| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? u Društvo forumu; Neznam, ne mogu reć da je netko važniji. Treba imati vremena za sve. I naravno da mi cura ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Neznam, ne mogu reć da je netko važniji. Treba imati vremena za sve. I naravno da mi cura ne bi trebala kljucat kad idem van s muškom ekipom. Isto tako i ona sigurno želi druženja sa svojom ženskom ekipom, a možemo koji put i svi skupa. Imali smo mi u ekipi takozvanog "frenda" koji je, čim je našao neku curu prestao izlazit s nama, a kad je prekinuo, odmah opet zove "ej idete van". E to mi je ono baš jadno.Uglavnom, njega cura nije "pustila" da izlazi bez nje. pa jebote, ne možeš bit baš takav kreten
__________________ 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ...ja sam iz mjesta gdje je podvala česta... Godina: 28
Poruka: 752
![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? ...meni je br. 1 "frendica"... u njoj imam sve ![]() ![]() (post 666)
__________________ Postajem nenormalan, sve mi je normalno |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Nije fora kad moraš birati. Ljudi kažu od miline: "On(a) mi je sve na svijetu", ali mislim da nije dobro kad ti je partner sve. Najvažnije stvar koju imamo je sloboda i nitko ju ne bi trebao ograničiti; ako se zbog nekoga iz temelja mjenjaš, postaneš netko tko on(a) želi da budeš, a ne ostaješ nešto što jesi. Šteta je što često uzimamo partnera, a i prijatelje, zdravo za gotovo misleći da će uvijek bit tu za nas, ali istina je da se izgrađeno poštovanje treba svaki put iznova zaslužiti. Svatko tko ima dobre prijatelje može računat da će shvatit i imat razumijevanja što im se ne može posvetit ko prije, ali istovremeno ta bi osoba trebala znati da su prijatelji obitelj koju si sam stvoriš i da je to svetinja. Možda sam malo otplovila s teme, ali, eto, to je moj stav. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,091
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Citat:
![]() | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Pa, ako sam u vezi, ne znaci da cu se vidjati samo s njim! Nekad s njim, nekad s prijateljicama, nekad svi skupa, nekad on sa svojim frendovima bez mene, sto je normalno, nema ljutnje, ni ljubomore i svi zadovoljni, za sve se nadje vremena...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Broj jedan uvijek djevojka.....ta bezrazložno je uopće o tome razmišljati... Ali....majne bejbe mora biti dobra s majne ekipa.....triba to lipo iskombinirat, da ne bi bilo nesuglasica, jel totalno mi je glupo odvajat svoju djevojku od jednog bitnog dijela svog života, najbitnijeg poslije obitelji i dotične dame.....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Treba naći vremena za sve, iako što smo stariji to nam je cura/dečko važnija/i, pogotovo ako se radi o dužoj vezi.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 730
![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? ne volim papučare koji zbog komada potpuno zapostave društvo. nažalost, okružen sam takvima. -"kaj smo rekli, u 19. na cugu?" -"joj sori dečki, nešto je iskrsnulo, cura oće da se nađemo pa..."
__________________ The ultimate way is the way you control |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? to ti je klasičan primjer odvajanja cure i društva.....to se ne smije (bar meni) desiti....idemo svi zajedno vanka, pijemo svi zajedno....nema odvajanja....kužiš
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, mjesto, prijatelji, prvo, rivalstvo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:33.

E to mi je ono baš jadno.
pa jebote, ne možeš bit baš takav kreten