| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? u Društvo forumu; ja se držim one fuckera ima na svakom čošku, a prijatelja ne. a treba imati zdrav balans. a ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #114 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 07-08-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 27
![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Citat:
Ja i sad molim Boga da nekud ode, da se druži s ljudima, ima hobby ![]() Samo kažem, kad bih ja imala neki problem ili ga trebala zbog nečega on mora uvijek biti tu za mene, bez obzira trebaju li ga u isto vrijeme i njegovi frendovi. Sad jasnije? ![]() | |
| | |
| | #116 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: osijek Godina: 26
Poruka: 7
![]() | |
| | |
| | #117 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-03-08 Godina: 35
Poruka: 647
![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? to stoji, ali kad ovako napišete ispada da kad su dvoje u vezi, moraju maltene pitati jedno drugo šta smiju, kad smiju, kud će, skim će........meni je to osobno bolesno u krajnjem slučaju, ne vežeš se za prvog, pa i životinje biraju, eliminiraju......... |
| | |
| | #118 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: osijek Godina: 26
Poruka: 7
Mislila sam na pretjerivanja u drugom pravcu...kad mu nije problem ništa napraviti za legu, a tebe uzima zdravo za gotovo.. | |
| | |
| | #120 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? nemam pojma, kad tad te netko zajebe, bilo prijatelji bilo partner, ali mislim da bi to trebalo biti ujednačeno, tako je najbolje
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, mjesto, prijatelji, prvo, rivalstvo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:34.