...normalno da ti cura nece odma na pocetku veze bit vazna i draga ko dugogodisnji prijatelji,al isto tako nakon par godina veze ne treba ni prijatelje zapostavit...
jebiga ljubav i prijateljstvo je zajebana stvar i treba se snac i izbalansirat to kroz zivot

totale psichiatria
RizLA je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cure, mjesto, prijatelji, prvo, rivalstvo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103