| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Tko plaća piće? u Društvo forumu; svi skupa pretezno mi muski curama ali zna se desiti da i one plate nama... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko plaća piće? Ne stvaram neku frku oko plaćanja, al obično ja platim. Iako sam imao cura koje bi nakon što bi ja platio skrivećki stavile pare u jaknu ili u hlače. U društvu radi sitem rundi, jedino ako je neka prigoda onda slavljenik sve plaća. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 476
![]() | Re: Tko plaća piće? meni nije jasno pa šta ako djevojka plati cugu ili večeru?.....neznam odakle ljudima takvo razmišljanje al smatram da je glupo...to ti je ko da zasadiš grah a izraste lubenica..pa se čudiš kako je grah odjednom postao tako velik..poz.. ![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,355
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko plaća piće? 2 ancks: daj meni prevedi, ja ga nisam skuzio ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,355
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko plaća piće? Misliš da na to misli? Da ima pitona u gaćama pa zato njegova cura mora platiti cugu/klopu kako bi zavrijedila pitona?
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: pice, placa, tko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:11.

I pametni grijese