| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mentol a ako je neko sa curom i razmišlja kako bi rađe bio sa prijateljima onda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 211
![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Citat:
__________________ Bok buraz bok kada prdnem cujes rok | |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Regularni forumas | Najprije, moj momak nije mulac, nego jako zreo muškarac. Jesam ja rekla da sam zbog momka izgubila sve prijateljice??? Ne! Nijedan raskid prijateljstva se nije dogodio zbog momka i uvijek imam vremena za njih. Ali moje iskustvo je da će se momak puno više potrudit oko mene nego prijateljica. Nadam se da me sadašnje prijateljice neće napustit, ali nikad ne znaš. Tebi je super što imaš tog najboljeg prijatelja, al jedan dan ćeš se oženit ili imat nekog ko će stvarno bit ona prava i onda nećeš tako razmišljat. Uostalom, kao što rekoh, ja se nekad družim s prijateljicama i momkom istodobno i svima je super! I ne objašnjavam ja TEBI što je prava vrijednost, ja samo iznosim svoje mišljenje i govorim svoja iskustva. Uvijek postoji rizik da se razočaraš, ali možeš i ti razočarati. A tko ne riskira, ne profitira. Meni je draže da volim svim srcem i da budem voljena, pa taman patila poslije ko niko; nego da živim pod staklenim zvonom i ne osjetim pravu ljubav. A to sve nema veze s prijateljicama!!! Sve se to može organizirat, a i te prijateljice koje me vole, vole i mog momka jer znaju da je dio mene, i to onaj dio mene zbog kojeg se uvik trudim bit bolja. I kad se ja i momak zakačimo, znam kome ću to reć i ima onih koji će me utješit, al oni koji su to danas, sutra ne moraju bit isti ljudi, naravno da bi mi to tili, ali ne moraju; a za momka se nadam da će ostat isti. Ćića mića gotova priča!
__________________ Zadnji Uredio Nefertiti : 11-04-08 u 20:37. |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-08 Godina: 33
Poruka: 62
![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Imaju podjednaku važnost. Svaka osoba ima neku svoju vrijednost za naš život i na neki način ga obogaćuje kao valjda i mi njihov. Kroz sve te odnose rastemo, učimo i dobivamo priliku da postanemo bolje verzije nas samih. |
| | |
| | #88 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Mislim da tu nesmije biti ili.To su dvije posve razlicite stvari koje nebi smjele iskljucivati jedna drugu.
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? Mislim da tu ne postoji ili, ispada kao da se mora birati između njih dvoje, treba se samo dobro organizirati i rasporediti vrijeme tako da se niti jedan ne osjeća zapostavljenim i sve će bit super. Meni su važni i dečko i najbolja frendica istodobno, svako na svoj način naravno. ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, mjesto, prijatelji, prvo, rivalstvo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:01.

Grijesiti je ljudski ...