| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Tko plaća piće? u Društvo forumu; ja uvijek potegnem da platim , ali ne daju mi uvijek ... šta ću, takva sam rasna hercegovka, ma smiješno mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| MrCina | Re: Tko plaća piće? nekak se najlakse dogovorim s mamom, njoj mi nije problem reci kad sam u besparici, a nije ni njoj..znalo se dogoditi da odemo na cugu sa 20, 30 kuna a sta ces, kad ja nemam ona plati, kad ona nema ja platim...kad obje imamo onda dijelimoa s gigom trebam bit oprezna i trebam bit brza od njega, jer ak ne pozurim il ne upotrijebim lukavstvo subotom "spizdim" cak 20 kuna ![]() Zadnji Uredio cina : 29-05-08 u 11:35. |
| | |
| | #104 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko plaća piće? ako imam para, koje san sam zaradija onda platin bez bada, stovise cak mi je drago pocastiti ako iman par no sto mi starci daju platin tu i tamo, jer ipak to su njihovi novci, a ni lova nije toliko velika da bi placa masovno, uglavnom platim, al nekad jednostavno nemam, doduse tad pokusavan izvjegavat takve stvari... a sad kad san na faxu organiziran pa ako ima sa strane uz hranu platin, cesto se dogodi da platin pa sutra nista od hrane ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko plaća piće? U današnje vrijeme (bezparice) plača onaj koji ima, ili se uopće ne ide na pićensce, nego u šetnje... Ali mislim da bi u zemlju propao da mi cura plati piće, neznam zašto, radije tri kruga oko jaruna... |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-05-08
Poruka: 4
![]() | Re: Tko plaća piće? često izlazimo i od 10 puta ja plaćam 8. Ja ne pustim da moja priljateljica plati. Kad stignem kući iz posla tamo me čeka sa čokoladom koju volim. Čokoladu ona kupuje i ja za to ne dopuštam da ona plaća kada izlazimo |
| | |
| | #108 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 29-05-08
Poruka: 4
![]() | Re: Tko plaća piće? Citat:
ti imaš veliku sreću brate moj. Ja sam izbacio moju priljateljici jer od 10 puta ja sam platio 10 i nije mi niada rekla da ću ti platiti bar jedno pivo. Ni čokoladu nisam nikad dobio. Ali čokolada nije tako skup. ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pice, placa, tko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:48.

, ali ne daju mi uvijek
...
ma smiješno mi je kad čekaju tko će platit u društvu, užasss

a sta ces, kad ja nemam ona plati, kad ona nema ja platim...kad obje imamo onda dijelimo
) ali ako cura inzistira da plati, zašto da ne

ti imaš veliku sreću brate moj. Ja sam izbacio moju priljateljici jer od 10 puta ja sam platio 10 i nije mi niada rekla da ću ti platiti bar jedno pivo. Ni čokoladu nisam nikad dobio. Ali čokolada nije tako skup.