| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Uloga kuma/kume na vjenčanju? u Društvo forumu; neznam za kaj je kuma al znam da je kum tu da se napije ko svinja.. znam da je bilo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uloga kuma/kume na vjenčanju? neznam za kaj je kuma al znam da je kum tu da se napije ko svinja.. znam da je bilo al nije zgorega ponoviti... evo vam kume na vrbovečkom vjenčanju YouTube - Svadba
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #42 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Uloga kuma/kume na vjenčanju? Ima Balašević najbolji izraz za to - parada pijanstva i kiča ![]() A na kraju krajeva veliki svatovi se prave zbog roditelja , rodbine i dobročinitelja ... bar je moj dojam takav ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uloga kuma/kume na vjenčanju? ..samo "dobročiniteljima" to kad tad imaš obavezu vratiti ili ti ili roditelji ..ja sam riješila takvih muka i starce a bogami i sebe ...a i da sam kretala u organizaciju cirkusa to bi zaista i bio cirkus jer imam ogromnu familiju a i more prijatelja koje bi "morala" zvati + sa muževe strane , jednostavno se nisam mogla zamisliti u ulozi paradnog konja , sorry na izrazu , govorim iz svog ugla
__________________ The Show Must Go On.. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uloga kuma/kume na vjenčanju? Ne razumjem. Pratnja za šta? Na svadbi? Pa ispred (matičara, svećenika) stoje mladoženja, mlada, kum i kuma. Misliš na slavlje nakon čina ženidbe? Pa to je valjda svačija slobodna odluka hoće li povesti muža/ženu, dečka/curu. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Uloga kuma/kume na vjenčanju? ne mora znacit. znaju se supruznici odluciti da kum i kuma budu muz i zena. al to ne mora tako biti. oni se ne moraju ni poznavati. jer kuma bira muz, a kumu zena...
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-02-07 Lokacija: kaštela Godina: 19
Poruka: 24
![]() | Re: Uloga kuma/kume na vjenčanju? ako zoves osobu za kuma onda znaci da u tu osobu imas povjerenje i sve ostalo... sta znaci da uz sve sta ste nabrojali mora brinit i o tome dali je zena zadovoljnaa ...ako se dogodi problem tu je kum ,,, ili kuma da uskacu,,, kratko i jasno |
| | |
![]() |
| Tagovi: kum, kuma, vjencanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:46.