...meni je br. 1 "frendica"... u njoj imam sve(post 666)
Raspravljate o temi Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Neznam, ne mogu reć da je netko važniji. Treba imati vremena za sve. I naravno da mi cura ne bi ...
...meni je br. 1 "frendica"... u njoj imam sve(post 666)
NE DAM MAMIĆA NITI ZA ABRAMOVIĆA
Nije fora kad moraš birati.
Ljudi kažu od miline: "On(a) mi je sve na svijetu", ali mislim da nije dobro kad ti je partner sve.
Najvažnije stvar koju imamo je sloboda i nitko ju ne bi trebao ograničiti; ako se zbog nekoga iz temelja mjenjaš, postaneš netko tko on(a) želi da budeš, a ne ostaješ nešto što jesi.
Šteta je što često uzimamo partnera, a i prijatelje, zdravo za gotovo misleći da će uvijek bit tu za nas, ali istina je da se izgrađeno poštovanje treba svaki put iznova zaslužiti.
Svatko tko ima dobre prijatelje može računat da će shvatit i imat razumijevanja što im se ne može posvetit ko prije, ali istovremeno ta bi osoba trebala znati da su prijatelji obitelj koju si sam stvoriš i da je to svetinja.
Možda sam malo otplovila s teme, ali, eto, to je moj stav.
Pa, ako sam u vezi, ne znaci da cu se vidjati samo s njim! Nekad s njim, nekad s prijateljicama, nekad svi skupa, nekad on sa svojim frendovima bez mene, sto je normalno, nema ljutnje, ni ljubomore i svi zadovoljni, za sve se nadje vremena...
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Broj jedan uvijek djevojka.....ta bezrazložno je uopće o tome razmišljati...
Ali....majne bejbe mora biti dobra s majne ekipa.....triba to lipo iskombinirat, da ne bi bilo nesuglasica, jel totalno mi je glupo odvajat svoju djevojku od jednog bitnog dijela svog života, najbitnijeg poslije obitelji i dotične dame.....
Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi....
Treba naći vremena za sve, iako što smo stariji to nam je cura/dečko važnija/i, pogotovo ako se radi o dužoj vezi.
Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu;
a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život
ne volim papučare koji zbog komada potpuno zapostave društvo. nažalost, okružen sam takvima.
-"kaj smo rekli, u 19. na cugu?"
-"joj sori dečki, nešto je iskrsnulo, cura oće da se nađemo pa..."