| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Tko plaća piće? u Društvo forumu; Ja bum platil... I nema. Dobi špotanac tam v brtiji ako treba... Kaj bu ona mene sramotila tu med ljudmi...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #143 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,694
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko plaća piće? Tko plaća piće? Pa neznam ovisi kak imam para ja,a kolko on. Meni je plaća 20.,njemu 10. I kaj tak si rasporedimo,on od 1. već je pri kraju s parama dok ja još imam podosta. U početku veze on je plaćo svu cugu,al kad se to sve već zadubilo u nešto više nemrem dopustit da on časti stalno. Kad idem s društvom van onda po rundama,a s kolegicama svatko svoje.
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #144 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,206
![]() | Re: Tko plaća piće? Ima dosta situacija,kada te zove osobana piće i gleda kako ćeš ti platit,ja sa takvima nikada ne izlazim. Onda te gluposti plaćati sam sebi piće mi ide na živce,ili plati obadvoje,ili nemoj mene više zvati,a onda stadardno ja platim. Poznajem puno osba koje npr.piju s vama recimo vino(gemišt) i kada dođe na nekakva veća mjesta gdje ima ljudi kada ga vi častite onda naručiva Jeger,a onda kada on časti turom pića onda pije nešto jeftinije,ponovno pivu ili gemišt. |
| | |
| | #145 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,694
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko plaća piće? Eto vidiš meni je onda ''svatko plati svoje'' izvrsna opcija,kaj bi ja nekom frendu plaćala jegere,a on meni kavu!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #149 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko plaća piće? kad iman ja platin, kad neman obicno ni ne iden na pice... ili na nagovor bliskoh prijatelja oden, al oni znaju da cu platit kad buden ima ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pice, placa, tko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:58.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!