| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: carica nemam pojma, kad tad te netko zajebe, bilo prijatelji bilo partner, ali mislim da bi to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-03-08 Godina: 35
Poruka: 647
![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Citat:
najidealnije da ti je naj frend ujedno i dečko, muž, ljubavnik šta već. ja stojim iza onog što sam rekla, veze dolaze i prolaze, a pravi prijatelji ostaju, nikad nisam zapostavila prijatelje zbog tipa. | |
| | |
| | #123 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-06-08 Lokacija: vukovar
Poruka: 28
![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? e ovako, ja sam s deckom 9 mj i savrseno mi je nikad se nismo posvadjali, znamo se nekad porijeckat ali to nije nista strasno niti ozbiljno ja znam da sam mu ispred svega, tj da sam mu na 1 mjestu> vidim to, a i osjetim i sam mi je rekao da je prije bio lud za nogometom, i da bi radije otisao na tekmu nego otisao na cugu s komadom. a sto se tice njegovih frendova, čovjek si fino isplanira dan i zna sto ce radit. ali ako ga zovem radi necega-da mi ucini uslugi ili nesto, bez problema ce to uciniti. |
| | |
| | #124 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? kako kad ![]() salim se, ma za curu bih sve ucinio, naravno u nekim razumnim granicama, za prijatelja takodje....stoga ![]()
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! |
| | |
| | #125 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-09-08 Lokacija: Zabok
Poruka: 360
![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? ja sam br.1, pa prijatelji, cura se eventualno moze izjednacit s prijateljima, jako tesko prestic. Mozda nisam naso pravu, al sam dovoljno cvrstog karaktera i kontrole emocija da se ne pretvorim u papucu (il kakoseveckaze )
__________________ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, mjesto, prijatelji, prvo, rivalstvo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:20.

kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!
)