Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? u Društvo forumu; Prefinjeno, filtrirano... A, cuj, moramo ici u korak s vama!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-03-08, 12:18   #41 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,160
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi
Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ?

Prefinjeno, filtrirano... A, cuj, moramo ici u korak s vama!
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 12:36   #42 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-08
Godina: 24
Poruka: 161
Mistyc je zabranio reputaciju

cura zna se (barem prvih 6 mjeseci) a kasnije opet dođu valjda prijatelji na svoj red
Mistyc je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 19:15   #43 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,490
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Oboje

Nemam problema sa takvim stvarima i potpuno mi je neshvatljivo da cura ili žena može dečku ili mužu prigovarat zato kaj provodi određen dio vremena sa prijateljima....

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 23:30   #44 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,298
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
To je nemoguće. Prije ili kasnije dolazi do konflikta. Žena, zbog svoje pokvarene i zlobne prirode, nužno i neizbježno će prije ili kasnije postavit ultimatum "Da li su ti važniji prijatelji ili ja?".
Ti si sišao sa uma. Pametna žena to ne bi nikad pitala. Ona zna da je na prvom mjestu. Bolje se ti zapitaj sa kakvim se ti to mangušama vucaraš.
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 01:01   #45 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 757
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

Pa br. 1 je onaj iz Alan Forda
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 01:09   #46 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

ne znam.. mislim da tu ne mozes birat jer te totalno razliciti osjecaji ljubavi vode ka prijateljima i ka curi. zlatna sredina je najbolja
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 01:12   #47 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 19
Poruka: 1,154
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

meni su najbolji prijatelji možda ipak ispred dečka....ukoliko to nije "onaj pravi"... u tom slučaju su možda i za nijansu iza njega....ali zašto bi netko uopće morao bit na prvom mjestu....sve se to da fino izbalansirat da se nitko ne osjeća zapostavljenim....i svi sretni.....
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 01:15   #48 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: petrica_ Pogledaj Poruke
meni su najbolji prijatelji možda ipak ispred dečka....ukoliko to nije "onaj pravi"... u tom slučaju su možda i za nijansu iza njega....ali zašto bi netko uopće morao bit na prvom mjestu....sve se to da fino izbalansirat da se nitko ne osjeća zapostavljenim....i svi sretni.....

potpuno se slazem s tobom
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 02:47   #49 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Ja sam govorio o prirodnom stanju stvari - koje je takvo kakvo jest.

Hrvoje BB i njemu slični su pronašli neprirodno rješenje za prirodno stanje. A to mene ne interesira. Ne, hvala.
Onda se kao dobar odvjetnik, sučen sa takvim izazovom zapitaj što bi žena učinila na tvom mjestu i postupi na isti način... Univerzalni recept je ne odgovoriti na pitanje (npr. s indignacijom odvratiti kako te uopće može pitati tako nešto) i po mogućnosti postići da se osjeća kriva što je uopće to pitala (zar tebi tako malo znači sve što ulažem i dajem u našu vezu da me možeš tako nešto pitati?!?)*.

* tu se ne daj zavesti dramatiziranjem i sl- najbolje radi duboka rezigniranost i umjesto teškog uzdaha- frustrirano odmahivanje glavom (kao ne znaš što ti je više činiti)
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 05:35   #50 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 97
Don Vito se izdvaja iz mase

cura, jebeš prijatelje

šalim se naravno, neznam ni sam, teško pitanje..
Don Vito je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cure, mjesto, prijatelji, prvo, rivalstvo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108