| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Tko plaća piće? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ribery Ima dosta situacija,kada te zove osobana piće i gleda kako ćeš ti platit,ja sa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 26-04-08
Poruka: 40
![]() | Citat:
![]() Citat:
![]() ima jedan lik s kojim se uvijek sprdamo. zarađuje više od svih, a ne bi se taj ponudio da počasti ni kad mu je rođendan. tad mu se redovito zametne trag ![]() a što ti se to dogodilo ili znaš iz tuđeg iskustva? Zadnji Uredio Joks : 17-08-08 u 10:20. | ||
| | |
| | #152 (permalink) |
| Starter | Re: Tko plaća piće? kad sam sa curom,naravno da platim uvjek...jednostavno bih se grizao do smrti ak bi mi ona platila!ne znam, tak sam odgojen... a kad smo sa društvom okrećemo svi runde,ali nikad nitko ne plati samo svoje.platiš sve ili nemoj uopće plačati. jednostavna pravila ![]() |
| | |
| | #155 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Tko plaća piće? Kod mene je ono okrenem ja rundu,ovaj vrati rundu,platim ovom on vrati i tako,nije da pamtim kao ti mi nisi vratio cugu od onaj put i to..al nikad ne placa svako svoje,neg jedan plati i bok,ostali mu vrate kroz runde. A sto se tice nepoznatih cura vani,njima ne placam cugu jer od tog nista nema iskoriste te za cugu i odjebu..odu pare bzvz. osim ako tu curu znam neko vrijeme onda da =)
__________________ Outlaw stize sonjo moja! |
| | |
| | #160 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko plaća piće? ajd dobro, ali samo još tebi, nije ta plaća dovoljno velika da vas sve namirim ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: pice, placa, tko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:32.