| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Tko plaća piće? u Društvo forumu; Isto kao i kolega Joks... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| charolastra | Re: Tko plaća piće? Isto kao i kolega Joks
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko plaća piće? i sa frendicama i sam frendovima, s dečkom imam istu politiku.. uvijek se vrtimo u krug,jednom ja drugi put nrtko drugi.. naravno nije mi teško platit i 3 puta zaredom jer se to u društvu uvijek vrati..iako mi dečko u principu neda da išta platim,to mi je smetalo pa sam mu u startu rekla da radije neću ić po cugama, večerama i tak ak neću ništa platit.. tako da sam u svakom slučaju za ravnopravnost!!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko plaća piće? Uvijek sama sebi placam svoje, ne volim ''obicaje'' da mi musko mora platiti ili onaj tko je zvao na cugu i nikako ne pristajem na kompromis u vezi toga, ali priznajem da to takodjer ovisi o covjeku, skvadri, okolnostima. Ak se dogodi da nemam trenutno u novcaniku za cugu, a ako sam s najboljim frendom fakat mi nije bad pristati na to da on plati i tu se nekako ne radi o toj nekoj 'pod svaku cijenu' izbrijanoj spiki. Naravno to vrijedi i za obrnutu situaciju. U skvadri najcesce ne znam tko pije a tko placa, znam samo da stavim lovu na stol, pa koliko kostalo da kostalo....il se ode do sanka i kupi za sve.
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter | Re: Tko plaća piće? ako izadem s frendicom cesto je to ono...pusti ja cu platit,pa s druge strane dobijem isti odgovor pa se nekako dogovorimo danas jedna drugi put druga. a ako je suprotni spol u pitanju onda vecinom ja budem ta koju se casti...ali ne volim kad se to ponavlja iz dana u dan...
__________________ ...O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi. To ne zna niko, samo ti. Bez tebe drveni konjići tužno stoje... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,054
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko plaća piće? ima muškaraca sa kojima se praktički moraš tući da platiš cugu i ne volim kada me neko koči u plačanju a ja inzistiram.nije bitno tko ćeplatiti ali ako sam ja krenula ne volim da me se odgovara.nitko nije majmun opet da stalno plača tako da to ide nekako naizmjence
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko plaća piće? Nikad mi nije problem platit cugu i često to radim. Iam jednog frenda koji nikad ne nosi pare sa sobom...tako neki dan dođemo u birc i lik nema ni kune...frajer lijepo naruči i popije i onda veli:"Čuj...ja nemam love kod sebe..." E na to pizdim. Nije mi problem platit, al ne volim da me se dovodi pred gotov čin. Da moram platit...jer kad neš moram...to ne napravim ![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko plaća piće? Moj mamlaz ( ) vecinom placa, osim kad ostane bez kesha ja docekam svojih pet minuta. Prvo mi je bilo jako neugodno jer nisam navikla, ali skrojila sam taktiku - kad tad ce ostati bez para ![]() Kad sam u društvu vrtimo runde...(osim ak je cina u društvu pustim njoj da placa jer ona moze puno popiti ) |
| | |
![]() |
| Tagovi: pice, placa, tko |
« zasto je "on" ostao moja zivotna prica i nakon vjencanja sa drugim?
|
Je bolje voljeti ili biti voljen? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:41.

)
) vecinom placa, osim kad ostane bez kesha ja docekam svojih pet minuta. Prvo mi je bilo jako neugodno jer nisam navikla, ali skrojila sam taktiku - kad tad ce ostati bez para 
)