Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Tko plaća piće? u Društvo forumu; zamilsi da te netko pozove na pice jer mu je rodjendan i onda izvadi lovu za samo svoje... dogodilo se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-05-08, 15:13   #111 (permalink)
Lutka od krvi bez trunke ideje

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 7,567
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba
Re: Tko plaća piće?

zamilsi da te netko pozove na pice jer mu je rodjendan i onda izvadi lovu za samo svoje...
dogodilo se i mozda mi je sad nakon nekog vrimena smisno, al tad...
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-05-08, 15:25   #112 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,151
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

dečki, ajte vi lijepo tu svoju čokoladu popij te u hladovini i miru svog doma

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-05-08, 17:39   #113 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,240
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: vanzemaljci Pogledaj Poruke
često izlazimo i od 10 puta ja plaćam 8. Ja ne pustim da moja priljateljica plati. Kad stignem kući iz posla tamo me čeka sa čokoladom koju volim. Čokoladu ona kupuje i ja za to ne dopuštam da ona plaća kada izlazimo
Citat:
Pravi autor: mornare Pogledaj Poruke
ti imaš veliku sreću brate moj. Ja sam izbacio moju priljateljici jer od 10 puta ja sam platio 10 i nije mi niada rekla da ću ti platiti bar jedno pivo. Ni čokoladu nisam nikad dobio. Ali čokolada nije tako skup.
Citat:
stvarno sam sretan što imam takvi djevojku. Nikada neću ispustiti iz svoje ruke.
Citat:
Pravi autor: neljutisečoveče Pogledaj Poruke
tako sam upoznao priljateljicu. pitao sam šta hoće da pije i rekao sam nju, ako hoće da me upozna možemo nešto popiti ali prvo piće svako svome plaća. Ćokoladu ja kupujem!
a majko mila koji frik
.....(_/.......)../....
...............(_/......
... I WAS .............
.......... HERE .......
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 00:14   #114 (permalink)
Banned

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 1,152
Titan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz mase

50:50 ... Kad uvijek inzistiraju na tome...
Titan2222 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 08:01   #115 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,902
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
često izlazimo i od 10 puta ja plaćam 8. Ja ne pustim da moja priljateljica plati. Kad stignem kući iz posla tamo me čeka sa čokoladom koju volim. Čokoladu ona kupuje i ja za to ne dopuštam da ona plaća kada izlazimo

ne kuzim ZASTO? ja s tobom ne bi ni isla vise na kave jer bi mi bilo neugodno da mi ti moras stalno placat.. jel to nekakav ponos il koji wrag? totalno bzvz..

kad idem s frendicama, svaka placa svoje, kad sam s deckom, on plati jednom, ja platim drugi put.. jednostavno ne volim kad mi netko stalno nesto placa. debilno se osjecam
Star 30-05-08, 08:32   #116 (permalink)
Bionic Jive

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 7,582
DinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke

ne kuzim ZASTO? ja s tobom ne bi ni isla vise na kave jer bi mi bilo neugodno da mi ti moras stalno placat.. jel to nekakav ponos il koji wrag? totalno bzvz..

kad idem s frendicama, svaka placa svoje, kad sam s deckom, on plati jednom, ja platim drugi put.. jednostavno ne volim kad mi netko stalno nesto placa. debilno se osjecam
slazem se
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 08:56   #117 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,240
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

jebo muški ponos kad ona ima 3 put veću plaću od mene
.....(_/.......)../....
...............(_/......
... I WAS .............
.......... HERE .......
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 09:06   #118 (permalink)
irm
Banned

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 4,136
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

uvijek ja platim.... nedam da druga strana plati
irm je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 09:10   #119 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,323
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Kako kad.... Samo mi je glupo ono svak svoje. Jedanput jedna osoba, drugi put druga,.... Kad sam s nekim tko mi nece pustit da platim, odem do wc-a i usput platim...

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 09:11   #120 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 1,670
dark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke

Šta stvarno kad si s frendicama svaka sebi plača cugu ? Ja stvarno nekužim ali moja generacija još uvijek to riješava drugačije, svaki put plati jedan za sve i tako u krug. Stvarno sam ostario!!
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pice, placa, tko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113