| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Tko plaća piće? u Društvo forumu; Nekako mi je "normalno" da prvi put cugu plati dečko, ali dalje smo savim jednaki. Pa ne znači ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #133 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-04-08 Lokacija: Kaštel Gomilica Godina: 23
Poruka: 249
![]() | Re: Tko plaća piće? ..dok sam bija student nisan skoro nikad curama platija pice jer nisan ima ni za sebe..sad kad radim uvik platim..ako stavrno nemam novaca onda mi cura plati pice...al samo 1... osim ako nije digla na kladioni 30 000 kn... |
| | |
| | #135 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko plaća piće? Zlato, ako su ti to stvarne godine, you are the kid. Ako nisu..... daj broj telefona...mogu puno popit ![]() Šalim se, ne volim da mi netko stalno plaća piće. Ne bih to nikada dopustila. To dopuštam samo šefu jer mislim da me ionako premalo plaća pa nek nadoknadi makar dio u kavama ![]() |
| | |
| | #137 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Tko plaća piće? Citat:
![]() ![]()
__________________ | - I am the MindFreak - | | |
| | |
| | #140 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 1,640
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko plaća piće? Otkad ljudi s kojima izlazim (kao i ja na kraju krajeva) za izlaske raspolažu s većom količinom novaca, ne pada nam na pamet da svatko sebi plaća. Ako se radi o kavi, plati jedna osoba, pa drugi put druga i td. Ako se izađe na duže, plaća se po rundama. Uglavnom je sa svima tako osim s jednom osobom koju rijetko viđam i tad mi ne da ni da žvakaću kupim a kamo li platim piće. To me u neku ruku nervira jer sam uvijek bila stava da je sasvim svejedno tko će platit |
| | |
![]() |
| Tagovi: pice, placa, tko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:24.