| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Tko plaća piće? u Društvo forumu; većinom ja...zapravo uvijek...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #75 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko plaća piće? Citat:
bravo!!!! Ti si idealan za izbičevati! hehehe ![]() | |
| | |
| | #76 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Godina: 29
Poruka: 1,841
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko plaća piće? ako ista mrzim to su zenske koje ocekuju da im frajer placa cugu, klopu i tko zna sto sve ne. Dozvoliti cu da decko plati cugu, ali cu svakako i ja biti ta koja ce se uhvatiti za novcanik...Uostalom, na takav nacin je vise love pa mozemo vise i potrositi nego da samo on placa ![]()
__________________ Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Tko plaća piće? ![]() Inače za plaćanje cuge ja volim bit taj koji će platit (nisam nikome sponzor), al je ok i kad cura plati. uostalom sve se da dogovorit
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link |
| | |
![]() |
| Tagovi: pice, placa, tko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:01.

....oćeš...

--->