| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? u Društvo forumu; pravi prijatelj će da ruzume kada mu namignem. Sa njim pijem kasnije kad devojku otpratim.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #104 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-05-08
Poruka: 46
![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? ja mislim da se moze oboje, znaci i imati decka/curu i ne zanemariti svoje prijatelje. najgore mi je kad netko se zaljubi, izgubi glavu,pa zanemari svoje prijatelje s kojima je do tada provodio dane, sate, godine.. i onda prekine s partnerom i sto onda - ??? vrati se ekipi... ![]() |
| | |
| | #105 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? da,da on bi se vratio kao da ništa nije bilo, a gde je bio 3 meseca. Drugi put kad bi imao curu i kad bi ga video sa njom ja bi mu doviknuo:"ejj, jarane! Dok sam ja imao curu oba smo ju jebavali, a ti sad svoju nedaš nikome." ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #106 (permalink) |
| charolastra | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? ne, ne, i ne, broj jedan je jedan i jedini: ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, mjesto, prijatelji, prvo, rivalstvo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:53.