Ma meni je uvjek na prvom mjestu cura jebeš prijatelje!Hehe!Neš ljubit prijatelja dobro on ti nekad pomogne al et bolja mi je cura od prijatelja!
Raspravljate o temi Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: edhembeg a vjeru u ljubav izmedju dvije zenske? to jos nisam...
Ma meni je uvjek na prvom mjestu cura jebeš prijatelje!Hehe!Neš ljubit prijatelja dobro on ti nekad pomogne al et bolja mi je cura od prijatelja!
pa naravno da je cura uvijek na prvom mjestu. i svaki pravi prijatelj će to shvatiti.
ko tebe kamenom ti njega kruhom
Mislim da nema pravila. To ovisi o tebi, curi, frendovima...
Ja pokušavam i uspijevam rasporedit podjednako curu i frendove. Samo kaj je cura jedna a feendova više, pa su frendovi pojedinačno ipak malo zakinuti...
vidiš, po meni su to gluposti. zašto bi uopće moralo postojat to prvo mjesto? ima li i pokal za to?
od svog muža očekujem da je uz mene (više mislim na preneseno značenje), no isto tako mi je normalno da će većinom radije ligu prvaka gledat sa svojom muškom ekipom nego sa mnom mada ja pratim nogomet.
e sad, ne bi bilo u redu da on banči samo s njima. dok ima mjeru i ja se ne osjećam zapostavljeno, we're cool.
cura![]()
Prijatelji razumiju da treba i cura/decko i prijatelj/prijateljica...
Kad tad oni koji to ne shvacaju doci ce u tu situaciju kada ce i oni morati "birati" izmedu... Itekako znam iz iskustva...
Ma to je jednostavno nekakva "ljubomorica" kao ono - vise vremena provodis s ovim/ovima a ja ti decko/cura, ili prijatelj sam ti a odes s njim/njom...
Ja sam usjesno smirila te dvije strane, jer se mora shvatiti da su i jedni i drugi potrebni...
I treba imati vremena za oboje, iako je to tesko uskladiti... Npr...da me decko ostavi, ko ce biti uz mene nego prijatelji, a ako su pravi onda ce i razumjeti da moram provoditi vrijeme s njim...
Ugl vrlo jednostavna stvar... Sad ovisi od osobe do osobe kakvi su prijatelji i da li su pravi... A pravi decko/cura razumiju vaznost prijateljstva...
LoL pisem stvari koje su vjerovatno vec napisane xD (ne zamjerite, ne citam))
*moj ego se osjeća bolji, kad mu je sve po volji*
zmija pametno zbori![]()
..meni su definitivno važniji prijatelji.. (hm,možda zato nemam dečka..heheheh,.)
uglavnom mislim da prijatelji definitivno trebaju biti na prvom mistu..ja bar tako gledam,,i tako je to uvik kod mene i bilo..
..to ne znači da s njima moraš provoditi više,manje vrimena nego s dečkom,.nije bit u kvantiteti već kvaliteti..
..gledan van, ludilo je dan, a to je normalno skroz, jer je kolovoz..![]()
....muževi i ljubavnici su promjenjiva kategorija...prijateljice nisu...
...pravo prijateljstvo traje...dok ljubavi prolaze....