| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk U svakom slučaju, beskrajna zloća i pokvarenost, koja se sastavni dio ženskog bića, isplivat će na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Citat:
![]() Idi u temu zašto muškarci ne vjeruju da postoje dobre žene
__________________ | |
| | |
| | #73 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? ček.....meni je moj dečko ujedno i najbolji prijatelj..kako onda to objašnjavaš?....a to da frendica ostaje frendica........ja smatram da si još premlada za ovu raspravu. I meni je u tvojim godinama bilo jednako. Frendice su mi bile svetinja, a dečki tek prolazne avanture.............
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #74 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Ja nikad nisam nista shvacala ko prolaznu avanturu, ali decko i prijeteljice su potpuno dva razlicita pojma, ali mislim da se sve moze jako lijepo ukomponirat... Nema mi smisla imati decka, i svaki mu put lansirat odjeb iz nekih tupavih razloga, meni je to glupo, oduvijek... I uvijek možeš napraviti da vuk bude sit i ovce na broju hehehe (dečko sit, cure na broju... hahaha) |
| | |
| | #77 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 211
![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Citat:
Nebi rekao ali ti ces to sigurno opovrgnuti,kao mi cemo se boriti da to uspije i takve price... PRAVI prijatelj te NIKAD nece napustiti dok cura hoce(ili decko)..sramota je da ljudi zbog picke ili kurca(oprostite na izrazu) odbace ono najvrednije-PRIJATELJSTVO
__________________ Bok buraz bok kada prdnem cujes rok | |
| | |
| | #78 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Citat:
Kažeš da te pravi prijatelj nikada neće napustiti...e pa srećo i PRAVI partner će uvijek biti uz tebe...ako neće onda nije pravi...ni prijatelj ni partner! ..i da...ja s njim nisam zbog kurca nego zbog vrijednosti koje sadrži kao kompletna osoba....tako biram prijatelje i partnere kroz život....do sada se nisam prevarila, a ako se ikad i prevarim, jebiga....događa se.....ne tvrdim da sam bezgrešna
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Citat:
Imala sam i ja prave prijateljice, dapače, imam ih i sad, ali znam da to nije na istom nivou. Prijateljica iz djetinjstva više ne živi tu...i šta ću ja sad? I dalje ju volim i vidimo se, al treba ti neko kome ćeš pričat svakodnevne zgode i nezgode, kome nikad neće bit teško saslušat. A prava ti je vrijednost ovo: kad se vidim sa svojim prijateljicama, prva stvar koju pitaju je: di ti je momak, šta ga nisi dovela? Uostalom, te prijateljice ionako imaju i neke druge prave prijateljice, ne samo mene, a ja imam samo jednog momka. Uf, šta se raspriča! Sorry svima, al morala san!
__________________ | |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? ako je tebi super s prijateljima a u istu ruku ti je super sa curom, jedino normalno što možeš napravit po meni je rasporedit svoje vrijeme da se neko nebi osječao zapostavljeno, koji je to omijer ovisi od osobe do osobe, a ako je neko sa curom i razmišlja kako bi rađe bio sa prijateljima onda po meni to nije prava cura za njega i on želi samo jednu stvar od nje (onu prostu), jer po meni i cura ti mora biti prijateljica, s kojom se ti možeš, zezat, ozbiljno pričat, međusobno si pomagat, pa čak i pit |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, mjesto, prijatelji, prvo, rivalstvo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:03.