| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: bloody_filthy Kažeš da cura uvijek pomogne,najbolje zna,... E,ja kažem da je tako tijekom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Citat:
Kužiš? I daj pročitaj cijelu temu.. nemoj ovako upadat...
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 233
![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Citat:
.whatever!
__________________ "Budite onakvi kakvi želite izgledati." (Sokrat) | |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? ![]() ![]() ![]() Može biti i obrnuto - momak postaje muž i ostaje najbolji prijatelj, a frendice se mijenjaju. Ne mora, ali može. Meni se desilo već. Nadam se da ću uvik imat bar 1 koja će mi bit prava prija, a ne da me se šikanira kad ko poželi. I da, nekad jako pizdim na momka i njegove prijatelje, al ja tu ne mogu reć da su mu prijatelji iznad mene, ali sport kojeg igra s prijateljima... Ja mu uvik kažen: di ćeš, na nogomet, košarku, golf, bob, skijanje...? A živimo u Splitu. Taj čovik ide na tjelesni i nema ga cili dan. I onda ja cili petak čekan da on dođe i onda mu noge otpadaju pa ne možemo ni do Rive ![]()
__________________ Zadnji Uredio bruna-13 : 07-04-08 u 17:02. |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? pa nadji si i ti neku zanimaciju ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? A nađem, a svejedno me to nervira jer je meni vikend vrime za izać vani, a on samo vidi balun i organizira ljude. I uvik se nadan promjeni klasa OptimistAl stvar je u tome šta se ja nikad nisan ljutila šta provodi vrime s drugima, nego šta ne nađe malo i za mene. Nismo isti, al ako ja uvik mogu nać vrimena za njega, volin kad se i on malo potrudi. Ovo mi u moru drugih problema koje ljudi imaju u vezama pari nekad ka da tražin dlaku u jajetu, al jednostavno me smeta i to je to.
__________________ Zadnji Uredio bruna-13 : 07-04-08 u 23:53. |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,728
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Sigurno si vec razgovarala o tome sa njim... Ne znam, meni bi to bilo sumnjivo (ja inace u sve sumnjam) i ne bi mi se tek tako 'izvukao'!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Ma jesam, al nema tu popravka! Danas mu bia ispit, a on jučer ide na Gripe gledat košarku. I štaš ti tu. Al ne sumnjam nikad u to di ide i šta radi, to nikako. Normalno, mogla bi provjerit kod nekog jel govori istinu, al nije mi nikad palo na pamet jer mu virujem. Nekad ga slučajno doma nazovem, a mater mu kaže: a znaš di je, iša ti je na balun s ovima, onima - odustala san od pitanja kad će se vratit, jer to samo nebo zna.
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, mjesto, prijatelji, prvo, rivalstvo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:25.

.whatever!