Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Uloga kuma/kume na vjenčanju? u Društvo forumu; neznam za kaj je kuma al znam da je kum tu da se napije ko svinja.. znam da je bilo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-08-07, 13:05   #41 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,968
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Re: Uloga kuma/kume na vjenčanju?

neznam za kaj je kuma al znam da je kum tu da se napije ko svinja..
znam da je bilo al nije zgorega ponoviti...
evo vam kume na vrbovečkom vjenčanju
YouTube - Svadba
Odgovori sa citatom
Star 15-08-07, 17:12   #42 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: -misic- Pogledaj Poruke
meni je općenito svaka svadba cirkus ...

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Baš prava riječ - cirkus...
Ima Balašević najbolji izraz za to - parada pijanstva i kiča

A na kraju krajeva veliki svatovi se prave zbog roditelja , rodbine i dobročinitelja ... bar je moj dojam takav
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-08-07, 23:25   #43 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,540
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

..samo "dobročiniteljima" to kad tad imaš obavezu vratiti ili ti ili roditelji
..ja sam riješila takvih muka i starce a bogami i sebe ...a i da sam kretala u organizaciju cirkusa to bi zaista i bio cirkus jer imam ogromnu familiju a i more prijatelja koje bi "morala" zvati + sa muževe strane , jednostavno se nisam mogla zamisliti u ulozi paradnog konja , sorry na izrazu , govorim iz svog ugla
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 11:10   #44 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-08-07
Poruka: 1
izbezumljena se izdvaja iz mase

imam jedno pitanje...da li kuma na vjenčanju mora imati pratnju???zar joj nije kum pratnja??
izbezumljena je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 11:14   #45 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ne razumjem. Pratnja za šta? Na svadbi?
Pa ispred (matičara, svećenika) stoje mladoženja, mlada, kum i kuma.

Misliš na slavlje nakon čina ženidbe?
Pa to je valjda svačija slobodna odluka hoće li povesti muža/ženu, dečka/curu.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 11:35   #46 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,186
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Citat:
Pravi autor: izbezumljena Pogledaj Poruke
imam jedno pitanje...da li kuma na vjenčanju mora imati pratnju???zar joj nije kum pratnja??
ne mora znacit. znaju se supruznici odluciti da kum i kuma budu muz i zena. al to ne mora tako biti. oni se ne moraju ni poznavati. jer kuma bira muz, a kumu zena...

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 13:58   #47 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ne mora imati pratnju.
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 18:40   #48 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-09-07
Poruka: 19
booger se izdvaja iz mase

uloga kuma je da bude tam(na vjenčanju) i da baca puno novaca u ono kaj se zove šešir kad pleše sa mladom..........
Odgovori sa citatom
Star 10-09-07, 10:55   #49 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-02-07
Godina: 19
Poruka: 24
mila se izdvaja iz mase

ako zoves osobu za kuma onda znaci da u tu osobu imas povjerenje i sve ostalo... sta znaci da uz sve sta ste nabrojali mora brinit i o tome dali je zena zadovoljnaa ...ako se dogodi problem tu je kum ,,, ili kuma da uskacu,,, kratko i jasno
mila je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-09-07, 11:09   #50 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,866
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

evo ja sam kum na vjenčanju za manje od mjesec dana
moja uloga je PRAVITI BUDALU OD SEBE ispred 120 ljudi...kratko i jasno
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kum, kuma, vjencanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108