| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? u Društvo forumu; Idealno bi bilo kad bi dan trajao bar 48 sati, mislim da bi ih tada uspjela sve pohvatati. Nekad mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Idealno bi bilo kad bi dan trajao bar 48 sati, mislim da bi ih tada uspjela sve pohvatati. Nekad mi se cini da malo zanemarujem prijatelje.
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #92 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-04-08
Poruka: 31
![]() | na početku veze sve djeluje tako idilično,no s vremenom ta veza postaje rutina, može ne nužno... sve zavisi kakvog karaktera je određena osoba...stoga,staviti nešto ispred nećeg možda i nema potrebe...ako se stvari postave onamo kamo trebaju...ukratko,kompromis ,tolerancija i uzajamno poštovanje su temelj svakog zdravog odnosa....moje mišljenje ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #93 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? ....ali treba se truditi da do toga ne dođe
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-04-08
Poruka: 31
![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? ...svaka veza prođe kroz par stanja, pa i rutina je jedno od,tako da se teško može predvidjeti i spriječiti nešto na što se može utjecati ali je teško prepoznati trenutak kad treba djelovati... možda griješim,možda postoje veze u kojima do tog nikada nije došlo:-)
__________________ |
| | |
| | #96 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 798
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? nema tu br. 1, br. 1 je da se sam dobro osjećaš s kim god da jesi, a sad, prijatelji, decko. pa nije da s ikojim od njih zelim provest 24 sata na dan,svaki dan. to uopće niti nije ista kategorija, nemaš tu kaj "birat, stvar je samo u organizaciji vremena. biram oboje ![]() jer, zdravo je druzit se s cim vise ljudi. bez obzira dal si u vezi il nisi. kad si ogranicen na samo jednu osobu, ona ti puno lakse nametne neka svoja stajalista, i postanes lagano ovisan o njoj. zato treba radit na svim odnosima paralelno. +mora bit tolerancije. ako lik oce da ide van sa svojima = samo nek ide. za to vrjeme obavim si masu pametnih stvari, izmanikiram nokte recimo obrnuto isto vrjedi. dok mene nema, on moze da izdepilira prsa i napravi kolac. ma zezam se. no, skuzili ste poantu, i guess
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 221
![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? kad imas ''ono pravo'' onda cura s kojom ti nije dosadno nit pricat nit seksat se nit planirat nit radit nesto... kad imas nesto polovicno drzis se na rastojanu... pa to rastojanje kad pocme i s njezine strane djelovat postane uduplano. samo sto vecina nas i kad ima pravog u nekom meduvremenu kad treba radit i cekat ponovni susret s njime... radi ogromne greske tj sve suprotno od onog sto se treba.. sto radit na forumu kad si ga nasla... |
| | |
| | #99 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Dok sam bio mlađi uvijek sam govorio da su mi frendovi broj 1. A sad mi se nekako čini da ih pomalo zanemarujem Neznam, jednostavno sve ne stigneš, sad radit, sad malo s dragom sad faks,sad ovo sad onoSad me baš puca neka nostalgija ![]()
__________________ |
| | |
| | #100 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? A svi dodju do toga kada ti je dečko ili devojka na prvom mestu. I to je normalno. Naravno da ne treba zaboraviti prijatelje ali iskreno svaki dečko ili devojka (mislim na ozbiljnu vezu) ti je potencijalni životni saputnik tako da bilo bi loše kad bi prijatelje stavljao na prvo mesto.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, mjesto, prijatelji, prvo, rivalstvo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:21.