Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Tko je br. 1, cura ili prijatelji ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mentol a ako je neko sa curom i razmišlja kako bi rađe bio sa prijateljima onda ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-04-08, 20:12   #81 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 21
Poruka: 445
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13
Re: Tko je br. 1, cura ili prijatelji ?

Citat:
Pravi autor: mentol Pogledaj Poruke
a ako je neko sa curom i razmišlja kako bi rađe bio sa prijateljima onda po meni to nije prava cura za njega i on želi samo jednu stvar od nje (onu prostu)
To za takvog tipa nije cura, nego objekt koji služi za njegovo fiziološko zadovoljavanje
Star 08-04-08, 23:30   #82 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-09-07
Poruka: 211
Mekto se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: bruna-13 Pogledaj Poruke
Također, ja sa svojim momkom nisam zbog kurca, ali jesam zato što ono šta mi on pruža u životu nikad nijedan prijatelj ili prijateljica nisu. A to je sve. I nema te prijateljice kojoj bi ja rekla nešto prije nego njemu. Ja sam takva, a ako ga ikad izgubim, vrlo dobro i sad znam šta ću izgubit: momka, najboljeg prijatelja, nekog ko me uvik nasmijava, nekog ko plače i smije se sa mnom, ko me kritizira, zbog koga sam bolja osoba...sve ja to znam, i svejedno riskiram!!!

Imala sam i ja prave prijateljice, dapače, imam ih i sad, ali znam da to nije na istom nivou. Prijateljica iz djetinjstva više ne živi tu...i šta ću ja sad? I dalje ju volim i vidimo se, al treba ti neko kome ćeš pričat svakodnevne zgode i nezgode, kome nikad neće bit teško saslušat.

A prava ti je vrijednost ovo: kad se vidim sa svojim prijateljicama, prva stvar koju pitaju je: di ti je momak, šta ga nisi dovela? Uostalom, te prijateljice ionako imaju i neke druge prave prijateljice, ne samo mene, a ja imam samo jednog momka.

Uf, šta se raspriča! Sorry svima, al morala san!
I onda zene sa 35, 40(ako ne i prije) godina svate da su cijeli zivot dale za jednog mulca(u kojeg se razocaraju-"jer nije princ na bijelom konju")i svate da su zbog tog mulca izgubile sve prijateljice(dozvolile da se to desi)...koliko sam puta vidio ovaj scenarij,koliko sam puta vidio kako ljudi gube razum i glavu zbog ljubavi,koliko sam ih puta tjesio....i ne moras ti meni pricati sta je prava vrijednost svega toga, sve sam to prosao par puta i cure su mi bile najbolje prijateljice i njima sam pricao sto drugima nisam i bla bla srceka oko glave itd..a gdje je to sad,tko je na kraju ostao tko te nije nikada napustio-PRIJATELJ AKO GA IMAS!
Odgovori sa citatom
Star 09-04-08, 09:47   #83 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Poruka: 445
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13
Najprije, moj momak nije mulac, nego jako zreo muškarac.
Jesam ja rekla da sam zbog momka izgubila sve prijateljice??? Ne! Nijedan raskid prijateljstva se nije dogodio zbog momka i uvijek imam vremena za njih. Ali moje iskustvo je da će se momak puno više potrudit oko mene nego prijateljica. Nadam se da me sadašnje prijateljice neće napustit, ali nikad ne znaš.

Tebi je super što imaš tog najboljeg prijatelja, al jedan dan ćeš se oženit ili imat nekog ko će stvarno bit ona prava i onda nećeš tako razmišljat. Uostalom, kao što rekoh, ja se nekad družim s prijateljicama i momkom istodobno i svima je super!

I ne objašnjavam ja TEBI što je prava vrijednost, ja samo iznosim svoje mišljenje i govorim svoja iskustva.
Uvijek postoji rizik da se razočaraš, ali možeš i ti razočarati. A tko ne riskira, ne profitira. Meni je draže da volim svim srcem i da budem voljena, pa taman patila poslije ko niko; nego da živim pod staklenim zvonom i ne osjetim pravu ljubav. A to sve nema veze s prijateljicama!!! Sve se to može organizirat, a i te prijateljice koje me vole, vole i mog momka jer znaju da je dio mene, i to onaj dio mene zbog kojeg se uvik trudim bit bolja.
I kad se ja i momak zakačimo, znam kome ću to reć i ima onih koji će me utješit, al oni koji su to danas, sutra ne moraju bit isti ljudi, naravno da bi mi to tili, ali ne moraju; a za momka se nadam da će ostat isti.
Ćića mića gotova priča!

Zadnji Uredio Nefertiti : 11-04-08 u 20:37.
bruna-13 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-04-08, 10:13   #84 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,515
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: mentol Pogledaj Poruke
pa čak i pit
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 12:12   #85 (permalink)
Banned

Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 485
zlatokosa se izdvaja iz masezlatokosa se izdvaja iz masezlatokosa se izdvaja iz mase

ili ja...ili nitko
zlatokosa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 13:46   #86 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-03-08
Godina: 33
Poruka: 62
SamSam se izdvaja iz mase

Imaju podjednaku važnost. Svaka osoba ima neku svoju vrijednost za naš život i na neki način ga obogaćuje kao valjda i mi njihov. Kroz sve te odnose rastemo, učimo i dobivamo priliku da postanemo bolje verzije nas samih.
SamSam je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 20:40   #87 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,641
HPetrovic1989 je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

kad imaš djevojku vjerovatno ti je ona na prvom mjestu,ali nisi glup,čim vidiš da ide protiv tvojih prijatelja,onda je se okani
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 21:58   #88 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,673
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Mislim da tu nesmije biti ili.To su dvije posve razlicite stvari koje nebi smjele iskljucivati jedna drugu.
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 06:41   #89 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 4,533
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: zlatokosa Pogledaj Poruke
ili ja...ili nitko
uf...blago njemu s tobom
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 07:16   #90 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 868
tajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono nešto

Mislim da tu ne postoji ili, ispada kao da se mora birati između njih dvoje, treba se samo dobro organizirati i rasporediti vrijeme tako da se niti jedan ne osjeća zapostavljenim i sve će bit super. Meni su važni i dečko i najbolja frendica istodobno, svako na svoj način naravno.
So what the hell, leap!
tajnica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cure, mjesto, prijatelji, prvo, rivalstvo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114