| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? u Društvo forumu; Ali, isto je i kod vas muskaraca! Neki curu zele samo za sebe, ne odgovara im da se previse vidja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Ali, isto je i kod vas muskaraca! Neki curu zele samo za sebe, ne odgovara im da se previse vidja sa prijateljima jer im odmah padaju na pamet 'zadnje namere', ili nisu ni za to da se vidja sa njihovim prijateljima, jer i tu nesto sumnjaju (govorim iz iskustva), nekad se ponasaju k'o da je njihova draga jedino zensko bice na planeti, pa svi kad je vide, bacice se na nju... Nije mi jasno zasto ne mogu biti opusteni po tom pitanju, jer ako veruju svojoj dragoj, nije bitno sve i da neko drugi hoce nesto s njom, ako mu je ona verna... Ili ako odes na put (posao) na 2-3 ili vishe dana, odmah slede pitanja: ko je tamo bio, jesu li matori ili mladi......da ti se smuci i samo putovanje i sve oko tebe zbog njegovih sumnji... Kako tu pronaci prirodno resenje? Promeniti decka, ili sta vec???
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #32 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Kao prvo - to sigurno nije zaista tako, nego je to zlobni i pokvarerni ženski prikaz situacije koja je u stvarnosti drugačija Kao drugo - rješenja nema, već sam rekao... to tako mora bit. Jad, tuga čemer i nesreća - kao i sve ostale situacije u kojima su žene i muškarci. To je prirodan tijek stvari, i to se ne može promijenit.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT Zadnji Uredio damfisk : 26-03-08 u 11:34. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? tezim k' curi, a ne k' prijateljima? al sam iz doba plemena kad mi netko treba? danas samo individuala i potreba... ------------------------------ ali curu stavim onako sa strane na cekanje, ako imam vaznijeg posla. i to je part of the busines. to stoj kao pas i cekaj! |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Citat:
![]() ![]()
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Ma daj... igraj se sa mnom... Iiiiigraj seeee... ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #37 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Ma ne boj se ti... navikao sam ja na sve ženske zločestoće, podlosti i zlobe... spreman sam na najgore... ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Da. Najbolje što žena može dati: zlobu, pokvarenost, laž, prevaru, podlost i zločestoću. Ali samo najbolje od gore navedenog. ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, mjesto, prijatelji, prvo, rivalstvo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:55.