| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Tko plaća piće? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: pharaoh jebo muški ponos kad ona ima 3 put veću plaću od mene ma kakav ponos ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Tko plaća piće? ma kakav ponos ima u placanju pica??? adj naravno prvih par puta kad s djevojkom izalzis pa je malo i normalnije...ali sad stalno sve placat, nema smisla bez obzira na finansijsku situaciju... to moze jedino poremetiti ljudske odnose..pare mjenjaju ljude.... ako sve radimo zajedno, onda i tu banalnu stvar poput palacanja treba raditi zajedno i po dogovoru..
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. Zadnji Uredio DinoB : 30-05-08 u 09:18. |
| | |
| | #122 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,350
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko plaća piće? ali izjava je na mjestu, imam frenda di on ide na porodiljni zbog toga što žena ima veću plaću... ![]() Jebiga, glasali smo za emancipaciju žena... Ali nije problem u tome tko plaća piće, nego što poslje tog pića je nemam di odvest, doma su starci ... za hotel nema pinke... znači ideš s malom van i "potrošiš" pare... Kažem ja ljudi, VIŠE ŠETAT triba otkrivat nove "šumice po jarunu".... ![]() |
| | |
| | #124 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Tko plaća piće? iam ja tu celu sumu ispred sebe....novih puteva kolko os... da..btw...nekak se ustolicilo u mojem drustvu da svaki placa svoje al ne ono jedan po jedan nek lova na kup...a kad dode plata il se ima viska para onda se plati runda pa se to poslije vrati s druge strane...niko nikad nije ostal zakinut ni za vratit rundu a ni za pocastit... kaj se tice da sam s zenskom vani naravno da bi islo po sistemu plati jedan za dvoje...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow Zadnji Uredio macor : 29-06-08 u 13:39. |
| | |
| | #125 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Split,okolica bliza Godina: 19
Poruka: 292
![]() | Re: Tko plaća piće? platim u min 90% izlazaka iako smatran da nije bitno ko ce platit.jos ako imamo isto para ili ako ona ima vise... ko kaze da muski moraju uvik placat,stvarno nema mozga. po kojoj logici? |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 413
![]() | Re: Tko plaća piće? šta ja znam...od dećka je lijepo, da plati, ali po mom mišljenju, i netreba ak nema, ili neš drugo... ali ja sam par ljudi natjerala(nagovorila) da im ja platim cugu..i onda su se kasnije ćudili, jer njima kao: ni jedna cura nije platila piće... a što se prijatelja tiće...to jedni druge častimo, kako ko uspije, i može...
__________________ poljubac je ništa, voljeti je sve! ljubiti svatko može, ali voljeti ne!! |
| | |
| | #129 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-07-08 Godina: 21
Poruka: 478
![]() | Re: Tko plaća piće? Uvijek kada bih ishao na kavu sa poznanicima, chesto plachamo svoje piche. Mada ima i situacija kada ja platim sve jer znam biti kavalir. Kako kada...nisam jako dugo ishao na kave. ![]() |
| | |
| | #130 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-03-08 Godina: 35
Poruka: 601
![]() ![]() ![]() | Re: Tko plaća piće? vidim da nekim ženama laska i da se podrazumijeva da se njima kao takvima plaća cuga, da ne bi bilo da sam ja neugledna, pa zato plaćam istu upravo naprotiv, nego ima likova koji samim tim misle da su odradili prvi dio zavođenja. zato ja uvijek plaćam kad ima razloga i kad nema. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pice, placa, tko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:44.