Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Tko plaća piće? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: LAMPA8 meni nije jasno pa šta ako djevojka plati cugu ili večeru?.....neznam odakle ljudima takvo razmiš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-12-07, 10:01   #61 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar
Re: Tko plaća piće?

Citat:
Pravi autor: LAMPA8 Pogledaj Poruke
meni nije jasno pa šta ako djevojka plati cugu ili večeru?.....neznam odakle ljudima takvo razmišljanje al smatram da je glupo...to ti je ko da zasadiš grah a izraste lubenica..pa se čudiš kako je grah odjednom postao tako velik..poz..
Filozof, nema se šta
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-12-07, 10:02   #62 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,987
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Misliš da na to misli? Da ima pitona u gaćama pa zato njegova cura mora platiti cugu/klopu kako bi zavrijedila pitona?

vjerojatno je toliko samouvjeren da misli da mu cura treba platiti cugu
pa da ima zlatnu kitu, ne bi mu platila ni kavu iz automata

sad će me napasti..
nije zabadava ona:šutnja je zlato

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-12-07, 10:04   #63 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,910
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Sta se bojiš? Ak uspijes natjerati bikvana od 100 kila da ga dobi strapon-om u pakšić vjerujem da je ovo mačiji kašalj
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-12-07, 10:38   #64 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,987
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Citat:
Sta se bojiš? Ak uspijes natjerati bikvana od 100 kila da ga dobi strapon-om u pakšić vjerujem da je ovo mačiji kašalj

heheh
nikoga ja ne tjeram, oni to jedva čekaju

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-12-07, 15:00   #65 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 263
lochness se izdvaja iz mase

haha kakvih tu sve interpretacija ima..

ja mislim da je mozda htio reci da ne mora sve biti na frajerima, da moze nekad i butra uskociti sto se tice racuna.. a ne kojekakvi pitoni, divovski ili zlatni.....
lochness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-12-07, 15:06   #66 (permalink)
Regularni forumas

Poruka: 482
LAMPA8 se izdvaja iz mase

[quote=lochness;615038]haha kakvih tu sve interpretacija ima..

ja mislim da je mozda htio reci da ne mora sve biti na frajerima, da moze nekad i butra uskociti sto se tice racuna.. a ne kojekakvi pitoni, divovski ili zlatni.....

ja mislim da ti ipak patiš za kojekavim zlatnim.dijamantnim iliti drugim blještavim stvarčicamam
Odgovori sa citatom
Star 08-12-07, 15:10   #67 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-11-07
Poruka: 87
Sugar se izdvaja iz mase

Kad idem s više ljudi onda svatko svoje.. uglavnom.
A kad sam s jednom osobom onda ili ja ili ta osoba. Ako je muško onda najčešće on plati.
Star 09-12-07, 09:49   #68 (permalink)
Bionic Jive

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 7,582
DinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Onaj ko ima para ...Naravno ako ja imam pare ,onda cu ja platit večinom, mada su mi glupi stereotipi " muškarac plača" ...
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 12:10   #69 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,458
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Misliš da na to misli? Da ima pitona u gaćama pa zato njegova cura mora platiti cugu/klopu kako bi zavrijedila pitona?

da, a možda su u šumi!
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 09:52   #70 (permalink)
Regularni forumas

Poruka: 263
lochness se izdvaja iz mase

kako kada..
lochness je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pice, placa, tko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113