Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? u Društvo forumu; Cura vam treba ostati prijatelj za cijeli život pa razmislite....

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-03-08, 06:28   #51 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,298
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ?

Cura vam treba ostati prijatelj za cijeli život pa razmislite.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 09:58   #52 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,146
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Slazem se sa ovim iznad da i cura treba ostati prijatelj, uz to da ni dugogodisnje prijatelje ne treba zanemariti. Istina, u odredjenim godinama, kad vecina udje u brak, manje se ima vremena za prijatelje, svako ima svoj zivot i vishe se posvecuje porodici, poslu, pa nema puno vremena za sve.
Kazu: 'Ozeni onu curu koja bi ti, da je musko, bila najbolji prijatelj!"
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 11:22   #53 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,215
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Ti si sišao sa uma. Pametna žena to ne bi nikad pitala. Ona zna da je na prvom mjestu. Bolje se ti zapitaj sa kakvim se ti to mangušama vucaraš.
Kao što rekoh - ženska zloba i pokvarenost UVIJEK dolaze do izražaja...

Pitanje je samo - kada? Odmah, ili nakon nekog vremena (koje ONA bez sumnje provodi u agoniji jer susprežne svoju zlobu i pokvarenost da ne eruptira snagom tisuću razbješnjelih tajfuna)

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 11:29   #54 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,367
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

ma frendovi uvijek na prvom mjestu...kakva cura...di ces ti vise nac frendove s 30-40-50 godina...di...one koje nades i skompas se s njima do 30 su ti frendovi for life...a cura iliti zena...moze te ostavit za 2 mjeseca (il se rastat za godinu-dve) i sta si onda...onda ko pokunjeni pes s podvijenim repom dolazis drustvu kukat...a oni te nabiju nogom u guzicu ko cucka jer se nisi njima htel posvetit s vremena na vrijeme (imat pijanke, grupne izlete bez zena da ti kvocaju nad glavom, jednostavno uzivat) neg si ih ti lepo fino otpilal zbog cure/zene koja bu te eventually isto nabila nogom u rit jer si joj papak...ma daj molim vas...

bez zene se moze zivjet...bez prijatelja vec puno teze...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 12:38   #55 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-03-08
Godina: 19
Poruka: 13
lily19zg je zabranio reputaciju
Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
Pitanje za dečke, tko je na prvom mjestu, cura ili prijatelji ??

Pitanje za cure, rade li vaši dečki to vama, i koliko jako pizdite na to ??

Mislim ja nemam problema sa time, ali vidim dosta sukoba u vezama upravo oko te stvari, "Jesu tebi tvoji prijatelji važniji od mene", "Ja njih poznam duže od tebe", "Ovaj je ovakav, onaj je onakav", "Kad god ih trebam, pomoći će mi" i u tom stilu.
niti ja nemam problema.... vjerujem da ću mu prije ja uskočiti u kakav problem neko ti njegovi frendovi... a kako se u to i uvjerio zna da mu nitko ne može željeti bolje nego ja

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
ma frendovi uvijek na prvom mjestu...kakva cura...di ces ti vise nac frendove s 30-40-50 godina...di...one koje nades i skompas se s njima do 30 su ti frendovi for life...a cura iliti zena...moze te ostavit za 2 mjeseca (il se rastat za godinu-dve) i sta si onda...onda ko pokunjeni pes s podvijenim repom dolazis drustvu kukat...a oni te nabiju nogom u guzicu ko cucka jer se nisi njima htel posvetit s vremena na vrijeme (imat pijanke, grupne izlete bez zena da ti kvocaju nad glavom, jednostavno uzivat) neg si ih ti lepo fino otpilal zbog cure/zene koja bu te eventually isto nabila nogom u rit jer si joj papak...ma daj molim vas...

bez zene se moze zivjet...bez prijatelja vec puno teze...
vau... baš si zločest

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Cura vam treba ostati prijatelj za cijeli život pa razmislite.
baš tako... mislim da dečko mora osjetiti da mu je cura i cura i prijateljica....
p.s. imaš forica poruku

Zadnji Uredio daidza : 27-03-08 u 14:20.
lily19zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 16:38   #56 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika bloody_filthy

Datum registracije: 22-02-08
Poruka: 228
bloody_filthy se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
Pitanje za dečke, tko je na prvom mjestu, cura ili prijatelji ??

Pitanje za cure, rade li vaši dečki to vama, i koliko jako pizdite na to ??

Mislim ja nemam problema sa time, ali vidim dosta sukoba u vezama upravo oko te stvari, "Jesu tebi tvoji prijatelji važniji od mene", "Ja njih poznam duže od tebe", "Ovaj je ovakav, onaj je onakav", "Kad god ih trebam, pomoći će mi" i u tom stilu.
Meni još nijedan dečko nije postavio takvo pitanje jer je kod mene jasno na čemu je.Ako sam s njim,ne znači da moram biti izolirana od ostatka svijeta i živjeti samo za njega,biti samo uz njega i sl.budalaštine jer sam imala život i prije njega,a on se nastavlja dalje.Mislim da su dečki samo prolazan faktor u našim životima,a prijatelji su ipak dugovječniji,iako ne baš uvijek i "trajni" jer i prijateljstvo nekad dođe na kušnju,bilo zbog nesporazuma ili nečeg drugog.Nadalje,nikad ne bih dopustila nikome,a ni tom dečku,da "pljuje" po mojim prijateljima jer time dokazuje da ni mene ne poštuje više.Ako me ikad ikoji dečko i dovede u tu situaciju da biram,vjerojatno će požaliti što je pitao jer zasigurno neće dobiti očekivani odgovor.
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 16:43   #57 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: lily19zg Pogledaj Poruke
vjerujem da ću mu prije ja uskočiti u kakav problem neko ti njegovi frendovi... a kako se u to i uvjerio zna da mu nitko ne može željeti bolje nego ja

A šta vam ja govorim, ljudi moji...

ONA najbolje zna... ONA najbolje želi.. ONA najbolje vidi, čuje, pretpostavlja... ONA

Nitko drugi osim nje...

Ma, uostalom... shvatit ćete svi.. prije ili kasnije...

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 16:45   #58 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
A šta vam ja govorim, ljudi moji...

ONA najbolje zna... ONA najbolje želi.. ONA najbolje vidi, čuje, pretpostavlja... ONA

Nitko drugi osim nje...

Ma, uostalom... shvatit ćete svi.. prije ili kasnije...
Tijekom veze možda i da,a kasnije?
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 16:46   #59 (permalink)
women loving misogynist

Ha?

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 16:48   #60 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Ha?
Kažeš da cura uvijek pomogne,najbolje zna,...
E,ja kažem da je tako tijekom veze,a što nakon raskida?
S nekom ćeš moći ostati prijatelj,s nekom samo službeno,a s nekom nikako.
Misliš li da je cura i nakon raskida bolja od frendova?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cure, mjesto, prijatelji, prvo, rivalstvo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108