| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? u Društvo forumu; Cura vam treba ostati prijatelj za cijeli život pa razmislite.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,146
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Slazem se sa ovim iznad da i cura treba ostati prijatelj, uz to da ni dugogodisnje prijatelje ne treba zanemariti. Istina, u odredjenim godinama, kad vecina udje u brak, manje se ima vremena za prijatelje, svako ima svoj zivot i vishe se posvecuje porodici, poslu, pa nema puno vremena za sve. Kazu: 'Ozeni onu curu koja bi ti, da je musko, bila najbolji prijatelj!"
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Citat:
Pitanje je samo - kada? Odmah, ili nakon nekog vremena (koje ONA bez sumnje provodi u agoniji jer susprežne svoju zlobu i pokvarenost da ne eruptira snagom tisuću razbješnjelih tajfuna)
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? ma frendovi uvijek na prvom mjestu...kakva cura...di ces ti vise nac frendove s 30-40-50 godina...di...one koje nades i skompas se s njima do 30 su ti frendovi for life...a cura iliti zena...moze te ostavit za 2 mjeseca (il se rastat za godinu-dve) i sta si onda...onda ko pokunjeni pes s podvijenim repom dolazis drustvu kukat...a oni te nabiju nogom u guzicu ko cucka jer se nisi njima htel posvetit s vremena na vrijeme (imat pijanke, grupne izlete bez zena da ti kvocaju nad glavom, jednostavno uzivat) neg si ih ti lepo fino otpilal zbog cure/zene koja bu te eventually isto nabila nogom u rit jer si joj papak...ma daj molim vas... bez zene se moze zivjet...bez prijatelja vec puno teze...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #55 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 13
![]() | Citat:
Citat:
baš tako... mislim da dečko mora osjetiti da mu je cura i cura i prijateljica.... p.s. imaš forica poruku Zadnji Uredio daidza : 27-03-08 u 14:20. | ||
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 228
![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Citat:
__________________ Mi praštamo gotovo uvijek ono što shvaćamo(Ljermontov). | |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Citat:
A šta vam ja govorim, ljudi moji... ONA najbolje zna... ONA najbolje želi.. ONA najbolje vidi, čuje, pretpostavlja... ONA Nitko drugi osim nje... Ma, uostalom... shvatit ćete svi.. prije ili kasnije...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 228
![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Kažeš da cura uvijek pomogne,najbolje zna,... E,ja kažem da je tako tijekom veze,a što nakon raskida? S nekom ćeš moći ostati prijatelj,s nekom samo službeno,a s nekom nikako. Misliš li da je cura i nakon raskida bolja od frendova?
__________________ Mi praštamo gotovo uvijek ono što shvaćamo(Ljermontov). |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, mjesto, prijatelji, prvo, rivalstvo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:33.