| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Tko plaća piće? u Društvo forumu; kad sam sa ženskom osobom )bila to cura, prijateljica rođakinj) u 90% situacija ja plaćam, a sa prijateljima je to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,296
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko plaća piće? Ne volim kad me netko stalno časti, iako sam u dosta prijašnjih veza ja bila ta koja je vadila novčanik i plaćala račune... Trenutno sam bez posla pa se dečko malo češće prima za novčanik, iako me to jako smeta i nadam se da ću ubrzo naći posao, a kad sam s ekipom - svako plaća svoje ili svak po rundu, dvije (trenutno to izbjegavam jer sam dekintirana, ali nije uvijek bilo tako i valjda neće još dugo)
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko plaća piće? Zavisi, tko je ta osoba s kojom izlazim. Ako se radi o prijatelju, prijateljici, podjednako plaćamo. Ukoliko se radi o nekome s kim sam u vezi, ako je muškarac, onda on plaća uvijek i uopće mi ne pada napamet plaćati išta. I uvijek sam bila sa osobama, kojima je to bilo sasvim prihvatljivo, niti su ikada očekivale da ja išta platim. To se nije odnosilo samo na večere, pića, već i sve ostalo što mi je trebalo
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Tko plaća piće? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: pice, placa, tko |
« zasto je "on" ostao moja zivotna prica i nakon vjencanja sa drugim?
|
Je bolje voljeti ili biti voljen? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:49.

)

kad sam s drustvom na kavi svako placa svoje, kad se okrecu runde svako plati 1.