Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Tko plaća piće? u Društvo forumu; Isto kao i kolega Joks...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-09-07, 13:19   #11 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,137
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Tko plaća piće?

Isto kao i kolega Joks

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 09:24   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

i sa frendicama i sam frendovima, s dečkom imam istu politiku.. uvijek se vrtimo u krug,jednom ja drugi put nrtko drugi.. naravno nije mi teško platit i 3 puta zaredom jer se to u društvu uvijek vrati..iako mi dečko u principu neda da išta platim,to mi je smetalo pa sam mu u startu rekla da radije neću ić po cugama, večerama i tak ak neću ništa platit.. tako da sam u svakom slučaju za ravnopravnost!!
L o r e n a je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 15:19   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

Uvijek sama sebi placam svoje, ne volim ''obicaje'' da mi musko mora platiti ili onaj tko je zvao na cugu i nikako ne pristajem na kompromis u vezi toga, ali priznajem da to takodjer ovisi o covjeku, skvadri, okolnostima. Ak se dogodi da nemam trenutno u novcaniku za cugu, a ako sam s najboljim frendom fakat mi nije bad pristati na to da on plati i tu se nekako ne radi o toj nekoj 'pod svaku cijenu' izbrijanoj spiki. Naravno to vrijedi i za obrnutu situaciju.
U skvadri najcesce ne znam tko pije a tko placa, znam samo da stavim lovu na stol, pa koliko kostalo da kostalo....il se ode do sanka i kupi za sve.
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 13:42   #14 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-09-07
Godina: 20
Poruka: 44
SexyGirl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku SexyGirl

ako izadem s frendicom cesto je to ono...pusti ja cu platit,pa s druge strane dobijem isti odgovor pa se nekako dogovorimo danas jedna drugi put druga.
a ako je suprotni spol u pitanju onda vecinom ja budem ta koju se casti...ali ne volim kad se to ponavlja iz dana u dan...
SexyGirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-11-07, 13:31   #15 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-10-07
Godina: 18
Poruka: 71
aaancica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku aaancica

moj dečko većinom uvijek plaća osim ako nema para onda ja...on to želi i smatra da je to u redu iako je meni puno puta neugodno jer nisam navikla da mi drugi plaćaju..a inače vani se vrte runde...
Star 05-11-07, 13:52   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-11-07
Godina: 28
Poruka: 3
ivana44 se izdvaja iz mase

najbolje da mi dečko plaća piće,tako mi je lakše u glavi da bar ne ispadne da mu dajem gratis.ipak sam ja sponzorusa
Star 05-11-07, 14:04   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,601
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

vrlo rijetko svako svoje, uvik se neko (ili ja) ponudi pa to riješi. A glede cura ista stvar, ko ima para taj plaća (osim prvih par puta kad moram ja)
kresola je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 05-11-07, 19:11   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,054
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

ima muškaraca sa kojima se praktički moraš tući da platiš cugu i ne volim kada me neko koči u plačanju a ja inzistiram.nije bitno tko ćeplatiti ali ako sam ja krenula ne volim da me se odgovara.nitko nije majmun opet da stalno plača tako da to ide nekako naizmjence
Odgovori sa citatom
Star 05-11-07, 19:55   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Nikad mi nije problem platit cugu i često to radim.

Iam jednog frenda koji nikad ne nosi pare sa sobom...tako neki dan dođemo u birc i lik nema ni kune...frajer lijepo naruči i popije i onda veli:"Čuj...ja nemam love kod sebe..." E na to pizdim. Nije mi problem platit, al ne volim da me se dovodi pred gotov čin. Da moram platit...jer kad neš moram...to ne napravim
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 00:39   #20 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Moj mamlaz () vecinom placa, osim kad ostane bez kesha ja docekam svojih pet minuta. Prvo mi je bilo jako neugodno jer nisam navikla, ali skrojila sam taktiku - kad tad ce ostati bez para

Kad sam u društvu vrtimo runde...(osim ak je cina u društvu pustim njoj da placa jer ona moze puno popiti )
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pice, placa, tko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108