| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Tko plaća piće? u Društvo forumu; zamilsi da te netko pozove na pice jer mu je rodjendan i onda izvadi lovu za samo svoje... dogodilo se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Tko plaća piće? zamilsi da te netko pozove na pice jer mu je rodjendan i onda izvadi lovu za samo svoje... ![]() dogodilo se i mozda mi je sad nakon nekog vrimena smisno, al tad...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #112 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko plaća piće? dečki, ajte vi lijepo tu svoju čokoladu popij te u hladovini i miru svog doma ![]() ![]()
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! |
| | |
| | #113 (permalink) | ||||
| next best thing | Re: Tko plaća piće? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... | ||||
| | |
| | #115 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Tko plaća piće? Citat:
ne kuzim ZASTO? ja s tobom ne bi ni isla vise na kave jer bi mi bilo neugodno da mi ti moras stalno placat.. jel to nekakav ponos il koji wrag? totalno bzvz.. kad idem s frendicama, svaka placa svoje, kad sam s deckom, on plati jednom, ja platim drugi put.. jednostavno ne volim kad mi netko stalno nesto placa. debilno se osjecam ![]()
__________________ | |
| | |
| | #116 (permalink) | |
| Bionic Jive | Re: Tko plaća piće? Citat:
![]()
__________________ GRAD SOLI "jedna ljubav jedan grad" | |
| | |
| | #117 (permalink) |
| next best thing | Re: Tko plaća piće? jebo muški ponos kad ona ima 3 put veću plaću od mene ![]() ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... |
| | |
| | #119 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko plaća piće? Kako kad.... Samo mi je glupo ono svak svoje. Jedanput jedna osoba, drugi put druga,.... Kad sam s nekim tko mi nece pustit da platim, odem do wc-a i usput platim...
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #120 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko plaća piće? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: pice, placa, tko |
« još jedna trudnica
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:52.

ti imaš veliku sreću brate moj. Ja sam izbacio moju priljateljici jer od 10 puta ja sam platio 10 i nije mi niada rekla da ću ti platiti bar jedno pivo. Ni čokoladu nisam nikad dobio. Ali čokolada nije tako skup.